- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
- 173
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
O kişi zaten sen dulsun triplerine girecek . Olan damada olmuşboşansanız aşık olduğunuz kişi ile evlenmeyeceksiniz ki ayrıca sağlıklı bir aşk değil sizinki onu da bilin.
Yani evlilik öncesi cinsellik yaşamadıysan ilk etapta isteksiz olman normal. Birçok kişinin durumu bu. Karşı tarafla uyum yakalamak ve zevk almak zaman alıyor.Biraz daha bekleyeceğim kızlar, belki alışamamaktan dolayı böyle hissediyorumdur kim bilir. Nişanlıyken de bu hisler oluşuyordu son zamanlarda. Aslında evlenince birden çıkmadı ki... O zamanlar bitirmekten çekindim. Ama kime neydi ki
Eşim çok iyi bir insan, biraz zaman tanısam diyorum
Aklınız da baska biri varken nasıl olacak peki?Biraz daha bekleyeceğim kızlar, belki alışamamaktan dolayı böyle hissediyorumdur kim bilir. Nişanlıyken de bu hisler oluşuyordu son zamanlarda. Aslında evlenince birden çıkmadı ki... O zamanlar bitirmekten çekindim. Ama kime neydi ki
Eşim çok iyi bir insan, biraz zaman tanısam diyorum
Bunu aşmaya calısın bence once. Cok fevri davranıyorsunuz alısma sureci zor zaten. Cinsellik de sıze zor gelmıs bence ugrasın aşın.Hayır yapamadım
Ben daha önce de başka konu da bunu yazmıstım linç yemiştim bi kaç kişi tarafından. İşte bu sekılde de erkekleri magdur eden insanlar var ne yazık kiYalnız bu bir nevi dolandırıcılık yani o kadar masraf yaptırın erkek tarafına daha 1 ay geçmeden aaa ben aslında sevmiyormuşum hadi boşanalım.. oldu, çocuk oyuncağıydı bu işler?
Bu çok önemli değil mi evlilik için, istek yok şuan hiç.. Sanki ev arkadaşımmış gibi görüyorumten uyuşmazlıgınız olabilir mi ?
son cümleniz ... o kadar doğru ki.Ben sizin gibi insanlara uyuz oluyorum.
Çok bencilsiniz.
Aklınızda kalan biri varken ya tutarsa diye başka birinin hayallerinin, hayatının içine edebiliyorsunuz.
Merak ediyorum Allah'tan hiç mi korkmuyorsunuz?
Daha bir ay olmuş insaf.
Iyi insanları üze üze iyi insan bırakmadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?