HCG adete yakın artmaz canım idrar testinde görünüyorsa hamilesindir
İkinci çizgiyi silik yada belirgin gördüysen net hamilesin canım tebrikler, inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bebişin, Allah yüzünü görmeyi de nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kanaman geldi sanırm ne diyeceğimi bilemedim vardır bunda da bi hayır diyelim Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin bolca dua edelim inşallahKizlar malesef bnm bebegim gitti dusuk yaptim bu aksam rabbim sizlere yasatmasin tarifi yok ama yinede herseyin hayirlisi diorum
Hayırlı olsun canım katlanarak devam eder inşallah adet gecikmenin kaçıncı güne yada gecikti mi
Ahh kuzum sağlık olsun kendiliğinden sökülmüş tekrardan geçmiş olsun sıkma canını tamam mı vardır bunda da bi hayır diyelimDoktor vakumla alalim dedi bnde istemedim rahim agzina kadar inmis dedi eve geldim lavaboya gittgimde gitti zaten smdi biraz sancilarim var kramp giriyor kasiklarima yarin kontrolum vardi zaten yarin gidicem tekrardan ama bebis yok malesef normal adet kanamasina dondu kanamalarim
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayu nasip etsin inşallahHayir ben hissetmistim zaten evde test yaptim cikmadi sabah ac karnina da yaptim birazcik cizgi belli olunca diyer teste dondum ki onda da belirmis sonra hemen kan testine gittim
Geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahDoktor vakumla alalim dedi bnde istemedim rahim agzina kadar inmis dedi eve geldim lavaboya gittgimde gitti zaten smdi biraz sancilarim var kramp giriyor kasiklarima yarin kontrolum vardi zaten yarin gidicem tekrardan ama bebis yok malesef normal adet kanamasina dondu kanamalarim
Gecmis olsun tatlim. Insallah istedigin zamanda bir gebelik yasarsin. Her iste vardir bir hayir Allah buyuk.Doktor vakumla alalim dedi bnde istemedim rahim agzina kadar inmis dedi eve geldim lavaboya gittgimde gitti zaten smdi biraz sancilarim var kramp giriyor kasiklarima yarin kontrolum vardi zaten yarin gidicem tekrardan ama bebis yok malesef normal adet kanamasina dondu kanamalarim
Doktor vakumla alalim dedi bnde istemedim rahim agzina kadar inmis dedi eve geldim lavaboya gittgimde gitti zaten smdi biraz sancilarim var kramp giriyor kasiklarima yarin kontrolum vardi zaten yarin gidicem tekrardan ama bebis yok malesef normal adet kanamasina dondu kanamalarim
Neden sol tarafına yatmaya gayret etsinDeğerin çok iyi canım maşallah ama belirtilere takılma, ben de oğlumda bulantılarım kesildiğinde acile koşmuştum midem bulanmıyor bebeğe birşey mi oldu diye :))) vücut hamileliğe alıştıktan sonra çok fazla ağrı sızı kalmıyor ama rahim bağları genişledikçe yine karın kasık ve bel ağrısı yaşayabilirsin. Allah korusun kanama olmadığı sürece korkma ve her fırsatta ayaklarının altına yastık koyup uzan, uyutken filan sol tarafına yatmaya gayret et.
Çok geçmiş olsun canım rabbim daha yaşatmasın böyle birşeyi inşaallahKizlar malesef bnm bebegim gitti dusuk yaptim bu aksam rabbim sizlere yasatmasin tarifi yok ama yinede herseyin hayirlisi diorum
Bebeği besleyen damar sağ taraftaymış canım o yüzden sol tarafa yatmak gerekiyomuş ki daha rahat beslenebilsin diyeNeden sol tarafına yatmaya gayret etsin
Anladım canım bilgin için teşekkür ederimBebeği besleyen damar sağ taraftaymış canım o yüzden sol tarafa yatmak gerekiyomuş ki daha rahat beslenebilsin diye
Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu mübarek olsun inşaallah rabbim sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin sanada bizede.aEki Görüntüle 2059212
Sudan çıkmış balık gibiyim. İstenilen ancak beklenmeyen bi gebelik oldu bizim için. Bu sürece çok uzağım. Şimdi özellikle buradan çok faydalanıyorum bi şeyler öğrenmek için. Hepimize güzel, hayırlı, sağlıklı günler olsun..
Hadi gözün aydın canım hayırlı uğurlu mübarek olsun inşaallah rabbim sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin sanada bizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?