KatılıyorumBazı erkeklerde oluyor canım. Bence kasma artık adamı bırak sende yaklasma kendi istedıkce gelsin zamanla daha çok isteyecegı günde gelecek.sen ustune dusme . Yine suslen puslen yat ama cinsellikle ilgili atakta bulunma.hrp isteyen sen olma bırak o kovalasın seni.zamanla gorursun denenmiştir
Bu dediğini yaptim zaman zaman ama bakiyorum ki farketmiyor bile bu defa da tamamen uzaklasmasindan korkuyorumSen de isteme, esin gibi yap.
Zor her zaman daha cok ilgi cekicidir. Sabret biraz fizyolojik bir problemi yoksa zamanla duzelip rayina oturacaktir.
Ona birakirsam bu anlamda daha cok uzaklasacagimizi dusunuyorum. O yaklasinca karşılık vermelimiyim peki yoksa bende isteksiz davranip ne hissettigimi anlamasini mi saglamaliyimBazı erkeklerde oluyor canım. Bence kasma artık adamı bırak sende yaklasma kendi istedıkce gelsin zamanla daha çok isteyecegı günde gelecek.sen ustune dusme . Yine suslen puslen yat ama cinsellikle ilgili atakta bulunma.hrp isteyen sen olma bırak o kovalasın seni.zamanla gorursun denenmiştir
canım bence de farkinda değilmissin gibi onu tahrik et ama sakın ileri gitme burda bırak. başka bi işle ilgilen. Mesela çek minileri dans et ya da öyle temizlik yap , yemek yap vs. hoş sohbet ol ama cinsellikten hiç bahsetme. onu kendine hayran bırak. bi süre umursama onu yani ilgilen ama aşırıya kaçma kendine hobi vs edin resim yap bi şeylerle uğraş vs. suratini asma sakin mutlu takıl. Sende ki büyüye kapılir zamanla ve sana yaklaşmaya çalışır. Yatağa geç git mesela bazen. içerde kitap felan oku halinden memnun gibi takıl.Sen üstüne gittikçe ters tepebilir. Bol şans
Konusmadim mi saniyorsun yine farkli anlayip kavgaya dokecek korkusuyla h.sonu yine boş geçince konuştum ben kendimi kötü hissediyorum ben demi eksiklik ben etkilemiyorum seni dedim ilk zamanlarimizda daha cok birbirimizle olmaliyiz dedim. Zaten h.ici yoruluyoruz anliyorum ama h.sonu da böyle olunca tamamen moralim bozuluyor dedim. Senle ilgisi yok diyor gayet cekicisin kendini sartliyorsun sorun cikariyosun diyor. Kendini benim yerime koy diyorum ya ben karsilik vermeseydim arkami donup uyusaydim napardin diorum ses yokkonuşmayı denemelisin bir kez daha kendini kötü hissettiğini seni beğenmediğini düşünüdüğünü ve birşeyden mi rahatsız oldugunu sor.
ne yapıyorsun canım? işe yarıyor mu yaptığın ?Bnm esimde oyle ama elimden geleni yapiyorum
Konusmadim mi saniyorsun yine farkli anlayip kavgaya dokecek korkusuyla h.sonu yine boş geçince konuştum ben kendimi kötü hissediyorum ben demi eksiklik ben etkilemiyorum seni dedim ilk zamanlarimizda daha cok birbirimizle olmaliyiz dedim. Zaten h.ici yoruluyoruz anliyorum ama h.sonu da böyle olunca tamamen moralim bozuluyor dedim. Senle ilgisi yok diyor gayet cekicisin kendini sartliyorsun sorun cikariyosun diyor. Kendini benim yerime koy diyorum ya ben karsilik vermeseydim arkami donup uyusaydim napardin diorum ses yok
nasıl tahrik edicem giyim kuşam hoş koku dışında...o yaklaşınca mı isteksiz görüneyim.Kaçan kovalanır taktiği cinsellikte de işe yarıyor bence. İsteksiz görün derim,aynı zamanda da farkında değilmişsin gibi tahrik et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?