Canım lahana değil sütten sonra kötü oldumOo Sen lahana yemissin normal canim gaz olmasi.
Aksam ustu ayva yedim cok azBugun liste yazmaya nereden baslasam bilemiyorum
Sabah 8 gibi kucuk amasya elmasi 3 taze ceviz
Kahvalti 11 gibi domates salatalik 7sari zeytin bir tatli kasigi kadar bogurtlen receli bir tatli kasigi kadar kaymak biraz peynir ve simit 1 tane garanti fazlasida olabilir
Ogle yine misafirlikteydim ispanakli borek bir tane kisir iki kasik yogurtlu tavuk salatasi 2 kasik 1 sarma 1 kornflexli kurabiye biskuvili tatli ve cikolata yedim gezmeler bitiriyo beni
Nasil yani kahvalti aksam yemegi falan yok mu? Patates ve peynir ogle yemegi sanirim?Sabah tekli pasta vardı onun çeyreğini yedim
Bol su
Patates kizartmasi ve beyaz peynir
Az önce de hindistan cevizi suyu içtim gecenin ilerleyen saatlerinde de kivi veya ayva yerim
Hadi inşallah canm minik pitpitlarini duyarsinmerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. benim midem sıkıntı oluşturuyor. hep bir şiş gazlı ağrıyor. Allah izin verirse 7+0 ile çarşamba günü kalp atımı var mı diye bakacaz randevum var. iştahımı bu ağrılar kapatıyor biraz ama keşke ağrı olmasa da iştahım olsa. Bende durumlar böyle. 1 gün kaldı. bakalım kalbi atacak mı ya da atıyor mu tatlının
Nasil yani kahvalti aksam yemegi falan yok mu? Patates ve peynir ogle yemegi sanirim?
Ayy aynen biseyin tadina bakinca devami geliyor hic tadina bakmiyorum ozmn başarılı yim.ama tadarsam reklamlardaki gibi durduramiyorum kendimi bi bakmısim ki tabak bitmişBugün bende kaçırdım irmik helvası yedim niye yedim onuda anlamadım birşeyin tadına bakmazsam canm istemiyor tadına bakınca da arkası gelmiyor neyse nazar boncuğu olsun inşallah doğuma kadar çok sıkı tutacam
Sabah 2 yumurta süt 2 dilim ekmek
Böl yeşillik 4 zeytin
Ara muz ceviz
Öğle
Bol salata
5 köfte
Yeşil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
Ikındı
Süt
2 mandalina
Veeee akşam irmik helvasi
Allahtan akşam üzeri 1 saat yürümüştüm tesellim olsun
Listeye ekliyim mi her cuma bizimle kilo bildirimi yapmak ister misiniz :)25+5 haftalığız 68 le hamile kaldım 64 e düştüm şimdi ise 66 kiloyum
Rabbim miniğinin kalp atışlarını duymayı nasip etsin ama ilk çocuğunsa ve kalp atışlarını duymazsan merak etme erken olabilirmerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. benim midem sıkıntı oluşturuyor. hep bir şiş gazlı ağrıyor. Allah izin verirse 7+0 ile çarşamba günü kalp atımı var mı diye bakacaz randevum var. iştahımı bu ağrılar kapatıyor biraz ama keşke ağrı olmasa da iştahım olsa. Bende durumlar böyle. 1 gün kaldı. bakalım kalbi atacak mı ya da atıyor mu tatlının
canım teşekkür ederim okur okumaz hemen yaptım hemen işime yaramadı ama 3 saat sonra ancak yeni açıldım ama hala karnım davul gibiNane limon ic yan yat. Zart zurt gidersin yarim saategecmis olsun canim yaa Benim de arada cok fena oluyor. Nane cayi her zaman ise yariyor Ben de.
Ne güzel sen bu gidişle hamile kaldığın kiloda doğum yaparsın veya 2-3 kiloya tamam yani siz böyle düştüm deyince imreniyorum ben ya çok mu mide bulantısı yaşadın25+5 haftalığız 68 le hamile kaldım 64 e düştüm şimdi ise 66 kiloyum
Maşallah canm yinede çok iyisinKizlar dun cok su ictim ben bugün tarti 500 gr geriledi demek ki suyun önemi büyük bugün de cok su ictim ama misafirim vardı cok cok kosturdum baya hareketliydim
Sabah 1 yumurta 1 zeytin 1 kasik recel avucum kadar ekmek
Ara yapamadim
Oglen 1 domates dolmasi 3 pazı sarmasi yarim kase yogurt
Ara 2 kurabiye 1 kahve
Aksam
1 kepçe eti bol kuru fasulye 4 kasik pirinc pilavi ve tahmini 4 tane falan sogan kebabi 1 dilim kadar ekmek ayy kaçirdgim nokta ise 1 dilimkadayifli muhallebi
Misafir olunca dayanamadım yanliz kendilerine pek.dayanamiyorum
Maşallah canm çok iyisin25+5 haftalığız 68 le hamile kaldım 64 e düştüm şimdi ise 66 kiloyum
Teşekkür ederim ınsallah canimRabbim miniğinin kalp atışlarını duymayı nasip etsin ama ilk çocuğunsa ve kalp atışlarını duymazsan merak etme erken olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?