İnşallah canımcım çarşamba günü randevu aldık son bi kez daha baktıralım dedik en son geçen perşembe akşamı baktırmıştık canım280lere ciktiysan bugun 600un ustune cikarsin merak etme guzelim hayirlisiyla
Az önce çıktı 1110Kan tahlili sonuclarin ne zaman cikicak
Çok güzel değerin maşallah. Benim de cuma günü 270 ti. Bakalım bu akşam ne çıkacakAz önce çıktı 1110ben akşamları veriyodum alşam verseydim daha yüksek çıkardı sanırm bunu sabah verdik 10 da akşama kadar değerim artabilirdi dimi ben şimdi sevinebilirim artık dimi ya
İnşallah yükselir canım. Ben akşamları veriyodum nerden baksana arada 10-11 saat oynuyo akşam verseydim sanki daha yüksek çıkardı gibi geldi bana. Buarada hemşire bana dedi ki 2 katı değil %70-80 artması yeterli dedi doğru olabilir mi kiÇok güzel değerin maşallah. Benim de cuma günü 270 ti. Bakalım bu akşam ne çıkacak
Gayet guzel canim degerin sevin ama fazla hoplayip ziplama diklat et kendine bnm gbi olma sonra is gucu birak ev daginik kalsin umursama bileAz önce çıktı 1110ben akşamları veriyodum alşam verseydim daha yüksek çıkardı sanırm bunu sabah verdik 10 da akşama kadar değerim artabilirdi dimi ben şimdi sevinebilirim artık dimi ya
Valla kuzum sürekli uzanıyorum ilk haftalar diye. Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip ederGayet guzel canim degerin sevin ama fazla hoplayip ziplama diklat et kendine bnm gbi olma sonra is gucu birak ev daginik kalsin umursama bile
Canim gecende konusmustuk seninle hatirlarsann bnmde 6. Haftada basladi kahverengi kanamalarim doktorum kese kucul bebek buyuk demisti bebegim cok saglikli oldgnuda soledi ama kesenin bozulmasindan korkuyoruz die bn yarin gidicem kontrole kirmizi olmadikca korkma kanamandan ama cok dikkat et mumkunse hep yat bn bide progestan kullaniyorum ama kanamamda azalma falanda olmadi suanlik yarin kontrolum var bebisimin durumu yarin belli olucak alinicakmi yoksa yasiyormu duzelme varmi o yuzden sen surekli yat ve doktorunu haberdar et bu durumdan kontrol gununu bekleme bilekızlar sorum olacaktı kahverengi akıntınız oldumu acaba bende kahverengi akıntılar olduda 6 haftalık hamileyim dr gittim ilaç verdi yerleşme kanamasımı oluyor bu yoksa düşük tehlikesimi.daha önceden ben gibi akıntı olup sağlıklı doğum yapan varmı aranızda acaba lütfen yardım.
Guzelim bn suan 7+3 gunluk gebeyim zaten ama dedigim gbi kanamam oluyor cok riskli bi durumdayim bir tek lavaboya gitmeye izin var yarin belli olucak iste kalbi atiyormu yoksa alinicak mi bekliyorum isteValla kuzum sürekli uzanıyorum ilk haftalar diye. Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder
Hatırladım canım inşallah bebişine bişi olmamışrır dualarım seninleCanim gecende konusmustuk seninle hatirlarsann bnmde 6. Haftada basladi kahverengi kanamalarim doktorum kese kucul bebek buyuk demisti bebegim cok saglikli oldgnuda soledi ama kesenin bozulmasindan korkuyoruz die bn yarin gidicem kontrole kirmizi olmadikca korkma kanamandan ama cok dikkat et mumkunse hep yat bn bide progestan kullaniyorum ama kanamamda azalma falanda olmadi suanlik yarin kontrolum var bebisimin durumu yarin belli olucak alinicakmi yoksa yasiyormu duzelme varmi o yuzden sen surekli yat ve doktorunu haberdar et bu durumdan kontrol gununu bekleme bile
perşembe gününe tekrardan randevum var inşalah bişey cıkmaz ben merak ediyorum hani yerleşme kanamasmı bu diye.Canim gecende konusmustuk seninle hatirlarsann bnmde 6. Haftada basladi kahverengi kanamalarim doktorum kese kucul bebek buyuk demisti bebegim cok saglikli oldgnuda soledi ama kesenin bozulmasindan korkuyoruz die bn yarin gidicem kontrole kirmizi olmadikca korkma kanamandan ama cok dikkat et mumkunse hep yat bn bide progestan kullaniyorum ama kanamamda azalma falanda olmadi suanlik yarin kontrolum var bebisimin durumu yarin belli olucak alinicakmi yoksa yasiyormu duzelme varmi o yuzden sen surekli yat ve doktorunu haberdar et bu durumdan kontrol gununu bekleme bile
Tabii canım hatta yüzde 60 artması normal kabul edilir ki seninki nerdeyse iki katı zaten dert edinme çok güzel artmış degerinİnşallah yükselir canım. Ben akşamları veriyodum nerden baksana arada 10-11 saat oynuyo akşam verseydim sanki daha yüksek çıkardı gibi geldi bana. Buarada hemşire bana dedi ki 2 katı değil %70-80 artması yeterli dedi doğru olabilir mi ki
Iste orasi hic belli olmiycagi icin sen tdhlikeye atma yat dinlen surekli is guc inanki kurtarmio adami smdi bn clk pismanim keske yapmasaydim die bnde ilk baslarda yerlesme kanamasidir die umursamadim ama sonuc ortada brkliorum yarin kalp sesini duyucam mi duymiycam mi die o yuzden de diorum ya snradan pisman olcana sen tedbirini alperşembe gününe tekrardan randevum var inşalah bişey cıkmaz ben merak ediyorum hani yerleşme kanamasmı bu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?