Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size birşey soracağım kızlar. Ben çarşamba günü sadece keseyi gördüm bana şimdi etraftaki insanlar diyorki boş gebelik olabilir seninki diyorlar çok korkuyorum bana akıl verin lütfen
Benim de sadece kesin goruntulu daha erken bebek icin 2hafta sonra cagirdi doktor. Sadece kese in gorunmesini hic yadirgamadi doktor normal olan bu

kızlar 6 haftalık hamileyim kahverengi lekeler geliyor neden acaba.

gittim progestan verdi.ağız yoluyla kullanın yazıyor fitil gibi kullanacakmışım.ben gibi olan varmı hiç sonrda doğum yapan.

gittim progestan verdi.ağız yoluyla kullanın yazıyor fitil gibi kullanacakmışım.ben gibi olan varmı hiç sonrda doğum yapan.

Benim de sadece kesin goruntulu daha erken bebek icin 2hafta sonra cagirdi doktor. Sadece kese in gorunmesini hic yadirgamadi doktor normal olan bu
İnşaallah canım bakalım çarşamba günü gidicem

Canim bnmde 6. Haftamda basladi kahverengi lekelenmeler doktor cok riskli bi durumdasin dedi bir tek lavaboya gtmeye izin verdi bnde progestan kullanmaya basladom ama bnm bebege gore kesem kucuk bebegimin cok saglikli oldgnu kese buyumezse kalbi duracagini soledo sakin ihmal etme git hemen doktora bnmde kpntrolum sali gunu o zmn netlesir gidisatin dedi doktor rabbim hepimiz icn hayirlisini nasip etsin insallah dualarim seninle strese girme ama sakin tm mi

.
Progestani yatarken ic canım..kanaması olan çok kisi var uzulme.sadece biraz daha dikkatli ol yeter.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım

amin inşallah kafama takmamaya çalışıyorum evet yatarken fitil gibi kullanacağım bakalım ne olacak.

Merhaba herkese ben henüz çok yeni gebeyim adete göre 4 haftaya girdik. HCG değerim hızlı artıyor 2 kat değil 4 kat. Mide bulantisindan ölüyorum. Sabahtan akşama baygın yatıyorum nerdeyse. Ne yapabilirim ne yesem iyi gelir? Böyle olup hamileliği sorunsuz ilerleyen var mı aranızda? Kese mese daha göremedik tabii

6 haftalık hamileyim bide kizimmm warrr ama yine heycanliym yine günler geçmiyor hastaneye gitmek için

Benim hiç bi sıkıntım yok çok şükür

Yeni olunca ilk basta kese görünüyor canm bnm de kese göründü çok yeniyse hem kalp atışını duy hem de bebeği gör diye iki hafta demiştir kotu dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…