Kız haklı haklı konuşup durma yoruldum like yapmaktanArkadaşım geçim sıkıntısı yaşama diye çalış demedim ki başınız ağrıyorsa arkadaş edinip nasıl sohbet edecek gezeceksiniz bunu yapıyorsanız çalışırsınızda bu size iyi gelir arkadaş edinirsiniz para kazanırsınız belli bir tempoda olursunuz
Ben kocama sonsuz güveniyorum ondan iyi bir insan tanımadım tanıyamamda onların kocası yaptı diye her koca yapcak diye bişey yok böyle dusunceksek evlenmeyelimde o zaman Allah korusun ilerde boşanirsakta zorunda kalırsam çalışırım elbett yapcak birşey yok ama şuan zorunda değilim ikimizin de sorumlulukları var ben ev işlerini yapıyorum o çalışıyor bu ağrılarla yeri geliyor ev işi bile yapamıyorum abartiyorum sanıyorsunuz yemin ederim abartmıyorum bahane etmiyorum benim sessiz sakin kendi halinde olacağım bir iş lazım oda çok zor yanıŞimdi siz üyeye cahil falan demişsiniz ama açın forumu bir okuyun aileniz olan kocalar neler neler yapıyor. Sonunuz iyi olsun
Ablanız olacak yaştayım ve sizden çok daha fazla evlilik tecrübem var. Kocanıza güvenin, kocanızı sevin doğrusu zaten bu ama bir tavsiye olarak sonsuz güvenmeyin.Ben kocama sonsuz güveniyorum ondan iyi bir insan tanımadım tanıyamamda onların kocası yaptı diye her koca yapcak diye bişey yok böyle dusunceksek evlenmeyelimde o zaman Allah korusun ilerde boşanirsakta zorunda kalırsam çalışırım elbett yapcak birşey yok ama şuan zorunda değilim ikimizin de sorumlulukları var ben ev işlerini yapıyorum o çalışıyor bu ağrılarla yeri geliyor ev işi bile yapamıyorum abartiyorum sanıyorsunuz yemin ederim abartmıyorum bahane etmiyorum benim sessiz sakin kendi halinde olacağım bir iş lazım oda çok zor yanı
Anlattığınız gibi tüm hayatınızı etkileyen çalıştırmayan gezmenize izin vermeyen bir sağlık probleminiz varsa ne cesaret evlendiniz anlamadım. Bir ömür evde oturup yatacak mısınız? Varsayalım arkadaş olduk buluştuğumuzda ağrım tuttu diye her seferinde kalkıp giderseniz kim sizinle sürekli görüşmek ister ki? Yarın bir gün çocuk sahibi olmak isterseniz nasıl bakacaksınız? Kendinizi hayattan izole etmeniz lazım bu durumda
Ayrıca kocan ailendir ailenin parasını harcamak cahillik değil falan demişsiniz ama yetişkin bir insanın annesi,babası, kocası da dahil bir başkasının parasını harcaması cahillik evet. Kimsenin size bakmaya mecburiyeti yok. O kocanız yarın bir güm boşanmak istese sıfır iş tecrübesiyle nasıl geçinecek
Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor
Kaç yıllık tanıdığımı sandığım dostlarıma güvendimde noldu kronik baş ağrım yüzünden çalışamıyorum
Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorum
Zaten çalışan insanların hiçbir yerleri ağrımıyor!Rahat bir iş yok maalesef olsa girecektim zaten beni anca masabaşı iş paklar
Sıkılmaya vakit bulamiyorumMerhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Zorunda oldukları için çalışıyorlar zorunda olsam bende çalışırım nerenizden anlıyorsunuz bilmiyorum ilk defa bugün başım az ağrıyor diye sevindim sinirlendirip yine başımı tutturdunuz valla sağolun insanlarda nezaket denen birşey kalmamış ne yazsak tersleme peşindesiniz o kötü kalbinizde boğulunZaten çalışan insanların hiçbir yerleri ağrımıyor!
Boşver sen arkadaşı falan, kronik baş ağrılarınla arkadaş dırdırı da çekemezsin sen!
Şu mesajınıza çok kızdım. Çok bilinçsizsinizŞuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok
Evet çalışan kadınların kocası ailesi abisi ablası yok(!) kimseye güvenip asalak gibi yaşamak istemiyoruz mesele bu..Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Hem bilinçsiz hem küstah.. ikisi bir arada.Şu mesajınıza çok kızdım. Çok bilinçsizsiniz
Çalışmak parayla ilgilidir para kazanmak diye birşey olmasa kim totosunu kaldırıp çalışcak boş konuşmayın asıl vizyonsuz sizin gibiler rahatsızım çalışamıyorum dedim diye koca parası yiyorsun diyorsunuz kocan senin ailen tabiki beraber harciyacaksin ben nasıl evin işini yapiyosam kocamda eve para getirmekle sorumludur sizin gibiler evlenmesin bile yazık kafanıza valla sanki ben çalışmak istemiyorum keşke yerimde olsanız beni anlasaniz bıktım böyle kötü kalpli anlayışsız insanlardan yine strese girdim beynim patlıyor şuanda hiç iş bakmadimmi saniyorsunuz burda calisabilecegim bir iş bile yok tekstilemi gireyim yeter artık yaniO da nerden çıktı? Velev ki yok yaptığınız belden aşağı vurmak olmuyor mu? Arkamda duracak insanlar var ama sizin aksinize yetişkin olduğumun bilincindeyim. Birilerine yapışarak yaşamıyorum, kendime yeterim çok şükür. 22 yaşında arkadaşım yok yalnızım diye evde koca yolu gözleyen birinden vizyon beklemek çalışmanın sadece parayla ilgisi olmadığını anlamasını beklemek benim hatam
Çalışmak parayla ilgilidir para kazanmak diye birşey olmasa kim totosunu kaldırıp çalışcak boş konuşmayın asıl vizyonsuz sizin gibiler rahatsızım çalışamıyorum dedim diye koca parası yiyorsun diyorsunuz kocan senin ailen tabiki beraber harciyacaksin ben nasıl evin işini yapiyosam kocamda eve para getirmekle sorumludur sizin gibiler evlenmesin bile yazık kafanıza valla sanki ben çalışmak istemiyorum keşke yerimde olsanız beni anlasaniz bıktım böyle kötü kalpli anlayışsız insanlardan yine strese girdim beynim patlıyor şuanda hiç iş bakmadimmi saniyorsunuz burda calisabilecegim bir iş bile yok tekstilemi gireyim yeter artık yani
Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok
Küstah olan sizlersiniz çalışmıyorum evdeyim diye saygısızca konuşuyorsunuz ben buraya bi destek olun diye yazdım köstek olun diye değil kimsenin ne yaşadığını bilmiyorsunuz böyle anca yazıp çizin dışardan herşey çok kolay ayrıca çok saygılı bir insanım bunuda söylerler ama damarıma basılırsa saygısızlık yapılırsa kimse benden saygı beklemesinHem bilinçsiz hem küstah.. ikisi bir arada.
Niye siz de çocukla çıkın gezin daha güzel çalışmayınca her gün istediğiniz saat çıkma şansınız var sabahtan akşama kadar niye pijamayla duruyorsunuz giyinin yapın kendinize bir kahve sonra da çocuğunuzla çıkınKesinlikle insan evden cikiyo ya direk modu degisiyo ben simdi sabahtan aksama üstümde pijama cocukla dönüp duruyorum evde kendimi bi ise yaramaz hissediyorum valla.calismak.10 numara bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?