Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

İş aldatma düşüncesine kadar gelmişken buraya konu açmanız anlamsız olmuş.

Ama ben zannetmiyorum çevre baskısiyla istemediği bir insanla evlilik yapan biri kendi iradesiyle bu kadar kısa sürede boşansin.

Siz öyle mi böyle mi derken epey vakit geçirirsiniz bu şekilde.

Yaptığınız çok büyük haksızlık eşinize karşı. Umarım tez vakitte kurtulur sizden.

Eee iyi olmak başka cinsellik başka şehvet başka aşk başka... İyi biri diye sadece biri sevilmez istenmezki.... Yani yetmezki bu herkese.... Hatta sinir bile olursun hep alttan alıyor tutku yok hareket yok enerji yok diye.... İşte niye frekans elektrik ten uyumu denir.... Olmadımı olmaz bazen.... Tutturan uyumu yakalar tutturamayan yuvarlanır gider herkes böyle diye avunan bile var.... Yani size bişey diyemem süre kısa uzun bekle bekleme şans ver verme.... Çünkü o odada onla kalan ben değilim..... Anlatabildim mi.... Açığı beden senin ben karışamam karışırsam saçmalarım..... Bazı çiftler tencere kapak olur uyum güzel.... Bazıları tavşan tazı kaç kovala.... Bazıları çaydanlık ve çatal o kadar alakasız..... Yani dışarı yansır uyum.... Şimdi evlenmek basit değil lakin olmadımı köle ısaura gibi boynunda kementle ben bu ciddi kurumdan istifa ediyorum diye giyotinde boynun gitmeyecek.... Hayat karar senin.... Kimse etkileyemez seni son söz senin..... Şimdi bu uyumsuzluğun bir adım sonrası tiksintidir..... O evreye gelirsen zaten seni zincire vursalar olmaz... Alt satırları okudum daha derin net yazmadığın bişeyler var... Sadece bunun soğuması değil bu.. Özel konular her yere herşey yazılmıyor değilmi....sen kararını düşün taşın ver en büyük hata hata yaptığını anladığın an geri dönmemek.... Hatadan yani... O her neyse.... Bu evlilikte bu insansa her neyse bilemem... Kendi aklına kalbine danış insan kendi fikrini yazar lakin dedimya his senin vücut senin hayat senin

En büyük hatayı iyi biri diye evlenmek le yapmışsınız... Merhamet güzeldir iyilikte öyle lakin sevgide sadece iyilik duygusu yeterli değildir öyle olsa iyi olan her kadın çok sevilirdi değilmisevgide acıma ve merhametten çok karşılıklı tutku uyum anlayış olmalı merhamet ve iyi biri hissi zamanla ilk baştakiler varsa anlam kazanır...... Yoksa zaten sizinki iyi biri yazarken bile acıma hissini aldım ben..... Sevgi değil..... Dürüst olun hem ona hem kendinize.... Böylece en az zarar olur...... Kararınız her neyse.... İyi geceler

Kızlar, kızsanız da haklısınız. Ne diyeyim
Ama uzatmak da eşime haksızlık olmaz mı, yani zamanla daha kötü olmaz mı

neden iyice tanımadığınız, beraber az zaman geçirdiğiniz biri ile evlendiniz ? evlilik sizin için birşeylerden kaçış mıydı acaba ?
yani üzgünüm ama evlilik kararınız da çok sağlıksız olmuş sanki.
bu noktada en azından alışabilmek için şans tanıyıp terapiste falan gitseniz belki faydası olur.

Kızlar aldatmaktan iyidir bence, başındayken bitirmek. Öyle değil mi
Şimdi mi aklın başına geldi ?

İki tür insandan nefret ediyorum. Araç kullanırken bunun bağıl bir eylem olduğunu anlamadan kuralsızca insan canını yok sayanlar ve kendi keyifleri için bir başkasına umut verip ortada bırakanlar. Lütfen insanların hayatından uzak durun... Bir de öğretmen olacaksınız daha kendinizi eğitememişsiniz...
.öğretmen arkadaşlar saldırmasın lafım konu sahibine özel

İkili ilişkilerde pek mutlu olmadım. Evlilikte de mutlu olurum dedim. Ama ailem ikna etti beni. Başta hazır değilim diyordum. Birden oldu işte nişan falan.. Keşke dik durup sözümde dursaydım

İkili ilişkilerde pek mutlu olmadım. Evlilikte de mutlu olurum dedim. Ama ailem ikna etti beni. Başta hazır değilim diyordum. Birden oldu işte nişan falan.. Keşke dik durup sözümde dursaydım

cinsellik terapistleri de var. belki böyle birine de gidebilirsiniz. genel anlamda davranışları itici gelmiyorsa odağınız önce bu konuyu çözmek olabilir.
siz bilirsiniz gene de.

Var maalesef utanıyorum bunu söylemekten
Merak etmeyin biz farkettik zaten.

İki ihtimal var ya o kişiyi üzmek için evlenip pişman oldunuz ya da platonik bir duygu vardı başkasıyla evlenip bu duygudan kurtulurum sandınız

Olan zavallı damada oldu. Ama Allah'ın adaleti asla şaşmaz ağlatan ağlamadan ölmez

Keşke, işin garip tarafı gerçekten unutmaya başladığımı sanmıştım. İnat etmedim o kişiye ama kesinlikle, oyuncak değil ki karşımdaki kişi yani eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…