Teşekkür ederim kuzum 48-72 saat baz alınıyormuş benimki 48 den hesaplayınca hayli hayli artış oluyor çünkü akşam yaptırmıştım arada 11 saat erken yaptırmış oluyorum 48 saats olmadanTabii canım hatta yüzde 60 artması normal kabul edilir ki seninki nerdeyse iki katı zaten dert edinme çok güzel artmış degerin
Tamam canım öyle yapayım dualarım sneinle inşallah kalp atışını duyarsın bebişinin inşallah sana tutunmuştur bırakmamıştır yavrunIste orasi hic belli olmiycagi icin sen tdhlikeye atma yat dinlen surekli is guc inanki kurtarmio adami smdi bn clk pismanim keske yapmasaydim die bnde ilk baslarda yerlesme kanamasidir die umursamadim ama sonuc ortada brkliorum yarin kalp sesini duyucam mi duymiycam mi die o yuzden de diorum ya snradan pisman olcana sen tedbirini al
İnşallah bişi olmaz canım Rabbim sana bağışlasın sağ salim kucağına al evladınıben alttan muayenede kalp atışını duydum ama korkuyorum 2 tane düşük yaşadım çok korkuyorum rabbim inşallah nasip eder bişey olmaz bebeğime.ikinci bebeğim olacak inşallah çok istiyorum çok.sizin kahverengi akıntınız ne kadar geldi düşük olayını nasıl yaşadoınız
Anladım canım dr daha iyi bilir tabibana bişey olmıcak sadece bakalım dedi alttan bakıp çıkarması bir oldu al sana birde kalp atışı bebeğinin dinle dedi.ben biraz kiloluyum 87 kilom.
Tebrik ederim canim bence guzel cikmisAz önce çıktı 1110ben akşamları veriyodum alşam verseydim daha yüksek çıkardı sanırm bunu sabah verdik 10 da akşama kadar değerim artabilirdi dimi ben şimdi sevinebilirim artık dimi ya
Tşk ederim canım inşallah keseyide görürüz kalp atışınıda duyarız anca ozaman inanıcam sanki gamile değilmişim gibi hissediyorumTebrik ederim canim bence guzel cikmis
Yazarım canıminşallaaahhhhh perşembe günü bakalım nolcak sende yazarsın durumunu.
Keseyi göremedi 3+6 günlük perşembe gitcez5 haftalık cnm ama adet tarihime göre 15 gün gerideyim ben 5 haftlksn dedi doktor 15 gün sonra kalp atışına bakıcz dedi
3 haftalık erken tatlım 4. Haftada baktırKeseyi göremedi 3+6 günlük perşembe gitcez
Nasıl 3+6 ? Son adet tarihin nedir canım? Bak benim daha 4 haftalık yeni oldu değerim çok hızlı yükseldiği için Çarşamba 1500 olmuş olcak . Normalde 5. haftada falan gözükür.Keseyi göremedi 3+6 günlük perşembe gitcez
Amin canım bende senin gibiyim 5. yılın içindeyim 1 aşılamam var olumsuz sonuçlandı. Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum doktor söylemedi geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba tekrar gideceğim hakkımızda hayırlısı olsunSelam kızlar bende şuan 8 hafta lik hamisim sizin gibi. Dört yıllık evliyim bir aşılama yaşadım maalesef olumsuz oldu ama şimdi bebeğim kendiliğinden annesine sürpriz yaptı ve gelmeye karar verdi. Ultrason da kese gözüktü ve 26 Ekim de kalp atışını duyucaz Allah nasip ederse e birazda heyecan var tabi Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?