Yeni evliyim ve eşimin cinsel isteksizliği !!!

Aileye açsam zaten direk bosar beni.
ten uyumu olmasa birlikteliklerimizde hissederdim sırf gorevmis gibi degil isteyerek severek yapiyor ama iste bu istemeler araliklarla oluyor

Cinselliğin yorgunluklu alakası yok bunu at kafandan. Balayında 2defa olacak diye kuralda yok.
Yorgunluk etkilemez ama maddiyat etkiler. Maddi sorunlar var mı?
Düğünden kalan belli başlı borclar var ama ödüyor uz ikimizde çalışıyoruz. Sıkıntımız yok cok şükür

belki onun için haftada bir normaldir, bence sayılara takılma, o haftada bir ilişkide iki tarafta doyuma ulaşıyorsa, bi hayal kırıklığı olmuyorsa sorun yok
demekki sizin aranızda ten uyumu sorunu var, sen daha isteklisin
ben eşinde bi sorun göremedim, sadece uyuşamıyorsunuz, bunun çözümü bence onu rahat bırakıp, onun sayı isteğine inmen, ve ilişki olduğu zamanda mümkün olduğunca kaliteli yaşamanız

Benimki.opup koklasa bilir devami gelecek engel.olamayacak kendine o yüzden hic yanasmaz kacamak yapar. Bende esimi cok seviyorum iyi bir insan ama bu konuyuda insan takmadan edemiyor işte

ya bu erkekler niye böyle degisiyo ki. eskiden kadinlar isteksizdi simdi kadinlar istekli erkekler kaciyor. hayret bisey illa basim agriyor dememizmi lazim yani.

Iliski esnasinda gayet uyumluyuz ve gözü dönmüş gibi davraniyor bile.sasiriyorum bende böyle davraniyor ama normalinde harekete gecmiyor

Aileye açsam zaten direk bosar beni.
ten uyumu olmasa birlikteliklerimizde hissederdim sırf gorevmis gibi degil isteyerek severek yapiyor ama iste bu istemeler araliklarla oluyor
Senin acindan problem olmayabilir uyum konusunda ama adam icin belkide boyledir o esnanin ortasinda tabiki olumsuz bisey yapacak veya soguk olacak degil gayet isteklide davranabilir istiyordur eminim cekicide buluyordur ama bazi cekimler vardir teninden kokusundan ayri kalamassin ufacik dokunustan vs birden farkli bi boyuta gecirir insani kendi ozel hayatimi cokta dokmek istemiyorum ama biraz farkli birsey acamiyorum kuvvetli tensel cekim olsa bukadar umursamaaz olamaz bikac hoş dokunuş kivilcim cikarip yakmaya yeter yani anladin heralde bu olay olsa senin israrinla zor bela olmaz

Hafta 1 ya da 2 kez ilişki az mı anlamadım ben.. insanlar çalışıyor yoruluyor.. Bence kafana takma bu kadar

çok iyi anladım canım.keşke dediğin o çekimi kurabilsem.hiç böyle düşünmemiştim bekarken elin elime değse heyecan basıyor derdi.evlendikten sonra bilmiyorum artık ne oldu.

Hafta 1 ya da 2 kez ilişki az mı anlamadım ben.. insanlar çalışıyor yoruluyor.. Bence kafana takma bu kadar
hayır canım olmadığı çok oluncada bazen haftada 1 ben zorlarsam belki 2.yorulmaya kalırsa bende öyle yoruluyorum ama birliktelik eşleri birbirine bağlar düşüncesindeyim

Iliski esnasinda gayet uyumluyuz ve gözü dönmüş gibi davraniyor bile.sasiriyorum bende böyle davraniyor ama normalinde harekete gecmiyor

ben eşinde sandığın kadar büyük bi problem olduğunu düşünmüyorum hatta bence hiç problem yok, sadece aranızda bi uyumsuzluk var, arkadaşlarının lafına bakarak kendini üzme, sayılara takılma, ilişkide olduğunuz an mutlu doyumluymuşsunuz ne güzel, önemli olan bu, o anın tadını çıkar sadece, sayı konusuna takma kafayı, insandan insana değişen şeyler bunlar. Kendini boşuna üzme, eşinde eksiklik varmış gibi düşünme derim

Arkadas ne oluyor bu erkeklere? Son zamanlarda esinin cinsel isteksizliginden dert yanan ne cok bayan var...eskiden kadinlar kocalarina yuz cevirirmis simdi erkekler,devir hakikaten degismis
Ciddi ciddi söylüyorum hormonlu ürünler maf etti bizleri hiçbir kötü alışkanlığı olmayan ben bile hastalıkla uğraşıyorsam hormonlu ürünler tüm dünyayı etkisi altına almaya başlamış demekki

Bazen olur oyle seyler
yorgunluk stres etkiler

Ben boyle durumlarda yediklerimizi gozden geciririm
birde bunu deneyebilirsin
cok farkediyor

Birde evliligin ilk yillarinda mutlaka oluyor bu durum sanki :)
Simdi cocuga ragmen her firsati degerlenfiren
Hatta cocuk uyurken isten kacip eve gelen esim aynen boyleydi
ne kadar kizardim
uzulme sakin
Besinleri arastir birde boyle dene
ben oyle cozdum :)

20 dk bazen yarim saat bazen 15 dk

Azda sürüyormuş aslında. Uzun sürüyoda acısı mı oluyo diye düşündüm.

2tarafında aktif olması karşılıklı tatmin lazım. Biraz değişiklik yapın görünüşte de ilişkide de. Ondan sonrada siz istemeden istemiyosa dr yolu gözükür.

Eşiniz sizden önce biriyle beraber olmuş mu?

Bazen erkekler cinselliği gözlerinde çok büyütebiliyor özellikle belli bir yaşa kadar bir deneyim yaşamadıysa ve yaşadıktan sonra da hayal ettiği gibi olmadığını düşünüyor, mastürbasyonu daha zevkli buluyor. Böyle bir sorun olabilir belki.

Benimki.opup koklasa bilir devami gelecek engel.olamayacak kendine o yüzden hic yanasmaz kacamak yapar. Bende esimi cok seviyorum iyi bir insan ama bu konuyuda insan takmadan edemiyor işte

ilk zamanlar bende çok takıyordum... etraf tarafından beğenilen ama eşi tarafından iatek duyulmayan bi kadın ... çok yüksek olan özgüvenim sıfıra düşmüştü evlendikten sonra ... kendimi suçlar oldum acaba sorun bende mi dedim savaşmayı bıraktım kendimi saldım .... sonra işe başladım , gündüz işe akşam kursa gittim kendime meşgale edindim ... ben istediğimde yanaştım başlattım ... çok şükür rabbime evlat nasip etti... alışoyorsun bi süre sonra ... tabi inşallah düzelir istediğin şeye ulaşırsın ama en kötüsüne hazırlanöak en mantıklısı :)

Kesinlikle üstüne gitme bu konuda.

Bir problemi varsa da anlaşılır zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…