- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
Canm alttan muanenin bebegin dusmesiyle bi ilgisi yokki.ben 12 haftaya kadar hep alttan muane oldum.ha bebegin rahme cok yakindir bilemem.ama ben ilk bebegimi kanamayla yattigim hastanede 3 gunde zor dusurdum o kadar da alttan muane ettiler sanci cektim bebek artik 3 gunde kanala dusmustu.bence cok fazla ileri gittimedikleri takdirde alttan muanenin bi zarari yok.dusuk tehliken yoksaEvet canım alttan baktırma derim ben ilk gebeliğimde alttan muayene etti iki saat sonra bebeğim düştü
Trioid hormonun mu yüksek cıktıAyyy kızlar ben yeni test yaptım ,heyecandan ölüyorum ,bir çizgi ve yanındaki hafif belirgin elim ayağıma dolaştı,haftaya dr gitmem lazım ,birde tsh hormonum yükseklik sınırındaydı acaba ilk kadın doğumamı yoksa endokrine mi gitmeliyim bilmiyorum ????
Doktorlar normal diyor ağrıyla birlikte kanama lekelenme olmadığı sürece normalmisKızlarrrr ya yeni hamileyim sol kasıgım sol taraf kalçam sol bacağıma doğru ağrıyor sizce neden olabilir normalmi
Bence görünmez daha iki üç haftalık hamilesinKızlar Merhaba öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hep beraber Benimde sat 28 Aralık ,19 Ocakta test yaptirdim HCG 12.4 çıktı.22 Ocak ta 82, 26 Ocakta 412 cikti doktor tam haftasıyla ilgili birşey söyleyemiyor geç döllenme olmuş galiba 1 Şubat'ta yine gideceğim kontrole sizce kese görünür mü ?
Evet tatlım 2hafta önce gittiğimde rutin kontrolüm için sınırda endokrine gitmelisin dedi dr ,Trioid hormonun mu yüksek cıktı
Canım merhaba bende senin gibi çok yeni gebeyim 26 Ocakta 412 çıktı benimde naptın okuyunca merak ettimKizlar merhaba ben de araniza yeni katilanlardanim, daha dun ogrendik. Biz daha cok kucuguz yarin ikinci kez kan tahlili vermeye idecegiz Insallah. Dunku hcg hormonu 300 cikti.
Merhaba canim, bana 1 haftadan gel demistim doktorum. 1 shubati bekliyorum hayirlisiyla.Canım merhaba bende senin gibi çok yeni gebeyim 26 Ocakta 412 çıktı benimde naptın okuyunca merak ettim
İnşallah hayırlı haber alırsın Rabbimin izniyle canım bende 1 Şubat perşembe gideceğim kontrole birbirimize yazalım senin en son hcg kaçtı benim ilk gebeligimde çok heyecanlıyım bazen nette olumsuz şeyler okuyunca moralim bozuluyorMerhaba canim, bana 1 haftadan gel demistim doktorum. 1 shubati bekliyorum hayirlisiyla.
Kızlar ilk aylarda nasıl besleniyorsunuz? Neler yememeye dikkat ediyorsunuz? Ben Canan Karatayin Anne adayları için olan kitabını sipariş verdim turkiyeden ama daha gelmedi. O zmna kdrda doğru beslenmek istiyorum. Herkes bildiklerini paylaşırsa sevinirdim.
Eki Görüntüle 2101262 kızlarrrr ablamın 6 gün gecikmiş bu sabah test yaptık durum bu sizce var mi yok diyorlar ama bence var :)
Kızlar Merhaba öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hep beraber Benimde sat 28 Aralık ,19 Ocakta test yaptirdim HCG 12.4 çıktı.22 Ocak ta 82, 26 Ocakta 412 cikti doktor tam haftasıyla ilgili birşey söyleyemiyor geç döllenme olmuş galiba 1 Şubat'ta yine gideceğim kontrole sizce kese görünür mü ?
Ayyy kızlar ben yeni test yaptım ,heyecandan ölüyorum ,bir çizgi ve yanındaki hafif belirgin elim ayağıma dolaştı,haftaya dr gitmem lazım ,birde tsh hormonum yükseklik sınırındaydı acaba ilk kadın doğumamı yoksa endokrine mi gitmeliyim bilmiyorum ????
merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Yıllardır takip edip çeşitli konularda yorumlarınızı okuyorum. Ben daha once bir kez kürtaj oldum haziran ayında , ozaman kese gozukuyordu ama kalp atısı gozukmemişti bu nedenle alındı. Şimdi tekrar hamileyim ama malesef dün doktor keseyi belli belirsiz gördü, net değildi. Üstelik dün hcg 3514 tü. Buna rağmen net görünmeyince dış gebelikten şüphelendi. Salı tekrar görüneceğim( bu arada vajinal muayene yapıldı) Sat 15 aralık ancak ilişki tarihimi baz alırsam geç döllenme gibi de görünüyor , yani doktor 1 hafta geriden de geliyor olabilir dedi ama hcg yi ölçtürdükten ve kendisine bildirdikten sonra dış gebelikten şüphelendi (halbuki muayenede dıs gebelik yok gibi demişti) çok korkuyorum bu tarz birşey yaşayan var mı? Bu arada hcg değerlerim 19 ocak: 45 , 24 ocak: 743 27 ocak: 3514 hızlı bir artış olmus
Sık wc ve bel ağrısı dısında hiçbir belirtim yok o da beni çok tedirgin ediyorEvet canım değerin de çok hızlı artış var. Hızlı artış olunca dış gebelik ihtimali üstünde duruyorlar tabi birde ikiz üçüz falan olursa hızlı artıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım cevabın için lazer yaptırıyorum o yüzden hep yaptırıyorum doktor ilk öğrendiğimde 19 Ocakta 12 HCG, 22 Ocakta 82 iydi artış nasıl sence canım doktor 22 Ocakta 3 haftalık dediCanım 28 Aralık son adet tarihin 28 ocakta 1 ay olacak sen tahlil yaptırmaya çok erken başlamışsın 26 ocakta 412 çıkmışsa geç döllenme değil ki 4 haftalık hamilesin işte.
Teşekkür ederim canım cevabın için lazer yaptırıyorum o yüzden hep yaptırıyorum doktor ilk öğrendiğimde 19 Ocakta 12 HCG, 22 Ocakta 82 iydi artış nasıl sence canım doktor 22 Ocakta 3 haftalık dedi
Amin canım cumlemiz İnşallah canım teşekkür ederim ama korkuyorum değer armazsa diye dua edelim birbirimizeArtışın olması gerektiği gibi gayet güzel canım. Bir aylık adet döngün şimdi tamamlandığı için 4 haftalık oldu bebişin. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
Benim de vardı daha önce hamile kaldığım da hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim kadın doğum doktoruna da dedim trioid hormonun yüksek diye ilaç kullanıyorum dedim doktor ilacı kullanmaya devam et dahiliyeye git düzenli hormon testini yaptır demişti. Yaptırmıstım ve doktor dedi ki ilk üç trioid hormonu gebeliğe zararı olmuyomus üçüncü aydan itibaren kontrol altında tutulması gerekiyor dedi. Bebeğe zararı varmışEvet tatlım 2hafta önce gittiğimde rutin kontrolüm için sınırda endokrine gitmelisin dedi dr ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?