- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Oh oh ne güzel hayırlı olsun :) keseden bı hafta sonra mi kalp duyuluyor? Benim aşılama ile olduuuSelam kızlar bende şuan 8 hafta lik hamisim sizin gibi. Dört yıllık evliyim bir aşılama yaşadım maalesef olumsuz oldu ama şimdi bebeğim kendiliğinden annesine sürpriz yaptı ve gelmeye karar verdi. Ultrason da kese gözüktü ve 26 Ekim de kalp atışını duyucaz Allah nasip ederse e birazda heyecan var tabi Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsib
Canım ben daha dr gitmedim sadece değerlerime baktırdım hastanede. Çarşamba gidicem bende randevuyu öyle almıştım ama çarşamba belki göremem ben senin değerinden benden yüksek çıkmış maşallah
Uç hafta 6 günlük dedi drNasıl 3+6 ? Son adet tarihin nedir canım? Bak benim daha 4 haftalık yeni oldu değerim çok hızlı yükseldiği için Çarşamba 1500 olmuş olcak . Normalde 5. haftada falan gözükür.
Benim de bugun agrim yok cok sukur. Ama kokulara karsima hassasiyet var. Disari cikinca bir suru koku rahatsiz ediyor.NasilYarDiyeyim canım kasık ağrıların devam ediyor mu benim bugün hiç olmadı gibi bişi korkutuyo sanki kasıklarım sızlamayınca değerim düşüyomuş gibi geliyo
Yaa korkma bana da bugün hiç mide bulantısı olmadı aha düşüyor bebek dedim çok şükür değer iyi. Kasık ağrım sadece adet zamanı oldu şuan hiç yokNasilYarDiyeyim canım kasık ağrıların devam ediyor mu benim bugün hiç olmadı gibi bişi korkutuyo sanki kasıklarım sızlamayınca değerim düşüyomuş gibi geliyo
25 eylül son adetimNasıl 3+6 ? Son adet tarihin nedir canım? Bak benim daha 4 haftalık yeni oldu değerim çok hızlı yükseldiği için Çarşamba 1500 olmuş olcak . Normalde 5. haftada falan gözükür.
En son adetimin ilk günü Ağustos 27 i di ona göre hesaplanıyor ama bebeğin gelişimi de önemli tabi kaç haftalık olduğu kesin olarak ultrasonda belli oluyorAmin canım bende senin gibiyim 5. yılın içindeyim 1 aşılamam var olumsuz sonuçlandı. Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum doktor söylemedi geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba tekrar gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun
Canım ben öğrendiğimde beş hafta daha yeni olmuştu kesenin içi boş demişti doktorum üç hafta sonraya gün verdiOh oh ne güzel hayırlı olsun :) keseden bı hafta sonra mi kalp duyuluyor? Benim aşılama ile olduuu
Aon adet tarihim 5 eylül ama kese geçen hafta çarşamba yani 18inde keseyi gördükEn son adetimin ilk günü Ağustos 27 i di ona göre hesaplanıyor ama bebeğin gelişimi de önemli tabi kaç haftalık olduğu kesin olarak ultrasonda belli oluyor
Hiiiic takma kafana 4 hafta kese için erken gozukurse şansına.25 eylül son adetim
Canım değerin kaçtı pekiAon adet tarihim 5 eylül ama kese geçen hafta çarşamba yani 18inde keseyi gördük
2406 en son geçen hafta yapturdım bu hafta hiç tahlil vermedimCanım değerin kaçtı peki
2406 keseyi gördün dimi alttan mı bakıldı ultrosonla peki2406 en son geçen hafta yapturdım bu hafta hiç tahlil vermedim
Benim bugün 1110 du çarşamba randevum var belki kese görülür bi ihtimal görülmezse cumaya görürüm inşallah2406 en son geçen hafta yapturdım bu hafta hiç tahlil vermedim
Yok karından gördü işte. Cumartesi tahlili yaptırdım 2406 çıktı o çarşamba gittim karından ultrasonla baktı keseyi gördü daha tahlilde yaptırmadım ultrasonada girmedim işte 10 gündür tahlil yaptırmıyorum2406 keseyi gördün dimi alttan mı bakıldı ultrosonla peki
İnşaallah canım görülür diye biliyorumBenim bugün 1110 du çarşamba randevum var belki kese görülür bi ihtimal görülmezse cumaya görürüm inşallah
Ozaman 2406 yı geçmiştir canım maşallah inşallah kalp atışınıda duyarsınYok karından gördü işte. Cumartesi tahlili yaptırdım 2406 çıktı o çarşamba gittim karından ultrasonla baktı keseyi gördü daha tahlilde yaptırmadım ultrasonada girmedim işte 10 gündür tahlil yaptırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?