Al bendende o kadarAynen oyle bi de leslie yapsam bayılırım herhalde
. Ya kahvaltim falan porsiyon olarak baya bi buyuktuBence gayet iyi kacirilmis bisey goremedim benimkinden sonra
Kahvalti porsiyonum cok buyuktu canim. Ondan kacirdim dedim.Canm valla kaçırmış birşey yok hatta az bile bence
Ben senin gibi ogleni ektigimde ya da az yedigimde bayilacak gibi oluyorum o yuzden oğunleri muhakkak yapiyorum sende durum nasil di dünDün Sabah
Mantarlı biberli yumurta
1 yk krem peynir
1 yeşil zeytin
Domates
2 dilim ekmek
Çay
1.ara
2 top dondurma
2.ara
Elma-armut-mandalina-kivi den hazırlanmış meyve tabağı (hepsinden azar azar)
3 .ara
1 fincan çay
Birkaç tane kuru erik
Birkaç tane yer fıstığı
Akşam
1 tabak lahana sarması
1 tane karnıyarık
1 tane maden suyu
4 tane Çizi kraker
Anladım canmKahvalti porsiyonum cok buyuktu canim. Ondan kacirdim dedim.
Hoşgeldin canmMerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım başlangıç kilom 61 şu an 68 kiloyum
Hoşbuldum
Hosgeldinnn :) hedefin kac ile bitirmek nasil gidiyor :)Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım başlangıç kilom 61 şu an 68 kiloyum
Hosgeldin canim :)Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım başlangıç kilom 61 şu an 68 kiloyum
Afiyet seker olsun :)Bugun liste yazmaya nereden baslasam bilemiyorum
Sabah 8 gibi kucuk amasya elmasi 3 taze ceviz
Kahvalti 11 gibi domates salatalik 7sari zeytin bir tatli kasigi kadar bogurtlen receli bir tatli kasigi kadar kaymak biraz peynir ve simit 1 tane garanti fazlasida olabilir
Ogle yine misafirlikteydim ispanakli borek bir tane kisir iki kasik yogurtlu tavuk salatasi 2 kasik 1 sarma 1 kornflexli kurabiye biskuvili tatli ve cikolata yedim dy gezmeler bitiriyo beni
Canım ben kahvaltıyı 11 de yaptım sık sık ara öğünde yapınca çok acıkmadımBen senin gibi ogleni ektigimde ya da az yedigimde bayilacak gibi oluyorum o yuzden oğunleri muhakkak yapiyorum sende durum nasil di dün
Nane limon ic yan yat. Zart zurt gidersin yarim saateKızlar berbat bir gazım var karnım çok şiş kımıldamakta güçlük çekiyorum oneriniz varmı ölüyorum ben ya ağrı sırtıma vuruyor
Oo Sen lahana yemissin normal canim gaz olmasi.Kızlar berbat bir gazım var karnım çok şiş kımıldamakta güçlük çekiyorum oneriniz varmı ölüyorum ben ya ağrı sırtıma vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?