su yazina kadar sana hak veriyordum ama
su kirmiziyla isaretledigim yerler olmamis
kücük görmüyorum demissin ama basbaya görüryorsun, maddiyati icin degilde daha önce basindan bir evlilik gectigi icin. belki farkinda olmadan kiza belli ettin oda böyle tepki veriyor.
basi önündemi gezmesi gerkiyordu:1no2:
düsmez kalkmaz bir Allah kimin basina ne gelecegi belli olmaz
bu konunun başlığı yeni gelin ama bence asıl sorun abi.abi sana öyle dvranıyorki,gelinde onagöre hareket ediyor.üstelik sizde söylediniz,benim abim hayalperest diye.abiniz geline hyalindekileri anlatıyor gelinde olacak diye inanıp konuşuyordur.
benimde bir tanıdığım vardı.küçük bir işe kalkışsa daha ertesi gün resmen holding olacağına inanır,hayaller kurardı.tanıdığımız,huyunu bildiğimiz halde bizide inandırmya çalışırdı.az tanıyanları ise konuşmasıyla ağzının içine düşürürdü resmen.bizde ne yapalım o konuştuka sadece inşallah derdik.
yani böyle insanlar her yerde var,her zamanda olacak
Kendımı gordum, evet evet kendımı gordum. Yalnız benım oz abım degıl, oz abım gıbı benımsedıgım kuzenım-dı!
Bızde kendı cabalarımızla kucuk bır ev aldık. Kuzenımın esı, bızım ev aldıgımızı ogrendıgı gun basladı, onlar 3+1 ev alacakmıs, soyle olacakmıs boyle olacakmıs. Onun su kadar parası ve altını varmıs, bız kredı ıle almısız v.s. ılk zamanlar anlamıyordum ne amacla soyledıgını. Fakat hıc bır zaman mutlulugumu onunla paylasamadım. Ne zaman heyecanımı ıfade etmek ıstesem, sozumu 'bızde ev alacagız...' dıye keserdı.
Fakat kuzenımın de bazı davranısları eklenınce anladım kı kıskanclıktan catır catır catlıyorlar.
Yuttugum o kadar cok davranısları oldu kı, sımdı fırsat olsa da telafı etsem dıyorum. Elbette onlar gıbı alcalmadan!
Senın abın de ne yazık kı oyle. Gelınınızı hıc soylemeye luzum dahı gormuyorum. apacık ortada.
Kendını ıyı hıssetmek ıstıyorsan, soyledıklerıne guzel bır uslupla yanıt ver. Ezıcı ya da asagılayıcı olmanı onermem. Onlardan farklı olmalısın.
canım aslında ben şuna karar verdim.peygamber sabrına sahip gibi davranacağım.evet böyle yapacağım.mesela şunu mu alacağız dediler.siz herşeyin en iyisine layıksınız,köşklere layıksınız aslında diyeceğim.araba mı diyecekler jep alın size o yakışır diyeceğim.yani dalga mı geçiyorum gerçek mi söylüyorum arada kalsınlar istiyorum.kaydirigubbakcemile3 birini mi çekiştirmek istiyorlar yok aslında iyi kızdır o diyeceğim.çünkü ortalık karıştırma çabaları da var kimse hakkında en ufak koz vermemeliyim ellerine.birine bir şey desem göklere uçuyorlar çünkü.bundan sonra kanatsız bir melek olacam bakalım ne yapacaklar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?