Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok belim ağrıyo doktora başvurmam gerekir mi acaba

Dayanamayacagin kadarsa doktoruna Danis istersen tatlim

Benim de dün akşamki test sonucum sizin bu son sonucunuz gibiydi sizce ne zaman kan testi yaptırmalı veya doktora gitmeliyim

Çok geçmiş olsun odaklanmamaya çalışın kendinizi kasmayın bol dua edin inşallah önemli bişey değildir Allah ın izniyle hayırlısıyla geçsin inşallah sıkıntınız
Amin canım inşaallah Allah razı olsun

Benim de dün akşamki test sonucum sizin bu son sonucunuz gibiydi sizce ne zaman kan testi yaptırmalı veya doktora gitmeliyim

Ben bugün kan testini yaptırdım. Bence çizgi varsa kan testi yaptırılabilir. İdrar da çıkan hcg kan da daha net çıkar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun sizede

Kizlarrr bizde bugün minnosumuzun minnak kesesini gördük çok şükür Rabbimeeee 10 gün sonra da kalp atışları için çağırdı sizler ne alemdesiniz

Ben bugün kan testini yaptırdım. Bence çizgi varsa kan testi yaptırılabilir. İdrar da çıkan hcg kan da daha net çıkar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun sizede
Allah hayırlı sonuçlarınızı nasip etsin inşallah paylaşırsanız çok sevinirim adetimin biraz daha gecikmesini beklemek istedim ben hem de çalıştığım için çıkamıyorum ama ne kadar dayanabilirsem artık :) her an ben de kan testine kaçabilirim ya da yeni bi idrar testi yaparım bir iki gün içinde

Bugün gittiğim hekim idrar testi pozitif çıktıysa yanılma ihtimali yok, negatiflerin yanılma ihtimali var, hamilesiniz dedi.

Kan testi acillerde de yapılıyormuş bu arada ve sonucu hemen veriyorlarmış. İlaç kullanıyorum acil öğrenmem lazım vs. Dersen. İş çıkışı bi acile uğrayabilirsin

Ay hadi inşallah teşekkür ederim :) sabredebildiğim kadar ediyim dayanamadığımda idrar testi yapcağıma kan testine gidiyim öyleyse ben de

Bugun bebişim 3 katı olmıs doktor güzel gelişiyor bulantıların normal dedi off offf col dertliyim ama bulantılarımda bebekle beraber büyüyor

Kizlar 6 haftalik gebeyim 5+5ken kalp atisi alttan gozukmedi biraz korktum acikcasi sizler nezaman gordunuz acabaa

Kizlar 6 haftalik gebeyim 5+5ken kalp atisi alttan gozukmedi biraz korktum acikcasi sizler nezaman gordunuz acabaa
Alttan muayene olayına katsı oldugumu belirterek baslıyım söze doktorlar bu konuda ikiye ayrılmıs durumda düşüğe neden oldugunu söyleyenler var 6+2 de duyduk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…