Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oh oh ne güzel hayırlı olsun :) keseden bı hafta sonra mi kalp duyuluyor? Benim aşılama ile olduuu

E efulim_61 benim de bugünkü değerim 1300 çıktı kese için Çarşamba çağırdı iki gün sonra yani. Sana ne dedi?
Canım ben daha dr gitmedim sadece değerlerime baktırdım hastanede. Çarşamba gidicem bende randevuyu öyle almıştım ama çarşamba belki göremem ben senin değerinden benden yüksek çıkmış maşallah

NasilYarDiyeyim canım kasık ağrıların devam ediyor mu benim bugün hiç olmadı gibi bişi korkutuyo sanki kasıklarım sızlamayınca değerim düşüyomuş gibi geliyo

NasilYarDiyeyim canım kasık ağrıların devam ediyor mu benim bugün hiç olmadı gibi bişi korkutuyo sanki kasıklarım sızlamayınca değerim düşüyomuş gibi geliyo
Yaa korkma bana da bugün hiç mide bulantısı olmadı aha düşüyor bebek dedim çok şükür değer iyi. Kasık ağrım sadece adet zamanı oldu şuan hiç yok

En son adetimin ilk günü Ağustos 27 i di ona göre hesaplanıyor ama bebeğin gelişimi de önemli tabi kaç haftalık olduğu kesin olarak ultrasonda belli oluyor

İyi hadi sadece bende mi diye düşündüm aslında kasık ağeılarının yavaş yavaş yok olması iyi inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza kızlar

Benimkisi geç çatlamış sanırım kızlar hemşire dedi ki adet günü baz alınıyor ama asıl ultrosonda netleşiyor beni tahminimce bebişim 2 hafta geriden geliyor 3-4 haftalık diye düşünüyorum

En son adetimin ilk günü Ağustos 27 i di ona göre hesaplanıyor ama bebeğin gelişimi de önemli tabi kaç haftalık olduğu kesin olarak ultrasonda belli oluyor
Aon adet tarihim 5 eylül ama kese geçen hafta çarşamba yani 18inde keseyi gördük

2406 keseyi gördün dimi alttan mı bakıldı ultrosonla peki
Yok karından gördü işte. Cumartesi tahlili yaptırdım 2406 çıktı o çarşamba gittim karından ultrasonla baktı keseyi gördü daha tahlilde yaptırmadım ultrasonada girmedim işte 10 gündür tahlil yaptırmıyorum

Ozaman 2406 yı geçmiştir canım maşallah inşallah kalp atışınıda duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…