Ben geçen hafta çarşamba keseyi gördüm karından ultrasonla yarında Allah nasip ederse bebeğimi görmek için gideceğim inşaallah görürümKizlar 6 haftalik gebeyim 5+5ken kalp atisi alttan gozukmedi biraz korktum acikcasi sizler nezaman gordunuz acabaa
Ay ben dedim doktora alttan istemiyorum diye bi zarari yok dedi mecbur oldum bende siz usttenmi duydunuzAlttan muayene olayına katsı oldugumu belirterek baslıyım söze doktorlar bu konuda ikiye ayrılmıs durumda düşüğe neden oldugunu söyleyenler var 6+2 de duyduk biz
Kimi doktor sana soruyor hangi şekilde bakalım diye Allah razı olsun benim doktorumda onlardan birisi ve ben karından ultrason tercih ediyorum her seferindeAlttan muayene olayına katsı oldugumu belirterek baslıyım söze doktorlar bu konuda ikiye ayrılmıs durumda düşüğe neden oldugunu söyleyenler var 6+2 de duyduk biz
Kac haftaliksinizBen geçen hafta çarşamba keseyi gördüm karından ultrasonla yarında Allah nasip ederse bebeğimi görmek için gideceğim inşaallah görürüm
Evet üstten duydum ben bir dahaki sefere baktırmayın bence duyarsınız inşallah 7. Haftamın içindeydim duydugumdaAy ben dedim doktora alttan istemiyorum diye bi zarari yok dedi mecbur oldum bende siz usttenmi duydunuz
Doktorum hafta ile ilgili birşey demedi bende onu çok merak ediyorum yarın özellikle soracağımKac haftaliksiniz
Bana oleleri denk gelmez oyuzden bidaha oraya gitmeyi dusunmuyorum simdi baska hastaneye gitcem ama nezaman gideyim bilmiyorum gecen hamileligimde 6+5ken kalp atisi olmadiqi icin kurtaj oldum oyuzden korkuyorumKimi doktor sana soruyor hangi şekilde bakalım diye Allah razı olsun benim doktorumda onlardan birisi ve ben karından ultrason tercih ediyorum her seferinde
Hayirlisi olsunn cnmDoktorum hafta ile ilgili birşey demedi bende onu çok merak ediyorum yarın özellikle soracağım
Korkma canım iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin banada dua edin yarın hayırlı haberler alayım inşaallahBana oleleri denk gelmez oyuzden bidaha oraya gitmeyi dusunmuyorum simdi baska hastaneye gitcem ama nezaman gideyim bilmiyorum gecen hamileligimde 6+5ken kalp atisi olmadiqi icin kurjan oldum oyuzden korkuyorum
Amin canımHayirlisi olsunn cnm
Hayırlı olsun canım inşaallah sağ sağlim kucağınada alırsın.Merhabalar :) 11, 12 Ekim erken tespit eden testler ile gebelik testi yaptım, 12 Ekim regl tarihimdi negatif çıktı. 14 Ekimde iki tane 3.5 tlye test aldım pozitif çıktı. Şehir dışındaydım geçen hafta çarşamba kan verdim sağlık ocağında perşembe aldım 208.9 çıktı hemen doktoruma koştum. Çünkü daha önce kimyasal gebeliklerim oldu. 48 saat sonra yani cuma sabahı kan verdim. 674.6 olmuştu Hcg. Rabbim nasip ederse Perşembe keseyi görmek için gideceğim. Şimdi her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum ve bir sorum var reglleriniz kaç günde bir acaba? Benim Hazirandan sonra hep 35 günde bir oldu. Normalde 31 günde birdi ve galiba o sebepten yumurtlama günlerimde farklıydı. Büyük ihtimalle ya 29 Eylül ya 4 Ekim ya da 6 Ekimde hamile kaldım. Ay hangisinde kaldığımın gram önemi yok doğrusu bu kez tutturdum ya önemli olan o. Bu arada Rabbim nasip ederse eğer ikinci çocuğum olacak, 3 haşında bir kızım var
Amin, Amin, AminHayırlı olsun canım inşaallah sağ sağlim kucağınada alırsın.
Amin canımm inşaallaaaahAmin, Amin, AminHer zaman isteyenlere de dua ediyorum. Hep dua ettim, kendimden uzun süredir deneyip sahip olamayanlar için dua ettim. Rabbim hayırlısıyla onlarında yüzünü güldürür inşaallah
Kızlar merhaba iki gün önceki testimden sonra bugün test yaptım geçen seferkinden daha koyu çizgi sizce artık emin olabilir miyim :)Eki Görüntüle 2059448
Hayırlı oldun canımKızlar merhaba iki gün önceki testimden sonra bugün test yaptım geçen seferkinden daha koyu çizgi sizce artık emin olabilir miyim :)Eki Görüntüle 2059448
Masallah canim cok guzel haberler. Bel agrini sordun muBugün doktora gittim 6. Haftamız bitmiş 7. Haftaya girmişiz Allahın izniyle ve bıgün bebeğimi gördüm kalp atışlarını gördük rabbim utandırmadan sonunu görmeyide nasip etsin bana da cümlesinede Allah herkese nasip etsin.
Sormadım canım o heyecanla unuttum ama geçti benim ağrımMasallah canim cok guzel haberler. Bel agrini sordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?