Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Kız haklı haklı konuşup durma yoruldum like yapmaktan

Anlattığınız gibi tüm hayatınızı etkileyen çalıştırmayan gezmenize izin vermeyen bir sağlık probleminiz varsa ne cesaret evlendiniz anlamadım. Bir ömür evde oturup yatacak mısınız? Varsayalım arkadaş olduk buluştuğumuzda ağrım tuttu diye her seferinde kalkıp giderseniz kim sizinle sürekli görüşmek ister ki? Yarın bir gün çocuk sahibi olmak isterseniz nasıl bakacaksınız? Kendinizi hayattan izole etmeniz lazım bu durumda

Ayrıca kocan ailendir ailenin parasını harcamak cahillik değil falan demişsiniz ama yetişkin bir insanın annesi,babası, kocası da dahil bir başkasının parasını harcaması cahillik evet. Kimsenin size bakmaya mecburiyeti yok. O kocanız yarın bir güm boşanmak istese sıfır iş tecrübesiyle nasıl geçineceksiniz?

Şimdi siz üyeye cahil falan demişsiniz ama açın forumu bir okuyun aileniz olan kocalar neler neler yapıyor. Sonunuz iyi olsun
Ben kocama sonsuz güveniyorum ondan iyi bir insan tanımadım tanıyamamda onların kocası yaptı diye her koca yapcak diye bişey yok böyle dusunceksek evlenmeyelimde o zaman Allah korusun ilerde boşanirsakta zorunda kalırsam çalışırım elbett yapcak birşey yok ama şuan zorunda değilim ikimizin de sorumlulukları var ben ev işlerini yapıyorum o çalışıyor bu ağrılarla yeri geliyor ev işi bile yapamıyorum abartiyorum sanıyorsunuz yemin ederim abartmıyorum bahane etmiyorum benim sessiz sakin kendi halinde olacağım bir iş lazım oda çok zor yanı

Ablanız olacak yaştayım ve sizden çok daha fazla evlilik tecrübem var. Kocanıza güvenin, kocanızı sevin doğrusu zaten bu ama bir tavsiye olarak sonsuz güvenmeyin.
El oğlu derler bilir misiniz anlamını? Her koca yapacak diye bir şey yok doğru ama yapmayacak diye bir şey de yok. Bu hayatta sonsuz güvendiğiniz tek kişi sadece kendiniz olun.
Bugün aşkım, gülüm diye dört dönen adamlar yarın neler yapıyor bir bilseniz

Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor

Kaç yıllık tanıdığımı sandığım dostlarıma güvendimde noldu kronik baş ağrım yüzünden çalışamıyorum

Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorum

Rahat bir iş yok maalesef olsa girecektim zaten beni anca masabaşı iş paklar
Zaten çalışan insanların hiçbir yerleri ağrımıyor!
Boşver sen arkadaşı falan, kronik baş ağrılarınla arkadaş dırdırı da çekemezsin sen!

Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok

O da nerden çıktı? Velev ki yok yaptığınız belden aşağı vurmak olmuyor mu? Arkamda duracak insanlar var ama sizin aksinize yetişkin olduğumun bilincindeyim. Birilerine yapışarak yaşamıyorum, kendime yeterim çok şükür. 22 yaşında arkadaşım yok yalnızım diye evde koca yolu gözleyen birinden vizyon beklemek çalışmanın sadece parayla ilgisi olmadığını anlamasını beklemek benim hatam

Zaten çalışan insanların hiçbir yerleri ağrımıyor!
Boşver sen arkadaşı falan, kronik baş ağrılarınla arkadaş dırdırı da çekemezsin sen!
Zorunda oldukları için çalışıyorlar zorunda olsam bende çalışırım nerenizden anlıyorsunuz bilmiyorum ilk defa bugün başım az ağrıyor diye sevindim sinirlendirip yine başımı tutturdunuz valla sağolun insanlarda nezaket denen birşey kalmamış ne yazsak tersleme peşindesiniz o kötü kalbinizde boğulun

Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Evet çalışan kadınların kocası ailesi abisi ablası yok(!) kimseye güvenip asalak gibi yaşamak istemiyoruz mesele bu..

Çalışmak parayla ilgilidir para kazanmak diye birşey olmasa kim totosunu kaldırıp çalışcak boş konuşmayın asıl vizyonsuz sizin gibiler rahatsızım çalışamıyorum dedim diye koca parası yiyorsun diyorsunuz kocan senin ailen tabiki beraber harciyacaksin ben nasıl evin işini yapiyosam kocamda eve para getirmekle sorumludur sizin gibiler evlenmesin bile yazık kafanıza valla sanki ben çalışmak istemiyorum keşke yerimde olsanız beni anlasaniz bıktım böyle kötü kalpli anlayışsız insanlardan yine strese girdim beynim patlıyor şuanda hiç iş bakmadimmi saniyorsunuz burda calisabilecegim bir iş bile yok tekstilemi gireyim yeter artık yani

Çalışmak insan hayat tecrübesi, sosyalik katar. Ben işimi çok seviyorum, çalışmaktan da gayet memnunum. Sizin ömrünüz totonuzu kaldırmaya üşenip evde yatarak geçtiği için anlayamazsınız. Çalışamıyor değilsiniz çalışmak istemiyorsunuz

anlattığınız gibi bir rahatsızlığınız varsa hayattan izole olmanız lazım. Evlenirken arkadaş edinirken rahatsız değilsiniz çalışırken mi rahatsızlığınız tutuyor sadece? Çocuk da yapacağım demişsiniz bu durumda nasıl bakacaksınız? İstediğiniz şeyleri yaparken sağlığınız iyi istemediğiniz şeylere gelince mi kötü? Çocuk yapmak neden zorunlu olsun ayrıca ne saçma bir bakış açısı

Geç kaldınız evliyim ben. Evin işini de birlikte yapıyoruz parayı da birlikte getiriyoruz. Sene 2023 hala babaannelerimiz gibi erkek para getirir, kadın ev işi yapar zihniyetinin devam ettiğini görmek üzücü. İş baktığınızı düşünmüyorum sayfalardır çalışmamayı övüp neden çalışamayacağınızı anlatıp duruyorsunuz. Açık açık çalışmak istemiyorum zor geliyor evde oturmak daha kolay yazsanız bahane üretip durmayın

Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok

Çocuk yapmak zorunlu, çalışmak zorunlu değil mi
Gencecik yaşta, bu çağda bu kafaları nasıl elde ediyorsunuz merak ediyorum.
Çalışmak zorunlu değilse niye bahane buluyorsunuz ki? Direkt istemiyorum deyin olsun bitsin.

Sosyalleşmenizi de komşularınızla yapın. Forumda arkadaş aramak da yeni moda herhalde.

Hem bilinçsiz hem küstah.. ikisi bir arada.
Küstah olan sizlersiniz çalışmıyorum evdeyim diye saygısızca konuşuyorsunuz ben buraya bi destek olun diye yazdım köstek olun diye değil kimsenin ne yaşadığını bilmiyorsunuz böyle anca yazıp çizin dışardan herşey çok kolay ayrıca çok saygılı bir insanım bunuda söylerler ama damarıma basılırsa saygısızlık yapılırsa kimse benden saygı beklemesin

Kesinlikle insan evden cikiyo ya direk modu degisiyo ben simdi sabahtan aksama üstümde pijama cocukla dönüp duruyorum evde kendimi bi ise yaramaz hissediyorum valla.calismak.10 numara bisey
Niye siz de çocukla çıkın gezin daha güzel çalışmayınca her gün istediğiniz saat çıkma şansınız var sabahtan akşama kadar niye pijamayla duruyorsunuz giyinin yapın kendinize bir kahve sonra da çocuğunuzla çıkın

Çalış çalışma bu kimseyi ilgilendirmez fakat boş durmak hayatın boşa gidiyor hissi manevi tatminsizlik insanı çok yıpratır, vizyonsuz kültürsüz biri haline dönüştürür. Bu ağrılarınız ileride çocuk yetiştirmenizede engel olacak sırf anne olmak icin anne olup sonra cocuga tahammulsuz hatta sosyallik veremeyen bir anne olursunuz, uykusuzluk yorgunluk tetikleyecek cocuk bu disari cikmak hoplamak ziplamak isteyecek vs bunu yorumlarda cocuk yapmak zorunlu dediginiz icin söylüyorum. İlk önce agrilarinizi çözmeye bakın çalismak zorunda degilsiniz durumunuz iyimis madem farkli hobi kurslarina gidin mesela fotografcilik dag bayir foto cekmek yeni çevre dostlar edinirsiniz. Disarida akip giden bi hayat var ve 22 yasinda evde koca yolu bekleyerek geçirmeniz gercekten çok boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…