tabiri caizse zenginin malı zügürdün cenesini yorar sen aldırma en iyisi sadece kıskanxından sana zarar vermesin yeter...
siz haklısınız ama benim yadırgadığım şey net hatırlamıyorum,onlar böyle yorumlar yaptıktan sonra mutfakta kıyıda köşede gülüyorsunuz,yüzlerine gelincede destek çıkıyorsunuz.
farkında olmadan ikiyüzlülük yapıyorsunuz,sizde iletişim kopukluğu var bence
valla bizdede var öyle tipler. tamamen kıskançlık. kompleks başka bişey değil. onları söylerken duymamazlıktan gel. başka konu aç. yada cevap verme konuşsun dursun. amaaan dünya malı en yisi olsa ne olur adamlar hanlar hamamlar bırakıp gidiyo 2 metre yere de.
onlarla böyle muhabbetlere girmemeye çalış zaten zamanla zamanla daha bişey demezler.
ben burada asaglama yerme görmüyorum..tam tersi dogruları söylüyor konu sahibi..
mantıklı mı 10tl günlük parayla ev alabilmek?değil..bunun neresinde asaglama var?olayları anlayabilelim diye açık ve net yazıyor..
dalga geçin derken; insan bu tarz tiplere bir katlanır iki katlanır üçüncüde patlar..patlamamasi için dalga geç dedim..bunun benzeri var iste bende de..ne yapicam?onun söylediklerini icime atıp hiç derdim yokmuş gibi bı de onu mu dert yapicam kendime?tabiikide böyle konuşan insanla dalga gecicem..
hayaller umutlar..tabiikide olmalı..hepimizin hayali umudu var..ama bı de gercekler var..hayat şartları var..
bende sayısal çıksa ohoooo neler yaparım diye konuşurum genelde..ama konuşurken kimseyi küçümsemem..bu öyle değil ki..asıl burada küçümsenen konu sahibi..yok tavanın çoktu,yok bebek odası almam,yok eşinin sacları bilmemne..böyle hayal mı kurulur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?