yeni gelin çıldırttı beni

bu konunun başlığı yeni gelin ama bence asıl sorun abi.abi sana öyle dvranıyorki,gelinde onagöre hareket ediyor.üstelik sizde söylediniz,benim abim hayalperest diye.abiniz geline hyalindekileri anlatıyor gelinde olacak diye inanıp konuşuyordur.
benimde bir tanıdığım vardı.küçük bir işe kalkışsa daha ertesi gün resmen holding olacağına inanır,hayaller kurardı.tanıdığımız,huyunu bildiğimiz halde bizide inandırmya çalışırdı.az tanıyanları ise konuşmasıyla ağzının içine düşürürdü resmen.bizde ne yapalım o konuştuka sadece inşallah derdik.
yani böyle insanlar her yerde var,her zamanda olacak

çok kötü vanım uyuzoluyorum böyle insanlara böyle insanlarda afedersin aşağlık kompleksi olur genelde kendini bişey zannettirmek için süreki hava atardururlar benim başımdada var aynısı tabi abimin karısı felan değil ben görüşememyi tercih ettim artık.yoksa insanın sinirleri gerekten çok bozuyorlar.

amann canım ya boşver sen bildiğin gibi davranmaya et onu destekle öv yaptığına karşılık iyilik ve hoşgörüyle cvp ver onu sevmeye çalış sevmesen bile ona karşı sevgin varmış gibi davran belli et nedemişler sana taş atana sen ekmek at..bakalım neyapacak anlayacakmı..bu tavrını..sıkma canını değmez üç günlül hayat..işte..yerimseniben

hiç kayla almayın o kunuştugunda onu dinlemeyin hatta onada bunu hissettirin cevap verirseniz önemli bişey konuşuyomuş gibi hisseder.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım aynen öyle.zaten gelin artık abimin tavırlarıyla,laflarıyla konuşmaya başladı.abim de maşallah bir şeylere sahip oldukça ne oldum delisi oluyor.bu kız nişanlıyken bir kere ağzından ev alırız lafı duymamıştım.hatta eski eşinden yüklü bir nafaka alma hakkı da varmış ama boşanma uzamasın diye bu hakkından vazgeçmiş.ben de takdir etmiştim bu tavrını paragöz değil demek ki diye.sonra evlendi daha ilk günlerden itibaren ev alacağız,araba alacağız,tabi bunu derken bir tasarruf da söz konusu değil bir yandan tatillere çıkacağız,habire saç boyatmalar takma saç almalar.bazen düşünüyorum bu kız cahil yaşı küçük (21) abim ondan 14 yaş büyük bunu hayallerle o mu kandırıyor diyorum.bir şekilde inanmış kız bunlara.abimde de özentilik var yani.daha önce ayrı eve çıkmıştı kuş kadar maaşıyla amerikan vari döşemeler,mısır gevreği ile kahvaltı yapmalar falan.bizim bir kültürümüz var ya hem de mis gibi sırf özentilikten o tahtaları yiyordu. lmaz:üstelik baya lüks bir semte taşınmıştı.o zaman da ben ona oralardan memnunsan biz de taşınalım demiştim.o da siz orada geçinemezsinizdemişti ki o zaman ben de çalışıyordum ve bu evin kirasını da aalbilirdim ama o o maaşla geçiniyor biz geçinemiyoruz nedense.
abim bizim yanımızda pek şöyle böyle yapacağım diyemiyor yemiyeceğimizi biliyor.belki de bu kıza hayallerini gerçek gibi anlatıp inandırıyor.kız da saf saf bizim yanımızda anlatıp duruyor.

Son düzenleme:
elektraya cım kendi ezikliklerini sizi rencide ederek rahatlatmaya calışıyorlar
benim de bir yengem var aynen öle annemi sürekli aşağılamaya calışır
ama herkes de neyin ne oldugunun farkındadır

dalga gecin bence misal söyle diyerek hic sinirlenmeden:
"Evet canim sirf siz alirsiniz biz asla alamayiz"

deyin gitsin nasil olsa alamicaklar yada borc yaparak alacaklar

Kendımı gordum, evet evet kendımı gordum. Yalnız benım oz abım degıl, oz abım gıbı benımsedıgım kuzenım-dı!

Bızde kendı cabalarımızla kucuk bır ev aldık. Kuzenımın esı, bızım ev aldıgımızı ogrendıgı gun basladı, onlar 3+1 ev alacakmıs, soyle olacakmıs boyle olacakmıs. Onun su kadar parası ve altını varmıs, bız kredı ıle almısız v.s. ılk zamanlar anlamıyordum ne amacla soyledıgını. Fakat hıc bır zaman mutlulugumu onunla paylasamadım. Ne zaman heyecanımı ıfade etmek ıstesem, sozumu 'bızde ev alacagız...' dıye keserdı.

Fakat kuzenımın de bazı davranısları eklenınce anladım kı kıskanclıktan catır catır catlıyorlar.

Yuttugum o kadar cok davranısları oldu kı, sımdı fırsat olsa da telafı etsem dıyorum. Elbette onlar gıbı alcalmadan!

Senın abın de ne yazık kı oyle. Gelınınızı hıc soylemeye luzum dahı gormuyorum. apacık ortada.

Kendını ıyı hıssetmek ıstıyorsan, soyledıklerıne guzel bır uslupla yanıt ver. Ezıcı ya da asagılayıcı olmanı onermem. Onlardan farklı olmalısın.

Son düzenleme:

canım aslında ben şuna karar verdim.peygamber sabrına sahip gibi davranacağım.evet böyle yapacağım.mesela şunu mu alacağız dediler.siz herşeyin en iyisine layıksınız,köşklere layıksınız aslında diyeceğim.araba mı diyecekler jep alın size o yakışır diyeceğim.yani dalga mı geçiyorum gerçek mi söylüyorum arada kalsınlar istiyorum.kaydirigubbakcemile3 birini mi çekiştirmek istiyorlar yok aslında iyi kızdır o diyeceğim.çünkü ortalık karıştırma çabaları da var kimse hakkında en ufak koz vermemeliyim ellerine.birine bir şey desem göklere uçuyorlar çünkü.bundan sonra kanatsız bir melek olacam bakalım ne yapacaklar kaydirigubbakcemile3

cip iyiymişhihoyyyt

bencede öyle yapın mesela ev alacağız 3+1 dediler siz "size o yete mi bence 5+2 alın 2 de banyosu olsun" diyin ama bunu ciddi ciddi söyleyinki dalga mı gerçek mi anlamasınlar yada besela kazak alacak "bu kazak senin için biraz basit daha havalısını al sana o yakışır" deyinsırnaşık şey

bence hiçbişey yapma nasılsa alamayacak bende böle insanlara sinir oluyorum sanki genç odası alınca ne olacak da asağılıyor o zamanda markaya takarlar sanki kmle yarışıyorlar onun havası zamanla söner 6 aydan sonra filan kontes değilya bu kız çapını bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…