Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bugün kan testini yaptırdım. Bence çizgi varsa kan testi yaptırılabilir. İdrar da çıkan hcg kan da daha net çıkar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun sizede
Kan sonucunuz belli oldu mu bilgi paylaşır mısınız benzer durumda olduğumuz için merak ettim :)

Beta hcg 340 çıktı, yani hamileyim :)
Çok sevindim maşallah :) darısı başıma ben de güzel sonuçlar almak istiyorum inşallah. Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben de cuma günü kan vericem inşallah ama keseyi görebilmek için değerin 2500 ü bulması gerektğni yazmışlar size doktorun söylediği bişey var mı bu konuyla ilgli ne zaman muayene olmak gerekiyor

Teşekkür ederim, inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız burada :) ben daha hiç doktora gitmedim, eşim şehir dışında, eşimi bekliyorum, haftaya gidicem sanırım. Ama yakınımdan ve internetten öğrendiğim kadaroyla 5-6. Hafta civarı kese görünecekmiş zaten. Ben henüz 3. Hafta içindeyim. Ben ilk etapta gebeliğin seyrine ve almam gereken takviyelere baktırıcam. Siz neden kan testi için bekliyorsunuz? Aile hekiminize gitseniz aslındda öğrenmiştiniz bile ertesi güne :)

geçen ay kimyasal gebelik olduğu için üzülmüştüm bu ay değer iyice yükselmeden acele etmek istemedim. Bir de haftayı en son adet tarihimizin ilk gününden itibaren hesaplamamızı söylüyorlar bu şekilde bakınca regl geçtiğinde zaten doktorların gözüyle 5.haftaya girmiş oluyoruz sizin bir önceki adetinizin ilk gününden nekadar geçti bilmiyorum ama doktorlar youtubedaki videolarında bu konuda annelerin hafta hesabıyla onları hafta hesabı arasında karışıklık olabildiğinden bahsetmiş siz 3 hafta diyince paylaşiyim istedim bi bakın isterseniz

Benim adet döngüm 25 gün, normale göre kısa, bugün itibariyle de adetim gecikeli 3 gün oluyor, yani tam olarak 3+6 dayım. Bu nedenle hafta olarak aZ henüz.

Kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor peki? Vücuttaki yada kan testindeki göstrrgeleri neler? Geçmiş olsun bu arada, bence bu sefer miniğiniz sağlıklı geliyor, öyle umut ediyorum:)

İnşallah çok sağolun :) geçen ay belirtilerim olmuştu adetim bi gün gecikince idrar testi yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmştı kan tahliline gitmiştim 8 çıkmştı ilk deneyimimiz oldğu için kapıtta yazam değerde 3.hafta die gözüktüğünden dolayı hamileyim demiştik ama iki gün sonra regl oldum ve kanamam çok daha fazlaydı doktora gittiğimizde muayene etti tekrar hcg bakıldı busefer 2 çıkınca kimyasal gebelik dedi daha tam döllenmiş yumurta bile olamadan kanla birlkte vücut otomatik olarak atıyomuş çoğu kadın adeti çok gecikmeden test yapmadğı için farketmez bile bunu yaşadğnı ama yaşanabiliyo dedi. Belkide ben ölçüm yaptırmadan bikaç gün önce baksam değerim daha yüksek de çıkabilirmiş belki sen değer düşerken ölçmüşsündür bilmiyoruz dedi vücut hamilelik olcak die hazrlandğı için hormonu salglıo bu durumda ama yumurta düzgün döllenmemişse vücut atıo diye açıklamıştı

İyi düşün, iyi olsun umarım temmuz annesi oluruz ikimizde )

Bende bugün gidicem dokt.inş.kalp atışını duyarız.Kaç haftalıktı canım senin

Yarın gtcem bakalm adete göre 5. Hafta değerlere göre 4. Hafta geç döllenme olduğu için
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla huzurla bu heycanlı günleri mutlulukla sonuçlandırsın hepimiz için... doktordan sonra yine yazabilirmisiniz kese gözüktü mü noldu diye. benim de son reglimin ilk günü 23 eylül yarın kan testini yaptırıcam idrarda pozitif gördüm Allah nasip ederse doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum. İnşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelişme yolundadır

Amin inşallah tabikide haber veririm yarın insallah

Kızlar bugün çok şükür bizde keseyi gördük inşallah kalp atışınıda duyar kucağımıza aldığımız günleride görürüz
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bhcg kaçtı karından baktirdiniz di mi? Benin dün 3000 di hcg ama vajinal olarak gorebildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…