- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana uyar. Hangi gun yapalim?
Gecmiş olsun canim.muz falan ye nane çayı iç iyi gelirBu arada Ben usutmusum her halde hem basim cok agriyor hem de ozur dileyerek yaziyorum ishal olmusum. Sabahtan beri sadece su iciyorum ve meyva yemeye calisiyorum.
Çarşamba nasil kızlarOlur hangi gün olsun :)
Kesinlikle yapmalıyız çok güzel olurKızlar napiyosunuz iştahlar nasıl ben diyorum gerci gecen de konusulmustu yazdik hatta haftada bir gun kilo bildirim gunu yapalım ne dersiniz
Önerim cuma günü yapmak hani haftasonu kaçırdığımız zamanlar olduğunda cumaya kadar daha dikkat edebilirizBana uyar. Hangi gun yapalim?
Geçmiş olsunBu arada Ben usutmusum her halde hem basim cok agriyor hem de ozur dileyerek yaziyorum ishal olmusum. Sabahtan beri sadece su iciyorum ve meyva yemeye calisiyorum.
Afiyet olsun ama çok erken bırakmışsın yemeyi akşam kaçta uyuyorsun#tarcinli su
Buyuk bir cennet hurmasi 3 tam taze ceviz
Arada 2 parca fıstıkli cikolata
Ogle-aksam yemegi bir: ne zamandir canim istiyordu, lahmacun 1 adet bi kac tane cig kofte 1 ayran
4.30 gibi yemegi biraktim
Evet cuma mantık li geliyorKesinlikle yapmalıyız çok güzel olur
Önerim cuma günü yapmak hani haftasonu kaçırdığımız zamanlar olduğunda cumaya kadar daha dikkat edebiliriz
Geçmiş olsun
Afiyet olsun ama çok erken bırakmışsın yemeyi akşam kaçta uyuyorsun
Benim menud3 sabah 2 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek bir dilim peynir bil yeşillik süt
Öğle misafirlikteydim 4 yemek k patates salatası yarim poğaça çay
Akşam da 4 yemek k nohut yemegi bir dilim ekmek bol yeşillik az öncede bir bardak süt bir mandalina 3 4 ceviz bugün böylece biter
Aynen oyle yapiyorum canim. Sagol.Gecmiş olsun canim.muz falan ye nane çayı iç iyi gelir
Çarşamba nasil kızlar
Çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz endişelerimiz korkularımız birbirine benzer bu yüzden yaşayan birbirini anliyor daha önceden yaşamış olan bile anlamıyorCuma bana da uyar kızlar. Sizden güç alıyorum biliyor musunuz. Sanki önceden tanıyormuşum gibi yakın ve yanındasınız bana. Iyi ki varsınız![]()
Ne kadar cok sevindim bilemezsin aynen oyle hepmizin tek derdi saglikli bebisler ve anneler gereksiz kaloriye yağa gerek yok demi burda birbirimize destek olarak işimizi biraz daha kolaylastiriyoruzCuma bana da uyar kızlar. Sizden güç alıyorum biliyor musunuz. Sanki önceden tanıyormuşum gibi yakın ve yanındasınız bana. Iyi ki varsınız![]()
Gec yatiyorum aslinda acikmiyorum aksamdan sonra cok ama bugun uzum yedim bir avuc kadar lahmacun mideme agir geldi biraz o yuzden yedim yani yoksa idaremi koruyabiliyorumKesinlikle yapmalıyız çok güzel olur
Önerim cuma günü yapmak hani haftasonu kaçırdığımız zamanlar olduğunda cumaya kadar daha dikkat edebiliriz
Geçmiş olsun
Afiyet olsun ama çok erken bırakmışsın yemeyi akşam kaçta uyuyorsun