Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bhcg kaçtı karından baktirdiniz di mi? Benin dün 3000 di hcg ama vajinal olarak gorebildik.
Karnımda baktırdık canım pazartesi 1110 du doktor dedi bugün 2bin civarı olması lazım bakalım dedi karnımdan gördük 7 mm büyüklüğünde minnak bi kesecik makineden farklılık vardır belki canım o yzden vajinadan bakmıştır sana doktor. Rabbim hepimizin yavrusunu sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Merhaba bende dün öğrendim adetim 1 gün geçmişti 376 çıktı doktora gittim çok küçük dedi salı günü keseye bakalım dedi çok endişeliyim gözükür dimi kese

Merhaba bende dün öğrendim adetim 1 gün geçmişti 376 çıktı doktora gittim çok küçük dedi salı günü keseye bakalım dedi çok endişeliyim gözükür dimi kese
Canım benim 2 bin civarında göründü şuan görünmemesi normal endişelenme

Çok korkuyorum yarın sağlık ocağında kan vericem hemde kayıt yaptıracam dosya açılıyormış galiba.
Dosya aciliyor ama bana ebe hanim Ultrasonda kalp atislarini gorunce gel ozaman dosyanin sisteme girecegiz dedi. Dosya acti ama kalp atisi duyana kadar sisteme girmiyoruz dedi. Detayli kan testi yapiyorlar canim

Çok korkuyorum yarın sağlık ocağında kan vericem hemde kayıt yaptıracam dosya açılıyormış galiba.
Dosya aciliyor ama bana ebe hanim Ultrasonda kalp atislarini gorunce gel ozaman dosyanin sisteme girecegiz dedi. Dosya acti ama kalp atisi duyana kadar sisteme girmiyoruz dedi. Detayli kan testi yapiyorlar canim
Bende sağlık ocağına kayıt yaptırmadım henüz ama detaylı kan tahlilimi dün doktor yaptırdı idrar tahlilide yaptırdı. Artık onları sağlık ocağına götürürüm şimdilik gştmeyeyim dosya açmıyolarsa haftaya gideyim

Tekrar beta yaptırım yükseliş varmı diye kaç haftalıkken kalp atışlarını duydunuz acaba

Ben henuz duymadim uygulamaya gore 5+4 teyim. Gecen hafta keseyi gorduk. Haftaya gidecegim kontrole
Benim beta 376 çıktı kese görünmedi son adet tarihime göre 4+2 deyim salı günü kese için gidcem ya çok korkuyorum sizdeyse böyle oldunu

Benim beta 376 çıktı kese görünmedi son adet tarihime göre 4+2 deyim salı günü kese için gidcem ya çok korkuyorum sizdeyse böyle oldunu
Erken sanirim canim acele etme ben gecen hafta cuma gunu gitmistim degerim 5000 idi doktor gorunur dedi kese gorundu.ben degerlerimi gostermeye gitmistim aslinda

Ama ilk zamanlar gunler bile onemli sanirim o yuzden 1hafta sonra gorursun diye dusunuyorum

376 ile ne kesesi görünecek kizzz
Bak benim daha 3000 oldu değerim vajinal ultrasonla anca gördük karından gene gözükmedi. En az 1 haftan daha var. Dr sanki bunu bilmiyor ne diye böyle bu insanlar yani art niyet arıyorum artik

Kızlar bugün çok şükür bizde keseyi gördük inşallah kalp atışınıda duyar kucağımıza aldığımız günleride görürüz
Bende bugün gittim gördük sukur ama progesteron verdi dr ilaç ve iğne düşük yok dedi ama içime kurt düştü bebeğin daha iyi büyümesi için dedi başına böyle birşey gelen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…