inan başka muhabbet bilmiyorlar.ben hamilelikten,siyasetten,hayattan falan bahsetmek istiyorum.bunlarda sadece şunu alacağız bunu alacağız.Bırak onlar kendi hayal dünyasında yaşasın nasılsa alamadıkca daha şunu alacağız bunu alacağız gibi laflar edemez. kaydirigubbakcemile2
Canim bosver deme birsey. Abin var arada, ona yazik, belki sizde olanlari kendi evlerine alamadiklari icin oda üzülüyordur.
Genelde kompleksli insanlar yapar bu tarz seyleri. Hadi deseki, yok ben senden güzelim, bacaklarim daha uzun, burnum daha ufak gibisinden böyle seylerle kendini üste cikarmaya calissa cevabini ver terbiyesizlik bu derim ama söz konusu maddi durum. Ne olursa olsun onlarada yazik. Eminim sizde olanlarin hepsinden o gelinde istiyordur. Derse biz sunu alacaz bunu alacaz diye, en güzeli sizin olsun canim alirsiniz de, belki biraz durulur.
canım yazık diyorsun da bunlar daha 3-4 aylık evli hani uzun yıllardır evli olurlar da bir ev alamadık derler.ben 4 aylık evliyken daha düğün şokunu atlatamamıştım bu kız maşallah herşeye hemen alıştı yarışa bile başladı.yani bu kız abimle ilk tanıştığında onu baya sevmiştim.üstelik başından bir evlilik geçmişti.ilk kocası dövmüş falan bende üzülüyordum onun adına,abim bekar olmasına rağmen onunla evlenmesini destekledim,annemlere söyleyemedi ben söyledim .hala da diğer abimler ,ablamlar falan gelinimizin dul olduğunu bilmiyorlar.o zaman başı önünde gıkı çıkmıyordu düşünün şimdi aslan kesildi 4 ayda bizi beğenmiyor laf çarpıyor olayın bir de bu boyutu var yani.
Canim bosver deme birsey. Abin var arada, ona yazik, belki sizde olanlari kendi evlerine alamadiklari icin oda üzülüyordur.
Genelde kompleksli insanlar yapar bu tarz seyleri. Hadi deseki, yok ben senden güzelim, bacaklarim daha uzun, burnum daha ufak gibisinden böyle seylerle kendini üste cikarmaya calissa cevabini ver terbiyesizlik bu derim ama söz konusu maddi durum. Ne olursa olsun onlarada yazik. Eminim sizde olanlarin hepsinden o gelinde istiyordur. Derse biz sunu alacaz bunu alacaz diye, en güzeli sizin olsun canim alirsiniz de, belki biraz durulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?