Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım alttan baktırma derim ben ilk gebeliğimde alttan muayene etti iki saat sonra bebeğim düştü
Canm alttan muanenin bebegin dusmesiyle bi ilgisi yokki.ben 12 haftaya kadar hep alttan muane oldum.ha bebegin rahme cok yakindir bilemem.ama ben ilk bebegimi kanamayla yattigim hastanede 3 gunde zor dusurdum o kadar da alttan muane ettiler sanci cektim bebek artik 3 gunde kanala dusmustu.bence cok fazla ileri gittimedikleri takdirde alttan muanenin bi zarari yok.dusuk tehliken yoksa

Trioid hormonun mu yüksek cıktı

Bence görünmez daha iki üç haftalık hamilesin

Kızlar merhaba bende yeni hamileyim... dr ilk gittiğimde 4+2 günlüktü kesesi görünmedi.dr iki hafta sonra gel dedi iki haftayı doldurmayı bekliyorum

merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Yıllardır takip edip çeşitli konularda yorumlarınızı okuyorum. Ben daha once bir kez kürtaj oldum haziran ayında , ozaman kese gozukuyordu ama kalp atısı gozukmemişti bu nedenle alındı. Şimdi tekrar hamileyim ama malesef dün doktor keseyi belli belirsiz gördü, net değildi. Üstelik dün hcg 3514 tü. Buna rağmen net görünmeyince dış gebelikten şüphelendi. Salı tekrar görüneceğim( bu arada vajinal muayene yapıldı) Sat 15 aralık ancak ilişki tarihimi baz alırsam geç döllenme gibi de görünüyor , yani doktor 1 hafta geriden de geliyor olabilir dedi ama hcg yi ölçtürdükten ve kendisine bildirdikten sonra dış gebelikten şüphelendi (halbuki muayenede dıs gebelik yok gibi demişti) çok korkuyorum bu tarz birşey yaşayan var mı? Bu arada hcg değerlerim 19 ocak: 45 , 24 ocak: 743 27 ocak: 3514 hızlı bir artış olmus

Kizlar merhaba ben de araniza yeni katilanlardanim, daha dun ogrendik. Biz daha cok kucuguz yarin ikinci kez kan tahlili vermeye idecegiz Insallah. Dunku hcg hormonu 300 cikti.
Canım merhaba bende senin gibi çok yeni gebeyim 26 Ocakta 412 çıktı benimde naptın okuyunca merak ettim

Merhaba canim, bana 1 haftadan gel demistim doktorum. 1 shubati bekliyorum hayirlisiyla.
İnşallah hayırlı haber alırsın Rabbimin izniyle canım bende 1 Şubat perşembe gideceğim kontrole birbirimize yazalım senin en son hcg kaçtı benim ilk gebeligimde çok heyecanlıyım bazen nette olumsuz şeyler okuyunca moralim bozuluyor

Özellikle protein önemli. Doktor bana her gün muhakkak bir bardak süt iç dedi. Bol bol yumurta, peynir, yoğurt süt tüketmen lazım. Et, tavuk falan da önemli doktor haftada iki gün balık yememi söyledi. İlk zamanlar ceviz bebeğin beyin gelişimi için önemli diyorlar ama doktora sormadım bilmiyorum. günde bir bardak kahve hakkın var dedi çay için bir sınırlama yok ama tabi aşırıya kaçmamak lazım. Birde avakado ve bakla yasak. Ihlamur dışında bitki çayı da içmemelisin.
Doktorun bana söyledikleri bunlar. Ama tabi devamlı bunları uygulayacam diye kendimi fazla kasmadım. Ben de zaten bol bol yumurta ve yoğurt tüketiyorum. Süt içemedim hamile kaldığımdan beri elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum işte.

Canım 28 Aralık son adet tarihin 28 ocakta 1 ay olacak sen tahlil yaptırmaya çok erken başlamışsın 26 ocakta 412 çıkmışsa geç döllenme değil ki 4 haftalık hamilesin işte.

Kadın doğuma git canım tahlillerini yaptır göster doktora tsh için kadın doğum da ilaç verir sana

Evet canım değerin de çok hızlı artış var. Hızlı artış olunca dış gebelik ihtimali üstünde duruyorlar tabi birde ikiz üçüz falan olursa hızlı artıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Sık wc ve bel ağrısı dısında hiçbir belirtim yok o da beni çok tedirgin ediyor korkulu bekleyiş içindeyim

Canım 28 Aralık son adet tarihin 28 ocakta 1 ay olacak sen tahlil yaptırmaya çok erken başlamışsın 26 ocakta 412 çıkmışsa geç döllenme değil ki 4 haftalık hamilesin işte.
Teşekkür ederim canım cevabın için lazer yaptırıyorum o yüzden hep yaptırıyorum doktor ilk öğrendiğimde 19 Ocakta 12 HCG, 22 Ocakta 82 iydi artış nasıl sence canım doktor 22 Ocakta 3 haftalık dedi

Teşekkür ederim canım cevabın için lazer yaptırıyorum o yüzden hep yaptırıyorum doktor ilk öğrendiğimde 19 Ocakta 12 HCG, 22 Ocakta 82 iydi artış nasıl sence canım doktor 22 Ocakta 3 haftalık dedi

Artışın olması gerektiği gibi gayet güzel canım. Bir aylık adet döngün şimdi tamamlandığı için 4 haftalık oldu bebişin. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.

Artışın olması gerektiği gibi gayet güzel canım. Bir aylık adet döngün şimdi tamamlandığı için 4 haftalık oldu bebişin. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
Amin canım cumlemiz İnşallah canım teşekkür ederim ama korkuyorum değer armazsa diye dua edelim birbirimize

Evet tatlım 2hafta önce gittiğimde rutin kontrolüm için sınırda endokrine gitmelisin dedi dr ,
Benim de vardı daha önce hamile kaldığım da hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim kadın doğum doktoruna da dedim trioid hormonun yüksek diye ilaç kullanıyorum dedim doktor ilacı kullanmaya devam et dahiliyeye git düzenli hormon testini yaptır demişti. Yaptırmıstım ve doktor dedi ki ilk üç trioid hormonu gebeliğe zararı olmuyomus üçüncü aydan itibaren kontrol altında tutulması gerekiyor dedi. Bebeğe zararı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…