Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

Kerrama

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
86
16
13
39
Merhaba Bayanlar,

Aslında eski bir üyeyim fakat çekindiğimden kendi üyeliğimle paylaşamadım ama artık bu sorun benide
iyi kötü etti.

Eşimle çok severek evlendik 6 ay önce 1,5 yıllık bir beraberlikten sonra.Beraberken sevgi dolu cinsel anlamda da çok ileri gitmeyecek şekilde beni etkisi altında bırakan biriydi.

O zamanlar aynı çatı altında bu anlamda nekadar güzel bir birlikteliğimiz olabiliceğini düşünüyordum helali olduktan sonra.
Gel gör ki böyle olmadı.Balayımızda bile gün de bir defa yada hiç ilişkiye girmediğimiz günler oldu.odalarından dışarı çıkmayan günde 2 kez ilişkiye giren arkadaşlarımı duydukça ben gerildim.

İlk zamanlar hep böyle geçti ne zaman olacak bu akşam olacak mı diye düşünmekten kahroldum süslenip püslenip yanına yattığımda bana dokunmadan uyuduğu geceler oldu. Konuştuğumsa yeni evli çiftler fırsat kolluyrlar birlikte olmak için biz neden böyleyiz dedim ben daha çok birlikte olmak istiyorum dedim adamlığıma laf ediyorsun diyerek kavgaya bağladı sonunu yani bu konuda anlatamıyorum derdimi.Bazen haftada bir bazen haftada 2 defa oda benim zorumla kendini kaçırmasına ragmen üstelememle oluyor.
Hafta içi çalışıyoruz ikimizde h.sonu belki olur diyorum ama tüm h.sonunu hiç birşey olmadan geçiriyoruz.

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilişki esnasında çok iyi ama başlangıcı yok çekmiyor hiçbirşey.
Bende bu durumda olmaktan bunaldım artık eşim ben istemeden beni istesin,ben istediğimde kaçmasın istiyorum nasıl bir yol önerirsiniz.Doktor asla diyemem büyük kavga çıkartır kabullenmez.
Bu heyecanım bitmeden bu durum beni iyice bunaltmadan akıl verin lütfen.

Bazı erkeklerde oluyor canım. Bence kasma artık adamı bırak sende yaklasma kendi istedıkce gelsin zamanla daha çok isteyecegı günde gelecek.sen ustune dusme . Yine suslen puslen yat ama cinsellikle ilgili atakta bulunma.hrp isteyen sen olma bırak o kovalasın seni.zamanla gorursun denenmiştir

konuşmayı denemelisin bir kez daha kendini kötü hissettiğini seni beğenmediğini düşünüdüğünü ve birşeyden mi rahatsız oldugunu sor.

Katılıyorum

Canım balayında her gün birlikte olmadık demişsin bu çok normal.
İlişkinin sağlıklısı gün aşırı olandır.

İlk zamanlar olan sıklık daha sonra kalmıyor tabiki.
Yine de haftada 2-3 idealdir...

Yorucu bir işi olan erkek genellikle ilişkiden kaçar.
Eşin ne iş yapıyor? Yoğun tempolu bir iş mi?

kendinizi ve eşinizi kimseyle kıyaslamayın.
"yeni evliler günde 2 kez yaparlar, bu şart" diye bir şey yok .
evlilikte, cinsellikte her şey kişilere özgüdür.
eşiniz hiç ilişki kurmak istemiyor olsa, evet bu bir sorun.
ama haftada 2 kez olması normal denebilir, kimine 1 normaldir.
zorlamanın manası yok.
başka bir probleminiz yoksa bunaltmayın derim.

canım bence de farkinda değilmissin gibi onu tahrik et ama sakın ileri gitme burda bırak. başka bi işle ilgilen. Mesela çek minileri dans et ya da öyle temizlik yap , yemek yap vs. hoş sohbet ol ama cinsellikten hiç bahsetme. onu kendine hayran bırak. bi süre umursama onu yani ilgilen ama aşırıya kaçma kendine hobi vs edin resim yap bi şeylerle uğraş vs. suratini asma sakin mutlu takıl. Sende ki büyüye kapılir zamanla ve sana yaklaşmaya çalışır. Yatağa geç git mesela bazen. içerde kitap felan oku halinden memnun gibi takıl. Sen üstüne gittikçe ters tepebilir. Bol şans

Ona birakirsam bu anlamda daha cok uzaklasacagimizi dusunuyorum. O yaklasinca karşılık vermelimiyim peki yoksa bende isteksiz davranip ne hissettigimi anlamasini mi saglamaliyim

Sende isteme o zaman daha doğrusu hormonlar istiyorsa da tut kendini onun gelmesini bekle baksana denemişsin yanına gitmişsin süslenip özenip tık yok geri adım at onun gelmesini bekle

wuhuuuu :) bayıldım

konuşmayı denemelisin bir kez daha kendini kötü hissettiğini seni beğenmediğini düşünüdüğünü ve birşeyden mi rahatsız oldugunu sor.
Konusmadim mi saniyorsun yine farkli anlayip kavgaya dokecek korkusuyla h.sonu yine boş geçince konuştum ben kendimi kötü hissediyorum ben demi eksiklik ben etkilemiyorum seni dedim ilk zamanlarimizda daha cok birbirimizle olmaliyiz dedim. Zaten h.ici yoruluyoruz anliyorum ama h.sonu da böyle olunca tamamen moralim bozuluyor dedim. Senle ilgisi yok diyor gayet cekicisin kendini sartliyorsun sorun cikariyosun diyor. Kendini benim yerime koy diyorum ya ben karsilik vermeseydim arkami donup uyusaydim napardin diorum ses yok

benim eşimde böyle canım ... 20 aylık evli 4 aylık hamileyim ... rabbim nasıl nasip etti bilmiyorum .... çok üzülerek söylüyorum ki bu iş böyle devam edecek ... ya ben gibi kabullenip yoluna devam edeceksin yada ailelere açıp çözüm bulmaya çalışacaksun .... adamın içinden gelmiyorsa ne yapsanda olmayacak benim denemediğim şey kalmamıştı olmayınca olmuyor üzgünüm ... senin konunu okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi ... okuyabilirsen eski konularımı oku aynı şeyleri yaşadık .... doktora falanda gitmiyorlar çünkü onlara göre sorun yok .... allah yardımcın olsun canım zor bi durum yaşamayan anlayamaz

haklısın oldukça da hassas konular bunlar

Kaçan kovalanır taktiği cinsellikte de işe yarıyor bence. İsteksiz görün derim,aynı zamanda da farkında değilmişsin gibi tahrik et
nasıl tahrik edicem giyim kuşam hoş koku dışında...o yaklaşınca mı isteksiz görüneyim.

Konuşmak ters tepmiş. Bir daha konusunu acmayın normal hayatınıza devam edin, yaklasmayın, esinizde korkup yanaşabilir size cinsellik bitiyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…