Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HCG adete yakın artmaz canım idrar testinde görünüyorsa hamilesindir

İkinci çizgiyi silik yada belirgin gördüysen net hamilesin canım tebrikler, inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bebişin, Allah yüzünü görmeyi de nasip etsin

Çok teşekkür ederim amin inşallah geçen ayki kimyasal çıktığı için kendimi hemen umutlandırmak istemiyorum sonra insan üzülüyor ama inşallah Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere ve bana da nasip eder birkaç gün daha hastalanmazsam sanırım kan testine giderim bir öneriniz olursa lütfen yazın :) sevgiler herkese

Kizlar malesef bnm bebegim gitti dusuk yaptim bu aksam rabbim sizlere yasatmasin tarifi yok ama yinede herseyin hayirlisi diorum

Kizlar malesef bnm bebegim gitti dusuk yaptim bu aksam rabbim sizlere yasatmasin tarifi yok ama yinede herseyin hayirlisi diorum
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kanaman geldi sanırm ne diyeceğimi bilemedim vardır bunda da bi hayır diyelim Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin bolca dua edelim inşallah

Amin insallah canim allah razi olsun rabbim sizin bebislerinize saglil verson insallah sag salim alin kucaginiza

Doktor vakumla alalim dedi bnde istemedim rahim agzina kadar inmis dedi eve geldim lavaboya gittgimde gitti zaten smdi biraz sancilarim var kramp giriyor kasiklarima yarin kontrolum vardi zaten yarin gidicem tekrardan ama bebis yok malesef normal adet kanamasina dondu kanamalarim

Hayırlı olsun canım katlanarak devam eder inşallah adet gecikmenin kaçıncı güne yada gecikti mi

Hayir ben hissetmistim zaten evde test yaptim cikmadi sabah ac karnina da yaptim birazcik cizgi belli olunca diyer teste dondum ki onda da belirmis sonra hemen kan testine gittim

Ahh kuzum sağlık olsun kendiliğinden sökülmüş tekrardan geçmiş olsun sıkma canını tamam mı vardır bunda da bi hayır diyelim

Hayir ben hissetmistim zaten evde test yaptim cikmadi sabah ac karnina da yaptim birazcik cizgi belli olunca diyer teste dondum ki onda da belirmis sonra hemen kan testine gittim
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayu nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Gecmis olsun tatlim. Insallah istedigin zamanda bir gebelik yasarsin. Her iste vardir bir hayir Allah buyuk.

Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla tekrar nasip etsin

ya kızlar bişey sorucam bugün sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım sızlıyo normal mıdır acaba

Neden sol tarafına yatmaya gayret etsin

a

Sudan çıkmış balık gibiyim. İstenilen ancak beklenmeyen bi gebelik oldu bizim için. Bu sürece çok uzağım. Şimdi özellikle buradan çok faydalanıyorum bi şeyler öğrenmek için. Hepimize güzel, hayırlı, sağlıklı günler olsun..

Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu mübarek olsun inşaallah rabbim sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin sanada bizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…