- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Nafaka falan istemiyorum kesinlikleBence siz boşanır nafaka bile almak için uğraşırsınız bi kılıfına uydurup. Yazık adama. Evlenmeden de hazırlıklar eğlenceli gelmiştir muhtemelen. Yoksa sevmediğimi farkettim diye bir şeyi ben kabul etmiyorum.
O çevre baskısı boşanınca olmayacak mı burası türkiye , adam kızı boşadı bakire degilmiş herhalde bile derler malesef üzgünüm iğrenç insanlarla mücadele etmek zorunda kalırsınız. yolun çok başındasınız elbet hayatınızı sevmediğiniz bir insanla tüketin demiyorum lakin biraz çaba inan bana sevilmek ,sevmekten daha güzel. Hamile kalmamaya özen göstererek bir 6 daha verin ilişkinize.Çevre baskısı, mantığıma uyunca evet dedim
Biliyorum, öyle, hep başkaları için yaşar olduk.O çevre baskısı boşanınca olmayacak mı burası türkiye , adam kızı boşadı bakire degilmiş herhalde bile derler malesef üzgünüm iğrenç insanlarla mücadele etmek zorunda kalırsınız. yolun çok başındasınız elbet hayatınızı sevmediğiniz bir insanla tüketin demiyorum lakin biraz çaba inan bana sevilmek ,sevmekten daha güzel. Hamile kalmamaya özen göstererek bir 6 daha verin ilişkinize.
Birden bire olacak seyler degil altinda bir sebep olmali cnm. Kafanizda kurdugunuz birseyler vardir.Çekim hissedemiyorum kızlar, cinsellik de yok
Kuzu senin yaşın kaç? Mesleğin ne ya da çalışıyor musun?Biliyorum, öyle, hep başkaları için yaşar olduk.
Yüzeysel oluyor ama ben isteksizimBirden bire olacak seyler degil altinda bir sebep olmali cnm. Kafanizda kurdugunuz birseyler vardir.
Cinsellik sen istemiyorsun esinizde mi yanaşmıyor yada yanaştığında gerimi ceviriyorsunuz
Psikiyatr tedavisi görüyorum birkaç yıldırHayatta büyük değişiklikler yapmak (evlenmek, doğum, taşınmak, ölüm, iş ya da şehir değişikliği) depresyona sebep olabilirmiş.
Siz galiba hassas, zayıf birisiniz ve muhtemelen anksiyete iz var. Bu kriz anlarında acele karar vermek hata yaptırır. Sabırlı olun, çocuk yapmayin
Hoşlandığınız aklınızda kalan biri mi oldu peki?Evet evlilik düşünüyordum ama hazır olmak çok başka birşeymiş. Ya da aşık olduğum adamla evlenmek isterdim
8 ay nişanlı kaldık. Hissediyordum, ama geçiciymiş evlendiğimizden beri kaçıyorum
ÖğretmenimKuzu senin yaşın kaç? Mesleğin ne ya da çalışıyor musun?
Çok belli inanın. Bu kararınız bence doğru bir karar değil, sadece ruhsal durumunuzun sonucu. Su yaşadığınız kaos bitsin, biraz rahatlayın her şey daha iyi olur inşallah. Hiçbir konuda sivri karar almamanizi tavsiye ederimPsikiyatr tedavisi görüyorum birkaç yıldır
Hakikaten öyle ,cografya kaderindir algoritması hiç degişmiyor.Biliyorum, öyle, hep başkaları için yaşar olduk.
Belli ki kendi ayakları üzerinde durabilecek aklı başında bir kadınsın. Neden en başında çevre baskısı adı altında evliliğe evet dedin ki. 1 ay çok kısa bir süre şu durumda. Eşine fırsat vermen gerek.Öğretmenim
Artık işin var ne bekliyorsun diyorlardı. Doğru çok şükür ayaklarımın üzerinde durabiliyorumBelli ki kendi ayakları üzerinde durabilecek aklı başında bir kadınsın. Neden en başında çevre baskısı adı altında evliliğe evet dedin ki. 1 ay çok kısa bir süre şu durumda. Eşine fırsat vermen gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?