Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşaallah canım görülür diye biliyorum
Canım bide şuan kasık ağrın var mı peki? Benim ilk değerim 100 ikincisi 280 dı ama 2gün arayla akşam saat 8 de yaptırmıştım. Aradan 3 gün geçti bugün 4. Gün sabah 10 da yaptırdım 1110 çıktı normal mi sence

Normal canımbenim ilk değer 72 ikincisi 232 üçüncüsü 442 sonra 1000 en sonda 2406 çıktı işte keseyi gördüm şimdi bebeğimi görmede sıra allah izin verirse. İlk 1 hafta kasık ağrım oldu ama şuan sadece belim ağrıyır ara ara canım ama diğer bulantı koku hassasiyeti falan hiç birşey yok

İnşallah görürsün canım Rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah ozaman benim değerlerimde güzel çok şükür kasık ağrılarım çoktu artık azalıyor ister istemez panik yapıyorum inşallah bebişlerimiz bzilere sıksıkı tutunuyodur. Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Amin canım inşaallah rabbim cümlemize nasip etsin kmse bu duygudan mahrum kalmasın inşaallah. Kasık ağrıların adet dönemlerinde artar sonra azalır korkma. Lekelenme kan olmadığı müddetçe sıkıntı yok allahın izniyle

Yok çok şükür canım içim rahatladı sağolasın amiiin inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

Merhabalar geçen ay idrarda pozitif test ile kan tahliline gitmiştim 8 çıkmıştı ancak iki gün sonra regl olup doktora gittiğimde kimyasal gebelik demişti bu ay hastalığım telefondaki programa göre 3 gün gecikti normalde regl döngüm bazen 26 bazen 29 bazen 31günde bi oluyo son aylarda 31 günde bir olmuşum bugün de bu hesaba göre regl olmam gerekiyordu ama olmadım geçen ayki gibi göğüslermde hassasiyet olmadı ama bir haftadır ara ara kasığıma batmalar oluyodu iki gündür de gün içinde kısa süreli regl sancısına benzer sancı başlayıp bittiği oldu bugün dayanamayıp ucuz idrar testlerinden yaptım anında iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi diğeri kadar koyu renk diil ama geçen ayki kadar da soluk değil. Acaba bu hormon adet dönemim yakın olduğu için de artıyo olabilir mi yoksa idrarda çıkması kesin gebelikten midir? Yardımcı olursanız çok sevinirim

O hafta da görülmesi çookkk zor canım 4+4 te gördüm ben üstelik erken yumurtlamış olmama rağmen :) rahat ol keyfine bak
Karından mi baktı ? Ben de 4 haftalıgim daha Çarşamba üstten goremezsem alttan bakcan dedi. Şimdiden korku sardı ya bir hafta daha mı bkleseydim acaba

HCG adete yakın artmaz canım idrar testinde görünüyorsa hamilesindir

Canım 4+4 te değerin kaçtı senin
Bilmiyorum ki kuzum benden tekrar kan istemediler

Karından mi baktı ? Ben de 4 haftalıgim daha Çarşamba üstten goremezsem alttan bakcan dedi. Şimdiden korku sardı ya bir hafta daha mı bkleseydim acaba
Evet canım karından bakıldı ama illa görürüz umuduyla bakılmadı gittiğim için e hadi bi bakalım dedi dr ve öyle gördük o da nokta kadar muhtemelen daha yeni oluşmuştu
Benim alttan ultrasonla baktı goremedi
Dediğim gibi henüz çok erken canım

İkinci çizgiyi silik yada belirgin gördüysen net hamilesin canım tebrikler, inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bebişin, Allah yüzünü görmeyi de nasip etsin

mi-nick anladım canım peki kasık ağrıların devam ediyor mu
Kasık ağrım filan pek yok canım benim ikinci olduğu için rahim bağları yeterince geniş sanırım, oğlumda aşırı bel ve kasık ağrısı çekmiştim..

benim sıkıntım göğüslerim özellikle sol taraf inanılmaz sızlıyor elektrik veriliyo sanki nefesimi kesiyor

Anladım canım benim ilk hamileliğim değerim 1110 olmuş kasık ağrım ve bel ağrım var ama bugün kasık ağrım kesildi acaba dedim değerim mi düşüyo ondan sana sorayım dedim. Demekki farklılık gösteriyor

Değerin çok iyi canım maşallah ama belirtilere takılma, ben de oğlumda bulantılarım kesildiğinde acile koşmuştum midem bulanmıyor bebeğe birşey mi oldu diye :))) vücut hamileliğe alıştıktan sonra çok fazla ağrı sızı kalmıyor ama rahim bağları genişledikçe yine karın kasık ve bel ağrısı yaşayabilirsin. Allah korusun kanama olmadığı sürece korkma ve her fırsatta ayaklarının altına yastık koyup uzan, uyutken filan sol tarafına yatmaya gayret et.

Sağol canım kanamam yok çok şükür akıntılarım devam ediyor insan haliyle hep alışınca bian kesilince korkuyor :)) evet bi arkadaşımda öyle dedi düz yatmamaya çalış olabildiğince yan yatmaya çalış dedi uyguluyırum inşallah sağ salim bebişimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…