- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Ben dün yaptım canım.Bu arada hamişler içinizden Leslie yapanlar var mı?
Ben normal yürüyüş yapiyorum en az 20 dk en fazla 1 saatBu arada hamişler içinizden Leslie yapanlar var mı?
Lahmacun iyidir afiyet olsunSabah: dereotlu peynirli omlet , salatalık, havuç,4 zeytin, ceviz
Aralarda bir Türk kahvesi yanında küçük çikolata, elma, limonlu tarçınlı su
Öğle Akşam bir arada: az mercimek çorbası, 1.5 lahmacun (biraz fazla oldu ama çok seviyorum :) salata
Yatana kadar bi kaçamak yapmam inşallah :)
Ben dün yaptım canım.
1 mil olan 15 dk sürüyor güzel yormuyor insanı.
3 mil 45dk olanda var ama o biraz yorabilir.
Sanmıyorum zarari olacagini sonucta hamile pilatesi yaparken ne hareketler yapiyolar:)Ya ben haftaiçi 1 saat yürüyorum. Haftasonuda genelde 3 mile olanı yapıyorum. Ama gene de bilemedim. Bebeğe zararı olur mu diye
Canim ben leslie yapmiyorum ama yapsam mi alrdayim yanliz cocuklari servise bilerek vermedim ben goturup getiriyorum yuruyuş olsun diye gunluk yarim saat yuruyorum evdeki kosturmacam da cabasi gecen hafta temizlik di bu hafta da ful misafirim olucak bunlari spor yerine saysam olmaz mikiBen normal yürüyüş yapiyorum en az 20 dk en fazla 1 saat
Bugun pazar kacamaği olmuş hepimize hep derim arada olmasi da lazım afiyet olsun bebislerimize et olsunAfiyet olsun bayanlar arada bir kaçamakta lazım hamileyiz sonuçta
Sanmıyorum zarari olacagini sonucta hamile pilatesi yaparken ne hareketler yapiyolar:)
Bence gayet iyi kacirilmis bisey goremedim benimkinden sonraBen de bugun kahvaltida kacirdim birazkahvalti sade omlet, peynir, zeytin domates biber 2 dilim kizarmis tost ekmegi. Arada cilek, uzum. bugun kahvaltiyi biraz gec yaptim ogle yerine de gecti. Aksam firinda tavuk,sebze+ Bol salata. Arada tabi kahve falan da ictim. Bir de bir tatli kasigi fistik ezmesi yedim.
Al işte misafirliğe gittim kadayıflı muhallebi tatlısı yedim az ama
Canm valla ben onları hep spor yerine sayıyorum çünkü birde spor yapacak olsam pestilim cikarCanim ben leslie yapmiyorum ama yapsam mi alrdayim yanliz cocuklari servise bilerek vermedim ben goturup getiriyorum yuruyuş olsun diye gunluk yarim saat yuruyorum evdeki kosturmacam da cabasi gecen hafta temizlik di bu hafta da ful misafirim olucak bunlari spor yerine saysam olmaz miki
Aynn valla yarasın kuzularaBugun pazar kacamaği olmuş hepimize hep derim arada olmasi da lazım afiyet olsun bebislerimize et olsun
Canm valla kaçırmış birşey yok hatta az bile benceBen de bugun kahvaltida kacirdim birazkahvalti sade omlet, peynir, zeytin domates biber 2 dilim kizarmis tost ekmegi. Arada cilek, uzum. bugun kahvaltiyi biraz gec yaptim ogle yerine de gecti. Aksam firinda tavuk,sebze+ Bol salata. Arada tabi kahve falan da ictim. Bir de bir tatli kasigi fistik ezmesi yedim.
Aynen oyle bi de leslie yapsam bayılırım herhaldeCanm valla ben onları hep spor yerine sayıyorum çünkü birde spor yapacak olsam pestilim cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?