- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Cay kahve ben de icmiyorum, sadece limonlu su iciyorum butun gun, 2 litre suya 2 limon suyu ve ince dogranmis salataligi ekliyorum ve gun icinde tuketiyorum 2 lt suyu. Bide keci sutu iciyorum gunluk 1 bardak.Mesela çay kahve kesin diyorlar ben içmiyorum ama arada canım çay istiyo
Yine de haftaya bi git doktora belki alttan ultrasonda görünürAhaftaya 4 oluyo ama ıste bılmıyorum bıkacgun gerıden gelebılır bebıs
Alttan ıstemıyorum beklerım een kotu korkuymYine de haftaya bi git doktora belki alttan ultrasonda görünür
Benım cnm oyle daha bıseyler cekmıyor ama hemencok mıdem guruldamaya baslıyor ozaman bı meyve yada kuruyemıs atıyorum agzoma kahve delısı olan ben ıcmıyorum artık tabıkı amaBen daha beslenmeme özen göstermeye başlamadım. Sadece abur cubur cips kahve asitli içecekleri kestim. Hamile kaldıgımı ogrendigimden beri yemiyorum salam sucuk arada yerdim onlarıda kestim daha yemiyorum. Birde ben çiğ kofteyi seviyorum hamile kaldığım da da canım çok istedi ama oda zararlıymıs onu da yemiyorum. Mide bulantım olduğu için istahım yok zar zor kahvaltı da peynir yumurta zeytin falan yiyorum ama ben çay içiyorum ya çok seviyorum çayı :) öğlen meyve ceviz falan yiyorum. Ama süt icemiyoru ben oldum olası sütü sevmem ne yapcam bilmiyorum ya
Ben kahvaltı da falan meyve suyu falan içmeyi sevmiyorum midemi bulandıyor çay daha iyi geliyor ama zaten çay içmek zararlı değilmiş kahve zararlıymıs hergun Nescafe icerdim hamile olduğumu ogrendigimden beri içmiyorum bebegimiz iyi olsun da onları yiyip icmesekte olur :)Benım cnm oyle daha bıseyler cekmıyor ama hemencok mıdem guruldamaya baslıyor ozaman bı meyve yada kuruyemıs atıyorum agzoma kahve delısı olan ben ıcmıyorum artık tabıkı ama
Turkkahvesıne de bısey demıyolar ben nescafe ıcmıyorum zqten hergun bıbatdqk sıtte lazmBen kahvaltı da falan meyve suyu falan içmeyi sevmiyorum midemi bulandıyor çay daha iyi geliyor ama zaten çay içmek zararlı değilmiş kahve zararlıymıs hergun Nescafe icerdim hamile olduğumu ogrendigimden beri içmiyorum bebegimiz iyi olsun da onları yiyip icmesekte olur :)
Süt mutlaka için sevmiyorsanız içine meyve ezin muz filan..bide çok su içmeyenler var ona da sürahi doldurup yanınıza koyun gidip gelip için
Evet canım alttan baktırma derim ben ilk gebeliğimde alttan muayene etti iki saat sonra bebeğim düştüAlttan ıstemıyorum beklerım een kotu korkuym
Neyyu allah korusun ya baktırmayı dusunmuyorum ustten gorundugu zaman ınsEvet canım alttan baktırma derim ben ilk gebeliğimde alttan muayene etti iki saat sonra bebeğim düştü
kahvaltıda mutlaka 1 kalıp beyaz peynir zeytin yumurta yiyorum ve süt içiyorum. aralarda ceviz badem kuru kayısı ve kuru üzüm tüketiyorum. her gün yoğurt tüketiyorum. bazen yoğurdun içine meyve ekliyorum lezzetli oluyor :) yediğim zaman midem çok rahat, bir şeyler tüketmediğim zaman midem bulanıyor nedense:) psikolojik galibaKızlar ilk aylarda nasıl besleniyorsunuz? Neler yememeye dikkat ediyorsunuz? Ben Canan Karatayin Anne adayları için olan kitabını sipariş verdim turkiyeden ama daha gelmedi. O zmna kdrda doğru beslenmek istiyorum. Herkes bildiklerini paylaşırsa sevinirdim.
Aaa cidden mi ? Benim de alttan bakmıştı ama karnımdan gözükmedi çünkü..Evet canım alttan baktırma derim ben ilk gebeliğimde alttan muayene etti iki saat sonra bebeğim düştü
Bende sordum halkın uydurduğu bişey dedi ama yalan yaşadım birebir canım keseyi göremiyorsa bekle bir hafta dahaAaa cidden mi ? Benim de alttan bakmıştı ama karnımdan gözükmedi çünkü..
Hatta doktora sordum riskli mi diye yok bişey olmaz dedi
Kızlarrrr ya yeni hamileyim sol kasıgım sol taraf kalçam sol bacağıma doğru ağrıyor sizce neden olabilir normalmiSütün içine bal koyuyorum ben anca öyle zar zor içiyorum :) su bol bol.iciyorum çok susuyorum bu aralar sürekli su içiyorum. Yoğurdun icine meyve koymak da iyi fikir bundan sonra bende oyle yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?