Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Adamı bırak senin gibi bencil birinden yolun başında iken kurtulsun, kendisini gerçekten seven biri ile olsun.Aklındaki kişi de şanslıymış sevmede kararsız birinden kıl payı kurtulmuş, tabii kurtuldu ise.Neden her zaman tüm kalbini açıp sevenler haksızlığa uğrayip üzülürken,diğerlerinin umrunda olmaz ceket değiştirir gibi sevgili değiştirirler?

Sonra ayrıldığınıza da pişman olmayın?! Hani evlendiniz pişmansınız geçmiş maceralarınızda kaldı aklınız ki geçmişteki insanlarla zaten evlenebilseydiniz ya da sizi çok isteseydi bugün onlarla evli olur ya da evliliğiniz hiç gerçekleşmemiş olurdu. Bunu da bi düşünün. Son pişmanlık fayda etmiyor sonuçta. Boşanmış bir kadın olacaksınız. Eğer kararlıysanız Allah aşkına çocuk yapmadanbir de bu kaos içinde duygusuz ortama bir sabi sübyan eklemeden onunda günahına girmeden bir an önce bitirin.

ben biraz daha bekle derim. aklınadaki kişi iyi olsaydı geçmişinde kalmazdı emin ol.
Ve karakterli birine rastlamak cok zor. hem evliliğin ilk 3 ayı cok değişik bir psikoloji.
ben cok severek evlendim ama o ilk ay cok pişmandım evlendiğime herşeyi kaybettim sanmıştım. sonra fark ettim dünyaları kazanmışım... tabi zorlada güzellik olmaz ama biraz daha bekle. düşün. bu kararı vermek için cok erken. ayrıca yeni evlenmelerine rağmen karısıyla 1 ay cinsellik olmamasına sorun cıkartmayan adamı da ayakta alkışlamalı..

Biraz daha bekleyeceğim kızlar, belki alışamamaktan dolayı böyle hissediyorumdur kim bilir. Nişanlıyken de bu hisler oluşuyordu son zamanlarda. Aslında evlenince birden çıkmadı ki... O zamanlar bitirmekten çekindim. Ama kime neydi ki
Eşim çok iyi bir insan, biraz zaman tanısam diyorum

Yani evlilik öncesi cinsellik yaşamadıysan ilk etapta isteksiz olman normal. Birçok kişinin durumu bu. Karşı tarafla uyum yakalamak ve zevk almak zaman alıyor.

Aklınız da baska biri varken nasıl olacak peki?

Daha once biriyle cinsel yasantin olmadiysa karsina cikan birine hissettigin anlik şehvet duygusunu belkide yanlis anladin. Biraz daha oluruna birak bencede

İsteyip de yapamamak ayrı (vajinismus)
Bide istememek öpmekten bile kaçmak apayrı
Sevgi yok çekim yok adam iyi biri diye acıma duygusu var
Sen bu kadar netken bırak 6 ayı 6 yıl geçse de aynı kalır
Bekleme ayrıl madem adam da kendini kalben sevecek birini bulsun

Nişanlıyken böyle degildi dıyorsun bi dur bakalım belki evlılıkte bocaladın ve böyle hissediyorsun biraz zaman versene kendine . Hemen sıkısınca kaçmak istemek neden ? Haksızlık değil mi bu eşine. Bi yanlışlığı da yokmuş. Evlilik için kesinlikle olgunlasmamıssın çocuk oyuncağı sanmışsın. Eşine gerçekten üzüldüm.

Yalnız bu bir nevi dolandırıcılık yani o kadar masraf yaptırın erkek tarafına daha 1 ay geçmeden aaa ben aslında sevmiyormuşum hadi boşanalım.. oldu, çocuk oyuncağıydı bu işler?
Ben daha önce de başka konu da bunu yazmıstım linç yemiştim bi kaç kişi tarafından. İşte bu sekılde de erkekleri magdur eden insanlar var ne yazık ki

son cümleniz ... o kadar doğru ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…