- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Konusmadim mi saniyorsun yine farkli anlayip kavgaya dokecek korkusuyla h.sonu yine boş geçince konuştum ben kendimi kötü hissediyorum ben demi eksiklik ben etkilemiyorum seni dedim ilk zamanlarimizda daha cok birbirimizle olmaliyiz dedim. Zaten h.ici yoruluyoruz anliyorum ama h.sonu da böyle olunca tamamen moralim bozuluyor dedim. Senle ilgisi yok diyor gayet cekicisin kendini sartliyorsun sorun cikariyosun diyor. Kendini benim yerime koy diyorum ya ben karsilik vermeseydim arkami donup uyusaydim napardin diorum ses yok
Iste biz o gun asiriyida yapamadik. Eşim muhasebe mud. Bi sirkette yolu uzak. Ama bende öyleyim yorgun dustugumuz gunler oluyor anlayissiz davranmam asla. Ama genelde böyle olunca uzuluyorum takiyorumCanım balayında her gün birlikte olmadık demişsin bu çok normal.
İlişkinin sağlıklısı gün aşırı olandır.
İlk zamanlar olan sıklık daha sonra kalmıyor tabiki.
Yine de haftada 2-3 idealdir...
Yorucu bir işi olan erkek genellikle ilişkiden kaçar.
Eşin ne iş yapıyor? Yoğun tempolu bir iş mi?
Uzaklasmaz korkma o yaklaşınca karşılık ver ama yaklasmassa sende yaklasma bı sure dene bak degusecek canımOna birakirsam bu anlamda daha cok uzaklasacagimizi dusunuyorum. O yaklasinca karşılık vermelimiyim peki yoksa bende isteksiz davranip ne hissettigimi anlamasini mi saglamaliyim
Hayır canim gayet sağlıklı ÖZELLİKLE kullandığı ilac felanda yokEşinizin sağlık problemi filan varmı hiç..
Gercekten mi?6 aylik evliyken ben de boyle konu acmistim, simdi de esimin her konuyu cinsellige baglamasindan biktim diye konu acasim var.
bazi seyler duzeliyor yani umudunu kaybetme.
Ama bu arada esimin isini degistirdiginden ve daha az yorucu bir ise gectiginden bahsetmemde fayda var.
Hayır canim gayet sağlıklı ÖZELLİKLE kullandığı ilac felanda yok
Soyle ki cinsellik ne kadar sık olursa o kadar daha istek artiyor, azaldikca istek de azaliyor.Gercekten mi?
Nasıl değişti peki sen nasil bir yol izledin.
Takmamaya çalışıp ustune dusmiyim diyorum bakıyorum yine tık yok.korkuyorum bu defa tamamen kopucaz die
Soyle ki cinsellik ne kadar sık olursa o kadar daha istek artiyor, azaldikca istek de azaliyor.
Ben esime gel seviselim demedim.
Canim istedigi zaman yatagimiza yattigimizda ben onu tahrik ettim.
Oyle kiyafetle falan degil, pijama da olsa dokunuslar opusler falan. Devaminda donuyordum sirtimi o devam ediyordu: Sonradan esim benden beter oldu. Simdi de basedemiyorum sorun degil hergun olsa da ama saclarimi kurutmak cok canimi sıkıyor.
Yok ya benimki de cok istemezdi dedim ya konum var.gebe gebe ne aayıp :) büyük sıkıntı saç kurutmak vallaha.ama arkadaşın eşinde kesin bir sorun var.kafasına taltıgı birşey olmalı
Bende bu yaptıklarını deniyorum bazen işe yarıyor bazense kaçıyor arkasını dönüyor kırıyorda beni kendini kaçırarak.Soyle ki cinsellik ne kadar sık olursa o kadar daha istek artiyor, azaldikca istek de azaliyor.
Ben esime gel seviselim demedim.
Canim istedigi zaman yatagimiza yattigimizda ben onu tahrik ettim.
Oyle kiyafetle falan degil, pijama da olsa dokunuslar opusler falan. Devaminda donuyordum sirtimi o devam ediyordu: Sonradan esim benden beter oldu. Simdi de basedemiyorum sorun degil hergun olsa da ama saclarimi kurutmak cok canimi sıkıyor.
Giyim kuşam değil de eşini tanıman lazım,mesela benim eşim sinirli halimden etkileniyor. Eşini sen de zamanla tanırsın,mesela hiç beklemediği bir anda eroitk bir bakış at, yanından geçerken farkında olmadan frikik ver, eğilirken filan..Şimdi böyle sorunca aklıma ilk gelenleri yazdım amanasıl tahrik edicem giyim kuşam hoş koku dışında...o yaklaşınca mı isteksiz görüneyim.
Ona birakirsam bu anlamda daha cok uzaklasacagimizi dusunuyorum. O yaklasinca karşılık vermelimiyim peki yoksa bende isteksiz davranip ne hissettigimi anlamasini mi saglamaliyim
Kiyaslamak değil bu tarz deneyimleri evlendikten sonra yaşadığımız icin konu acilinca bahsediliyor bu defa bizdeki eksikliği farketmis oluyorum.Arkadaslarinizla kendinizi kiyaslamaniz cok tuhaf.
Adamin iliskide bir problemi yoksa,ki yok diyorsunuz (ereksiyon olamama vb)
Cekici gelmiyorsunuz yada teninizle uyusamadi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?