İnşaallah duyarsın canım ben dün duydum çok şükür 6. hafta bitti dün allahın izniyleBende bugün gidicem dokt.inş.kalp atışını duyarız.Kaç haftalıktı canım senin
Karnımda baktırdık canım pazartesi 1110 du doktor dedi bugün 2bin civarı olması lazım bakalım dedi karnımdan gördük 7 mm büyüklüğünde minnak bi kesecikHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bhcg kaçtı karından baktirdiniz di mi? Benin dün 3000 di hcg ama vajinal olarak gorebildik.
Canım benim 2 bin civarında göründü şuan görünmemesi normal endişelenmeMerhaba bende dün öğrendim adetim 1 gün geçmişti 376 çıktı doktora gittim çok küçük dedi salı günü keseye bakalım dedi çok endişeliyim gözükür dimi kese
Çok korkuyorum yarın sağlık ocağında kan vericem hemde kayıt yaptıracam dosya açılıyormış galiba.Canım benim 2 bin civarında göründü şuan görünmemesi normal endişelenme
Dosya aciliyor ama bana ebe hanim Ultrasonda kalp atislarini gorunce gel ozaman dosyanin sisteme girecegiz dedi. Dosya acti ama kalp atisi duyana kadar sisteme girmiyoruz dedi. Detayli kan testi yapiyorlar canimÇok korkuyorum yarın sağlık ocağında kan vericem hemde kayıt yaptıracam dosya açılıyormış galiba.
Çok korkuyorum yarın sağlık ocağında kan vericem hemde kayıt yaptıracam dosya açılıyormış galiba.
Bende sağlık ocağına kayıt yaptırmadım henüz ama detaylı kan tahlilimi dün doktor yaptırdı idrar tahlilide yaptırdı. Artık onları sağlık ocağına götürürüm şimdilik gştmeyeyim dosya açmıyolarsa haftaya gideyimDosya aciliyor ama bana ebe hanim Ultrasonda kalp atislarini gorunce gel ozaman dosyanin sisteme girecegiz dedi. Dosya acti ama kalp atisi duyana kadar sisteme girmiyoruz dedi. Detayli kan testi yapiyorlar canim
Tekrar beta yaptırım yükseliş varmı diye kaç haftalıkken kalp atışlarını duydunuz acabaDosya aciliyor ama bana ebe hanim Ultrasonda kalp atislarini gorunce gel ozaman dosyanin sisteme girecegiz dedi. Dosya acti ama kalp atisi duyana kadar sisteme girmiyoruz dedi. Detayli kan testi yapiyorlar canim
Ben henuz duymadim uygulamaya gore 5+4 teyim. Gecen hafta keseyi gorduk. Haftaya gidecegim kontroleTekrar beta yaptırım yükseliş varmı diye kaç haftalıkken kalp atışlarını duydunuz acaba
Benim beta 376 çıktı kese görünmedi son adet tarihime göre 4+2 deyim salı günü kese için gidcem ya çok korkuyorum sizdeyse böyle oldunuBen henuz duymadim uygulamaya gore 5+4 teyim. Gecen hafta keseyi gorduk. Haftaya gidecegim kontrole
Erken sanirim canim acele etme ben gecen hafta cuma gunu gitmistim degerim 5000 idi doktor gorunur dedi kese gorundu.ben degerlerimi gostermeye gitmistim aslindaBenim beta 376 çıktı kese görünmedi son adet tarihime göre 4+2 deyim salı günü kese için gidcem ya çok korkuyorum sizdeyse böyle oldunu
İnşaallah duyarsın canım ben dün duydum çok şükür 6. hafta bitti dün allahın izniyle
Hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallahGeldim dokt.dan 6+2 günlük miniğim kalp atışı var ddi dokt.ama duymadım
Hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah
Korkulacak bişey Yok o halde dimiErken sanirim canim acele etme ben gecen hafta cuma gunu gitmistim degerim 5000 idi doktor gorunur dedi kese gorundu.ben degerlerimi gostermeye gitmistim aslinda
Yoktur canim daha cok erken sanirimKorkulacak bişey Yok o halde dimi
Anladım canım sağolYoktur canim daha cok erken sanirim
376 ile ne kesesi görünecek kizzzMerhaba bende dün öğrendim adetim 1 gün geçmişti 376 çıktı doktora gittim çok küçük dedi salı günü keseye bakalım dedi çok endişeliyim gözükür dimi kese
Bende bugün gittim gördük sukur ama progesteron verdi dr ilaç ve iğne düşük yok dedi ama içime kurt düştü bebeğin daha iyi büyümesi için dedi başına böyle birşey gelen varmiKızlar bugün çok şükür bizde keseyi gördükinşallah kalp atışınıda duyar kucağımıza aldığımız günleride görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?