• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

#tarcinli su
Buyuk bir cennet hurmasi 3 tam taze ceviz
Arada 2 parca fıstıkli cikolata
Ogle-aksam yemegi bir: ne zamandir canim istiyordu, lahmacun 1 adet bi kac tane cig kofte 1 ayran
4.30 gibi yemegi biraktim

Kızlar napiyosunuz iştahlar nasıl ben diyorum gerci gecen de konusulmustu yazdik hatta haftada bir gun kilo bildirim gunu yapalım ne dersiniz
Kesinlikle yapmalıyız çok güzel olur

Bana uyar. Hangi gun yapalim?
Önerim cuma günü yapmak hani haftasonu kaçırdığımız zamanlar olduğunda cumaya kadar daha dikkat edebiliriz
Bu arada Ben usutmusum her halde hem basim cok agriyor hem de ozur dileyerek yaziyorum ishal olmusum. Sabahtan beri sadece su iciyorum ve meyva yemeye calisiyorum.
Geçmiş olsun

#tarcinli su
Buyuk bir cennet hurmasi 3 tam taze ceviz
Arada 2 parca fıstıkli cikolata
Ogle-aksam yemegi bir: ne zamandir canim istiyordu, lahmacun 1 adet bi kac tane cig kofte 1 ayran
4.30 gibi yemegi biraktim
Afiyet olsun ama çok erken bırakmışsın yemeyi akşam kaçta uyuyorsun

Benim menud3 sabah 2 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek bir dilim peynir bil yeşillik süt
Öğle misafirlikteydim 4 yemek k patates salatası yarim poğaça çay
Akşam da 4 yemek k nohut yemegi bir dilim ekmek bol yeşillik az öncede bir bardak süt bir mandalina 3 4 ceviz bugün böylece biter

Önerim cuma günü yapmak hani haftasonu kaçırdığımız zamanlar olduğunda cumaya kadar daha dikkat edebiliriz

Geçmiş olsun

Evet cuma mantık li geliyor

Benim menud3 sabah 2 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek bir dilim peynir bil yeşillik süt
Öğle misafirlikteydim 4 yemek k patates salatası yarim poğaça çay
Akşam da 4 yemek k nohut yemegi bir dilim ekmek bol yeşillik az öncede bir bardak süt bir mandalina 3 4 ceviz bugün böylece biter
:KK9:çok çok iyisin

Sabah klasik kahvaltım 1 yumurta 4 zeytin bir parca peynir 1 dilim ekmek (hergun ayni seyler ama bayiliyorjm zeytin peynkr ve yumurtaya )
Oglen 2 kaşik patates 3 kaşik tavuk yarim kase yoğurt
Ikindi yine2 bisküvi o da benim ödülüm galiba
Akşam çeyrek lahmacun 2 adet kofte 2 bardak ayran ve bol tere
Yatmadan once muhtemelen süt ve ceviz yerim

Kizlar bu arada 4 gündür cok.guzel uyuyorum listeme kendime maşallah diym :nazar:ve inanin iştahım azaldı insan in yedikce yiyesi geliyor bunu anladim.az yemeye alışınca da normal rutin beslenme haline dönüyor inşallah doguma kadar boyle devam.ederiz ayda 1 kilo hedefim var bakalim tutturacakmıyim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
2 ince dilim sucuk
Birkaç tane nesquik tanesi
¼ pide ekmek

Öğle
2 kırmızı biber 1 yumurtadan omlet
¼ pide ekmek
1 kk tahin helvası

Yarım armut
1 mandalina

1 fincan sade Nescafe
3 tane kuru pasta

Akşam
1 kepçe kuru fasulye
4 yk makarna
2 tane salatalık turşusu
3 kare bitter çikolata

Bugün böyle biter belki birazdan sade bir Türk kahvesi içerim

Cuma bana da uyar kızlar. Sizden güç alıyorum biliyor musunuz. Sanki önceden tanıyormuşum gibi yakın ve yanındasınız bana. Iyi ki varsınız :KK200:
Çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz endişelerimiz korkularımız birbirine benzer bu yüzden yaşayan birbirini anliyor daha önceden yaşamış olan bile anlamıyor

Cuma bana da uyar kızlar. Sizden güç alıyorum biliyor musunuz. Sanki önceden tanıyormuşum gibi yakın ve yanındasınız bana. Iyi ki varsınız :KK200:
Ne kadar cok sevindim bilemezsin aynen oyle hepmizin tek derdi saglikli bebisler ve anneler gereksiz kaloriye yağa gerek yok demi burda birbirimize destek olarak işimizi biraz daha kolaylastiriyoruz :KK200::anneadayı:

Geçmiş olsun

Gec yatiyorum aslinda acikmiyorum aksamdan sonra cok ama bugun uzum yedim bir avuc kadar lahmacun mideme agir geldi biraz o yuzden yedim yani yoksa idaremi koruyabiliyorum

Back
X