Kanamam yok çok şükür hani yürüyünce kasık ağrım olurdu gelir geçerdi bugün olmagınca endişelendim canım inşallah yoktur sorunKanaman ve kasik agrilarin cok olmadigi surece hic korkma canim esas olmamasi iyi birsey zaten
Benim de sadece kesin goruntulu daha erken bebek icin 2hafta sonra cagirdi doktor. Sadece kese in gorunmesini hic yadirgamadi doktor normal olan buSize birşey soracağım kızlar. Ben çarşamba günü sadece keseyi gördüm bana şimdi etraftaki insanlar diyorki boş gebelik olabilir seninki diyorlar çok korkuyorum bana akıl verin lütfen
Canım bence doktoruna görün hemen gec kalma genelde tehlikeli düşünülüyor o tarz lekelerkızlar 6 haftalık hamileyim kahverengi lekeler geliyor neden acaba.
İnşaallah canım bakalım çarşamba günü gidicemBenim de sadece kesin goruntulu daha erken bebek icin 2hafta sonra cagirdi doktor. Sadece kese in gorunmesini hic yadirgamadi doktor normal olan bu
Canim bnmde 6. Haftamda basladi kahverengi lekelenmeler doktor cok riskli bi durumdasin dedi bir tek lavaboya gtmeye izin verdi bnde progestan kullanmaya basladom ama bnm bebege gore kesem kucuk bebegimin cok saglikli oldgnu kese buyumezse kalbi duracagini soledo sakin ihmal etme git hemen doktora bnmde kpntrolum sali gunu o zmn netlesir gidisatin dedi doktor rabbim hepimiz icn hayirlisini nasip etsin insallah dualarim seninle strese girme ama sakin tm migittim progestan verdi.ağız yoluyla kullanın yazıyor fitil gibi kullanacakmışım.ben gibi olan varmı hiç sonrda doğum yapan.
.gittim progestan verdi.ağız yoluyla kullanın yazıyor fitil gibi kullanacakmışım.ben gibi olan varmı hiç sonrda doğum yapan.
5hafta 5 günlükken mercimegmi gordm tam bir hafta öncede keseyi görmüştüm yani 4 hafta 5 günlükken 4mm di keseKaç haftalıkken keseniz göründü
Benim hiç bi sıkıntım yok çok şükürMerhaba herkese ben henüz çok yeni gebeyim adete göre 4 haftaya girdik. HCG değerim hızlı artıyor 2 kat değil 4 kat. Mide bulantisindan ölüyorum. Sabahtan akşama baygın yatıyorum nerdeyse. Ne yapabilirim ne yesem iyi gelir? Böyle olup hamileliği sorunsuz ilerleyen var mı aranızda? Kese mese daha göremedik tabii
Yeni olunca ilk basta kese görünüyor canm bnm de kese göründü çok yeniyse hem kalp atışını duy hem de bebeği gör diye iki hafta demiştir kotu dusunmeBenim de sadece kesin goruntulu daha erken bebek icin 2hafta sonra cagirdi doktor. Sadece kese in gorunmesini hic yadirgamadi doktor normal olan bu
Normal canim merak etmeBenim şuan sırtım belim çok ağrıyor bu normal mi
İnşaallah canım çok tedirgin oldum çünkü bu kadar ağrımamıştı hiçNormal canim merak etme
Anladım canım sağolVucut kendini alistiriyor demisti benim doktorum adet olamadgin icin oyle oluyormus merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?