Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar 6 haftalik gebeyim 5+5ken kalp atisi alttan gozukmedi biraz korktum acikcasi sizler nezaman gordunuz acabaa
Ben geçen hafta çarşamba keseyi gördüm karından ultrasonla yarında Allah nasip ederse bebeğimi görmek için gideceğim inşaallah görürüm

Alttan muayene olayına katsı oldugumu belirterek baslıyım söze doktorlar bu konuda ikiye ayrılmıs durumda düşüğe neden oldugunu söyleyenler var 6+2 de duyduk biz
Ay ben dedim doktora alttan istemiyorum diye bi zarari yok dedi mecbur oldum bende siz usttenmi duydunuz

Alttan muayene olayına katsı oldugumu belirterek baslıyım söze doktorlar bu konuda ikiye ayrılmıs durumda düşüğe neden oldugunu söyleyenler var 6+2 de duyduk biz
Kimi doktor sana soruyor hangi şekilde bakalım diye Allah razı olsun benim doktorumda onlardan birisi ve ben karından ultrason tercih ediyorum her seferinde

Kimi doktor sana soruyor hangi şekilde bakalım diye Allah razı olsun benim doktorumda onlardan birisi ve ben karından ultrason tercih ediyorum her seferinde
Bana oleleri denk gelmez oyuzden bidaha oraya gitmeyi dusunmuyorum simdi baska hastaneye gitcem ama nezaman gideyim bilmiyorum gecen hamileligimde 6+5ken kalp atisi olmadiqi icin kurtaj oldum oyuzden korkuyorum

Bana oleleri denk gelmez oyuzden bidaha oraya gitmeyi dusunmuyorum simdi baska hastaneye gitcem ama nezaman gideyim bilmiyorum gecen hamileligimde 6+5ken kalp atisi olmadiqi icin kurjan oldum oyuzden korkuyorum
Korkma canım iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin banada dua edin yarın hayırlı haberler alayım inşaallah

Merhabalar :) 11, 12 Ekim erken tespit eden testler ile gebelik testi yaptım, 12 Ekim regl tarihimdi negatif çıktı. 14 Ekimde iki tane 3.5 tlye test aldım pozitif çıktı. Şehir dışındaydım geçen hafta çarşamba kan verdim sağlık ocağında perşembe aldım 208.9 çıktı hemen doktoruma koştum. Çünkü daha önce kimyasal gebeliklerim oldu. 48 saat sonra yani cuma sabahı kan verdim. 674.6 olmuştu Hcg. Rabbim nasip ederse Perşembe keseyi görmek için gideceğim. Şimdi her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum ve bir sorum var reglleriniz kaç günde bir acaba? Benim Hazirandan sonra hep 35 günde bir oldu. Normalde 31 günde birdi ve galiba o sebepten yumurtlama günlerimde farklıydı. Büyük ihtimalle ya 29 Eylül ya 4 Ekim ya da 6 Ekimde hamile kaldım. Ay hangisinde kaldığımın gram önemi yok doğrusu bu kez tutturdum ya önemli olan o. Bu arada Rabbim nasip ederse eğer ikinci çocuğum olacak, 3 haşında bir kızım var

Hayırlı olsun canım inşaallah sağ sağlim kucağınada alırsın.

Hayırlı olsun canım inşaallah sağ sağlim kucağınada alırsın.
Amin, Amin, Amin Her zaman isteyenlere de dua ediyorum. Hep dua ettim, kendimden çok uzun süredir deneyip sahip olamayanlar için dua ettim. Rabbim hayırlısıyla onlarında yüzünü güldürür inşaallah

Amin, Amin, Amin Her zaman isteyenlere de dua ediyorum. Hep dua ettim, kendimden uzun süredir deneyip sahip olamayanlar için dua ettim. Rabbim hayırlısıyla onlarında yüzünü güldürür inşaallah
Amin canımm inşaallaaaah

Masallah canim cok guzel haberler. Bel agrini sordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…