- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Aynen bana da oyle, ama ben cok dusunmemeye calisiyorum yeterki bebek saklicakla buyusun, ha 1 hafta once ha sonra fark etmez.Hımm yani kesin sonucu bize ultrason söylüyor. Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah. Çok karışık geldi şu hesap işi.
Amin inşallahBenim de ilk muaneyem yarin canim ben de çok heyecanliyim inşallah duyarız kalp atışlarını da rahatlariz
Amin inşallah. Bu üçüncü gebeligim ikisi kürtajla sonlandı inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam. O sancı normal o günler oluyor. İnşallah sizde sağlıklı bir hamilelik gecirirsinizİnşallah Allah gönlüne göre verir sağlıkla kucağına alırsın. Ben de 5haftalk hamileyim yeni öğrendim ama kasık ağrım var hani adet sancısı gibi çift çizgiyi görmesem adetim geliyor derim
Evet ama doktorlar öyle soruyor. Hatta ben doktora demiştim ilk adet olduğum gün mü bittiği gün mü diye bana da tuhaf gelmişti doktor da adet olduğun ilk gün hangi gün dedi öyle hesaplanıyormus ama benim gebelik haftalarım hiç son adet tarihimle uyuşmuyor :)Arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum sat son adet tarihi değil mi neden biz gebelik hesaplama sitelerinde son aadet tarihinizin ilk gününü giriyoruz zaten onun bir haftası adetli oluyoruz acaba ben mi yanlış anladım.
Hayırlı olsun kuzummOoooo benim de sat 12 aralik :) toplanmisiz hep beraber buraya. Guzel haberlerimizi goruruz insallaaahh
Bende şuan bişey yok ama ilerde olursa diye korkuyorumEvet bayagi erken oldu... kizimda da cok kotuydu ilk 3 ay 5 kilo vermistim bunda insallah kusmam olmaz sende var mi mide bulantisi
Merhaba canımYeni hamish kalan kizlar hepinize Allah bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Bu arada hamileligin ilk baslarinda adet olacakmisiz gibi kasik ve bel agirisi normalmi galiba? Burda cogu kisi aynisini yazmis ama benimde oyle ara sira oluyor kasik agrim sonrada belime veriyor. Ne zmna kdr devam ediyor acaba bu agri?
Yok biz bebisi gormedik kesesini gorduk sadece alttan da bakmadi :)Hayırlı olsun kuzummgördün mü bebeğini??
Anca dördüncü hafta da gözüküyor keseGunaydınnkızlar testtım pozıtıf cıktı 28. Gunum bugun 13. Gun yumurtlamadan salı dr a gıdecegım acaba ozaman kese gozukme ıhtımalı olurmu allahın ıznıyle ıns saglıklı gebelıkler gecırırız
Ahaftaya 4 oluyo ama ıste bılmıyorum bıkacgun gerıden gelebılır bebısAnca dördüncü hafta da gözüküyor kese
Alttan niye bakmadı acaba?Yok biz bebisi gormedik kesesini gorduk sadece alttan da bakmadi :)
Bikmiyorum canim ne acelen var dedi :) bi de tup bebek drum degil risk almak istemedi sanirimAlttan niye bakmadı acaba?
Benim dün karnımdan gözükmedi alttan baktı gördü
Canım ben sabahları yumurta peynir domates salatalık portakal suyuKızlar ilk aylarda nasıl besleniyorsunuz? Neler yememeye dikkat ediyorsunuz? Ben Canan Karatayin Anne adayları için olan kitabını sipariş verdim turkiyeden ama daha gelmedi. O zmna kdrda doğru beslenmek istiyorum. Herkes bildiklerini paylaşırsa sevinirdim.
kızlarrrr ablamın 6 gün gecikmiş bu sabah test yaptık durum bu sizce var mi yok diyorlar ama bence var :)Ama arada kek pasta filan da yiyorum geçen canım cok fena havuclu kek çekti anneme yaptırdım
Buyuk ihtimalle var insallahEki Görüntüle 2101262 kızlarrrr ablamın 6 gün gecikmiş bu sabah test yaptık durum bu sizce var mi yok diyorlar ama bence var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?