Yeni evliyim çok sıkılıyorum

22 yaşındasınız kanser hastaları çalışıyor hayata tutunuyor. O zaman size en büyük tavsiyem baş ağrısı yüzünden çalışamıyorsanız sakın çocuk yapmayın.
Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok

22 yaşındasınız kanser hastaları çalışıyor hayata tutunuyor. O zaman size en büyük tavsiyem baş ağrısı yüzünden çalışamıyorsanız sakın çocuk yapmayın.
Tam tersi çocuk yapabilir bana göre:) inanın çocuk evde ne kadar olumsuz düşünce varsa götürüyor çünkü çocuk her Zaman pozitif düşünen saf bir mucize.her ne kadar kötü olsan da seni hayata bağlıyor.

Bende auralı migren var, gözümün önünde renkli bir şekil oluyor ve resmen bir süre sonra bir gözüm görmüyor. Bu engel mi?
Her migreni olan çalışamasaydı ohoo.
Bu arada kendi adıma şunu netleştireyim, çalışmak isteyene de istemeyene de saygım sonsuz ama bahanelere değil.
Dürüstçe çalışmak istemiyorum derseniz daha iyi

Mesleğiniz var mı? Ne mezunusunuz?
Lisede Çocuk gelişimi okudum kursunada gittim sertifika aldım üniversiteyide kazandım ama üniyi okumadım çünkü bu mesleği asla yapamam bı kere görüşmeye gittim iş için denemeye aldılar 1 gün dayanamadım çocukların seslerine delircektim ağrıdan hiç benlik bir meslek değil annemin zoruyla okumuştum lisedede

Kocanız olmasa ne yapacaktınız hayatınızı sürdürmek için?
Mesela bir işyerine gidip "ben çalışamam başım ağrıyor ama bana para verin, karnımı doyurun" mu diyecektiniz? Tedavinizi olun, ilaçlarınızı düzenli kullanın ve işe girin. 22 yaşında evde oturup erkek eline bakmak nedir yahu..
Yeni nesiller daha bilinçli olsun derken her nesil daha şuursuz, daha cahil oluyor...

Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor

Herkes dediğiz kim, doktor mu? Bir ömür evde mi oturacaksınız başınız ağrıyor diye? E bu baş ağrısıyla arkadaşlarınızla nasıl gezip tozacaksınız, nasıl evlilik hayatı yaşayacaksınız, nasıl kendi çocuğunuza bakacaksınız?

Bahane aramıyorum çalışmak istiyorum bana göre iş yok teyzemin de migreni var ama yılda 1 tutuyor benim hergun tutuyor kronikleşti artık çünkü ve geçim sıkıntımız olmadığı içinde kendimi çalışıp zorlamak istemiyorum sadece 1 2 arkadaş edinip sohbet muhabbet olsun diye yazdım buraya yani

Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok
Arkadaşım geçim sıkıntısı yaşama diye çalış demedim ki başınız ağrıyorsa arkadaş edinip nasıl sohbet edecek gezeceksiniz bunu yapıyorsanız çalışırsınızda bu size iyi gelir arkadaş edinirsiniz para kazanırsınız belli bir tempoda olursunuz

Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorum

Çalışanlar kendini harika hissettikleri için çalışmıyor.
Bunu baş ağrısından yeri geldiğinde gözünü açamayan biri olarak yazıyorum.
Hem madem başınız ağrınız çalışmanıza engel arkadaşlarla buluşmaya, gezmeye engel değil mi?
Valla başım ağrırken işe giderim de arkadaş buluşmasına gitmem ben.
Evde kalıp dinlenmeyi tercih ederim mesela.
Evde kendini oyalayamayan birisiniz anlaşılan.
O yüzden işe girmenizi öneririm, hem gelir elde edersiniz hem de can sıkıntınız geçer.

Bendeki bildiğiniz kör ediyor, şaka değil.
Geçim sıkıntımız olmadığı için çalışıp kendimi zorlamak istemiyorum dediniz, başından beri böyle söyleyin migreni falan hiç karıştırmayın.

Cocuğun kendisi saf temiz ona lafım yokta annelik = baş ağrısı ve sabır annelik kötüdür demiyorum annelik zordur

Kocam olmasa çalışacaktım tabikide seve seve ama geçim sıkıntısı yokken neden kendime eziyet edeyim kocanın eli ne alaka pardon şu salak düşünceler çok sıkmaya başladı ben nasıl evin işini yapiyosam oda eve para getirecek erkeğin görevi budur evlilikte senin benim param diye birşey yoktur bunu düşünüyorsanız evlenmeyin zaten kocan ailendir ailenin parasını harcamak cahillikse cidden diyecek birşey bulamıyorum asıl cahil sizin gibiler

Hayır o anlamda demedim geçim sıkıntımız yokken neden bu ağrılarla çalışıp kendime eziyet edeyim durduk yere demek istedim

Şimdi siz üyeye cahil falan demişsiniz ama açın forumu bir okuyun aileniz olan kocalar neler neler yapıyor. Sonunuz iyi olsun

Hayır o anlamda demedim geçim sıkıntımız yokken neden bu ağrılarla çalışıp kendime eziyet edeyim durduk yere demek istedim
Çalışmak eziyet değil ki, ağrılar zaten bahsettiğiniz kadar felaketse evlilik, çocuk işleri de çok zor olur.
Burada insanlar size çalışın tavsiyesi verirken bunu üstten bakarak söylemiyorlar. Yaşınız çok genç, kendi paranız olsun, iş arkadaşlarınız olsun, kendinize güveniniz artsın diye söylüyorlar

Hepimizin kendine göre pek çok rahatsızlığı var. Şu an eşinize güveniyorsunuz maddi olarak temelinde bu var çalışmak istememenizin. Sosyallleşmeniz ve geleceğinizi de bir başkasının eline bırakmamanız adına çalışmak yoluna gitmeniz bizler için sadece küçük bir tavsiye.

Bir de tedavi için size gerçekten iyi bir ele hacamat yaptırmanız. Kronik migreni olan pek çok kişide kalıcı tedavi olduğuna şahit oldum. Şu an hastanelerde dahi yapıyorlar.

Gezmek değil derdim dertleşip arada bir kahve içebileceğim biri olsun başka birşey değil zaten gezmeyi çok sevmiyorum ağrilarim izin vermiyor

Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor
Bence sizin ağrı psikolojik zaten geçmeyen kronik ağrılar artık gerilim tipi baş ağrısı oluyor ve en büyük nedeni stres.aynisini birebir yaşıyorum en ağır ağrı kesici kesmiyor yedi yirmi dört ağrı var o nedenle en güzeli psikoterapi ve antidepresan mg d vitamini alın her gün dışarı doğaya atın kendinizi yoksa başka türlü çaresi yok bunun.

Düzgün bir şekilde söylesinler saygısızca değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…