Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabii canım hatta yüzde 60 artması normal kabul edilir ki seninki nerdeyse iki katı zaten dert edinme çok güzel artmış degerin
Teşekkür ederim kuzum 48-72 saat baz alınıyormuş benimki 48 den hesaplayınca hayli hayli artış oluyor çünkü akşam yaptırmıştım arada 11 saat erken yaptırmış oluyorum 48 saats olmadan Yaa sağ salim kucağımıza alalım inşallah kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin

Tamam canım öyle yapayım dualarım sneinle inşallah kalp atışını duyarsın bebişinin inşallah sana tutunmuştur bırakmamıştır yavrun

ben alttan muayenede kalp atışını duydum ama korkuyorum 2 tane düşük yaşadım çok korkuyorum rabbim inşallah nasip eder bişey olmaz bebeğime.ikinci bebeğim olacak inşallah çok istiyorum çok.sizin kahverengi akıntınız ne kadar geldi düşük olayını nasıl yaşadoınız

İnşallah bişi olmaz canım Rabbim sana bağışlasın sağ salim kucağına al evladını buarada alttan muayene zararlı mı bana arkadaş alttan keseyi görmek istese izin verme dedi

bana bişey olmıcak sadece bakalım dedi alttan bakıp çıkarması bir oldu al sana birde kalp atışı bebeğinin dinle dedi.ben biraz kiloluyum 87 kilom.

bana bişey olmıcak sadece bakalım dedi alttan bakıp çıkarması bir oldu al sana birde kalp atışı bebeğinin dinle dedi.ben biraz kiloluyum 87 kilom.
Anladım canım dr daha iyi bilir tabi maşallah kalp atışınıda duymuşun hayırlı evlat olur inşallah annesi

Az önce çıktı 1110 ben akşamları veriyodum alşam verseydim daha yüksek çıkardı sanırm bunu sabah verdik 10 da akşama kadar değerim artabilirdi dimi ben şimdi sevinebilirim artık dimi ya
Tebrik ederim canim bence guzel cikmis

Tebrik ederim canim bence guzel cikmis
Tşk ederim canım inşallah keseyide görürüz kalp atışınıda duyarız anca ozaman inanıcam sanki gamile değilmişim gibi hissediyorum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba. Ben de ctesi günü idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün de kan verdim. Sağlık ocağında verdiğimden sonucu daha öğrenmedim. Az önce bir arkadaşımla hamileliğimi paylaştım. Daha aileme bile söylememiştim. İlk çocuklarımızın arasında da tesadüfen 3 ay vardı bunda da nasipse öyle olacak. Arkadaşıma bunu söyleyince "Evet yine önce ben doğuracağım dermişim." demesin mi? Bu insanlar neden bu kadar hırslı ve fesat? İki dakikada kendisinden soğuttu.

Keseyi göremedi 3+6 günlük perşembe gitcez
Nasıl 3+6 ? Son adet tarihin nedir canım? Bak benim daha 4 haftalık yeni oldu değerim çok hızlı yükseldiği için Çarşamba 1500 olmuş olcak . Normalde 5. haftada falan gözükür.

Selam kızlar bende şuan 8 hafta lik hamisim sizin gibi. Dört yıllık evliyim bir aşılama yaşadım maalesef olumsuz oldu ama şimdi bebeğim kendiliğinden annesine sürpriz yaptı ve gelmeye karar verdi. Ultrason da kese gözüktü ve 26 Ekim de kalp atışını duyucaz Allah nasip ederse e birazda heyecan var tabi Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsib

Amin canım bende senin gibiyim 5. yılın içindeyim 1 aşılamam var olumsuz sonuçlandı. Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum doktor söylemedi geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba tekrar gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…