Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hımm yani kesin sonucu bize ultrason söylüyor. Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah. Çok karışık geldi şu hesap işi.
Aynen bana da oyle, ama ben cok dusunmemeye calisiyorum yeterki bebek saklicakla buyusun, ha 1 hafta once ha sonra fark etmez.

İnşallah Allah gönlüne göre verir sağlıkla kucağına alırsın. Ben de 5haftalk hamileyim yeni öğrendim ama kasık ağrım var hani adet sancısı gibi çift çizgiyi görmesem adetim geliyor derim
Amin inşallah. Bu üçüncü gebeligim ikisi kürtajla sonlandı inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam. O sancı normal o günler oluyor. İnşallah sizde sağlıklı bir hamilelik gecirirsiniz

Arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum sat son adet tarihi değil mi neden biz gebelik hesaplama sitelerinde son aadet tarihinizin ilk gününü giriyoruz zaten onun bir haftası adetli oluyoruz acaba ben mi yanlış anladım.
Evet ama doktorlar öyle soruyor. Hatta ben doktora demiştim ilk adet olduğum gün mü bittiği gün mü diye bana da tuhaf gelmişti doktor da adet olduğun ilk gün hangi gün dedi öyle hesaplanıyormus ama benim gebelik haftalarım hiç son adet tarihimle uyuşmuyor :)

Merhaba canım
Hamileliğin başlarında adet agrısı normalmişş doktoruma sordum

Gunaydınnkızlar testtım pozıtıf cıktı 28. Gunum bugun 13. Gun yumurtlamadan salı dr a gıdecegım acaba ozaman kese gozukme ıhtımalı olurmu allahın ıznıyle ıns saglıklı gebelıkler gecırırız

Anca dördüncü hafta da gözüküyor kese

Kızlar ilk aylarda nasıl besleniyorsunuz? Neler yememeye dikkat ediyorsunuz? Ben Canan Karatayin Anne adayları için olan kitabını sipariş verdim turkiyeden ama daha gelmedi. O zmna kdrda doğru beslenmek istiyorum. Herkes bildiklerini paylaşırsa sevinirdim.

Canım ben sabahları yumurta peynir domates salatalık portakal suyu
Ara öğün elma mandalina veya başka meyve
Öğlen genelde sebze yemeği yogurt
Ara öğün süt ceviz
Akşam yine sebze yemeği
Çayı kestim çok nadir açık içiyorum kahve yok
Haftada bir balık tavuk ve bol kırmızı et
Bide pekmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…