Sadece bel ağrısı mı canım? Benim dün ve bugün ne belim ağrıyo nede kasıklarım valla bende neden ağrımıyo diye korkuyorumÇok belim ağrıyo doktora başvurmam gerekir mi acaba
Sadece bel canımSadece bel ağrısı mı canım? Benim dün ve bugün ne belim ağrıyo nede kasıklarım valla bende neden ağrımıyo diye korkuyorum
Benim hergun yavas yavas agriyir. Arada bir haraket et canim cok haraketsiz kalmaSadece bel canım
Bu kadar ağrıması normal mi bilemiyorum ki ilk defa bugün bu kadar ağrıyoBenim hergun yavas yavas agriyir. Arada bir haraket et canim cok haraketsiz kalma
Benim de dün akşamki test sonucum sizin bu son sonucunuz gibiydi sizce ne zaman kan testi yaptırmalı veya doktora gitmeliyimaEki Görüntüle 2059212
Sudan çıkmış balık gibiyim. İstenilen ancak beklenmeyen bi gebelik oldu bizim için. Bu sürece çok uzağım. Şimdi özellikle buradan çok faydalanıyorum bi şeyler öğrenmek için. Hepimize güzel, hayırlı, sağlıklı günler olsun..
Bu kadar ağrıması normal mi bilemiyorum ki ilk defa bugün bu kadar ağrıyo
Ya dayanamaz değilde ağrıyo normal mi değil mi tedirgin oldumDayanamayacagin kadarsa doktoruna Danis istersen tatlim
Allahım skıntı çıkmaz inşaallah yaYavaş hareket et canım evdeysen uzan benimde sanki bugün adet olucakmışım gibi kasıklarımda sızlama var
Allahım skıntı çıkmaz inşaallah ya
Amin canım inşaallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun odaklanmamaya çalışın kendinizi kasmayın bol dua edin inşallah önemli bişey değildir Allah ın izniyle hayırlısıyla geçsin inşallah sıkıntınız
Benim de dün akşamki test sonucum sizin bu son sonucunuz gibiydi sizce ne zaman kan testi yaptırmalı veya doktora gitmeliyim
Allah hayırlı sonuçlarınızı nasip etsin inşallah paylaşırsanız çok sevinirim adetimin biraz daha gecikmesini beklemek istedim ben hem de çalıştığım için çıkamıyorum ama ne kadar dayanabilirsem artık :) her an ben de kan testine kaçabilirim ya da yeni bi idrar testi yaparım bir iki gün içindeBen bugün kan testini yaptırdım. Bence çizgi varsa kan testi yaptırılabilir. İdrar da çıkan hcg kan da daha net çıkar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun sizede
Allah hayırlı sonuçlarınızı nasip etsin inşallah paylaşırsanız çok sevinirim adetimin biraz daha gecikmesini beklemek istedim ben hem de çalıştığım için çıkamıyorum ama ne kadar dayanabilirsem artık :) her an ben de kan testine kaçabilirim ya da yeni bi idrar testi yaparım bir iki gün içinde
Bugün gittiğim hekim idrar testi pozitif çıktıysa yanılma ihtimali yok, negatiflerin yanılma ihtimali var, hamilesiniz dedi.
Kan testi acillerde de yapılıyormuş bu arada ve sonucu hemen veriyorlarmış. İlaç kullanıyorum acil öğrenmem lazım vs. Dersen. İş çıkışı bi acile uğrayabilirsin
Alttan muayene olayına katsı oldugumu belirterek baslıyım söze doktorlar bu konuda ikiye ayrılmıs durumda düşüğe neden oldugunu söyleyenler var 6+2 de duyduk bizKizlar 6 haftalik gebeyim 5+5ken kalp atisi alttan gozukmedi biraz korktum acikcasi sizler nezaman gordunuz acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?