- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.473
- 548
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Şimdi mi aklın başına geldi ?Kızlar aldatmaktan iyidir bence, başındayken bitirmek. Öyle değil mi
Bu arada bu cümle aklımda biri var hissi yaratıyor....Kızlar aldatmaktan iyidir bence, başındayken bitirmek. Öyle değil mi
İkili ilişkilerde pek mutlu olmadım. Evlilikte de mutlu olurum dedim. Ama ailem ikna etti beni. Başta hazır değilim diyordum. Birden oldu işte nişan falan.. Keşke dik durup sözümde dursaydımneden iyice tanımadığınız, beraber az zaman geçirdiğiniz biri ile evlendiniz ? evlilik sizin için birşeylerden kaçış mıydı acaba ?
yani üzgünüm ama evlilik kararınız da çok sağlıksız olmuş sanki.
bu noktada en azından alışabilmek için şans tanıyıp terapiste falan gitseniz belki faydası olur.
Var maalesef utanıyorum bunu söylemektenBu arada bu cümle aklımda biri var hissi yaratıyor....
İkili ilişkilerde pek mutlu olmadım. Evlilikte de mutlu olurum dedim. Ama ailem ikna etti beni. Başta hazır değilim diyordum. Birden oldu işte nişan falan.. Keşke dik durup sözümde dursaydım
Var maalesef utanıyorum bunu söylemekten
Sadece cinsellik olsaydı keşke, duygusal olarak da...cinsellik terapistleri de var. belki böyle birine de gidebilirsiniz. genel anlamda davranışları itici gelmiyorsa odağınız önce bu konuyu çözmek olabilir.
siz bilirsiniz gene de.
Merak etmeyin biz farkettik zaten.Var maalesef utanıyorum bunu söylemekten
İkinci dediğiniz seçenek, unutuyorum sanmıştımMerak etmeyin biz farkettik zaten.
İki ihtimal var ya o kişiyi üzmek için evlenip pişman oldunuz ya da platonik bir duygu vardu başkasıyla evlenip bu duygudan kurtulurum sandınız
Keşke bize sorsaydınız. Size asla ve asla çivi çivi sökmez derdik. Bir an evvel güzelce boşanınİkinci dediğiniz seçenek, unutuyorum sanmıştım
Sevmeden yapılan evlilik inanmadan yapılan ibadete benzer,Çekim hissedemiyorum kızlar, cinsellik de yok
Boşanmazsa aldatırım mı diyorsun yani?Kızlar aldatmaktan iyidir bence, başındayken bitirmek. Öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?