Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Dün Sabah
Mantarlı biberli yumurta
1 yk krem peynir
1 yeşil zeytin
Domates
2 dilim ekmek
Çay

1.ara
2 top dondurma

2.ara
Elma-armut-mandalina-kivi den hazırlanmış meyve tabağı (hepsinden azar azar)

3 .ara
1 fincan çay
Birkaç tane kuru erik
Birkaç tane yer fıstığı

Akşam
1 tabak lahana sarması
1 tane karnıyarık

1 tane maden suyu
4 tane Çizi kraker

Ben senin gibi ogleni ektigimde ya da az yedigimde bayilacak gibi oluyorum o yuzden oğunleri muhakkak yapiyorum sende durum nasil di dün

Bugun liste yazmaya nereden baslasam bilemiyorum
Sabah 8 gibi kucuk amasya elmasi 3 taze ceviz
Kahvalti 11 gibi domates salatalik 7sari zeytin bir tatli kasigi kadar bogurtlen receli bir tatli kasigi kadar kaymak biraz peynir ve simit 1 tane garanti fazlasida olabilir
Ogle yine misafirlikteydim ispanakli borek bir tane kisir iki kasik yogurtlu tavuk salatasi 2 kasik 1 sarma 1 kornflexli kurabiye biskuvili tatli ve cikolata yedim dy gezmeler bitiriyo beni

Afiyet seker olsun :)

Kahvalti peynirli domates li tost. Oglen sacmaladim braz nutellali ekmek yedim. Aksam kiymali ispanakli yumurta. Arada muz, mandalina ceviz falan yedim. Iki kasikta fistik ezmesi. Fena taktim bu aralar. Bir daha almicam. Devamli kasiklamak istiyorum. Aklim hep onda :)

Sabah
Domates
Peynir
6 tane yeşil zeytin
6 tane siyah zeytin
Yarım ekmek (nasıl bitti bende anlamadım)

Çocukların biskuvilerinden tırtıkladım

1 kase yoğurt çorbası

1 bardak süt

3 tane lahana sarması

Bugün çok saçma oldu ama olsun :)
Sabah: kaşarlı tost,süt.
Öğle: sahanda yumurta, kızarmış ekmek yoğurt.
Akşam: taze fasulye, yoğurt,2 dilim ekmek.

Misafirliğe gitcem gerisi ne olur bilmiyorum
Azıcık yerim yaa :)

Kızlar berbat bir gazım var karnım çok şiş kımıldamakta güçlük çekiyorum oneriniz varmı ölüyorum ben ya ağrı sırtıma vuruyor

Kızlar berbat bir gazım var karnım çok şiş kımıldamakta güçlük çekiyorum oneriniz varmı ölüyorum ben ya ağrı sırtıma vuruyor
Nane limon ic yan yat. Zart zurt gidersin yarim saate gecmis olsun canim yaa Benim de arada cok fena oluyor. Nane cayi her zaman ise yariyor Ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…