Karından mı baktıKızlar merhaba bende yeni hamileyim... dr ilk gittiğimde 4+2 günlüktü kesesi görünmedi.dr iki hafta sonra gel dedi iki haftayı doldurmayı bekliyorum
Aynen canim yapalim. Benim de ilk gebeligim. Olumsuz sheyler okumamaya calis, ama baska seyler okurken cikiyor karsina yinede. Ben de vesveseye kapilmaya basladim o yuzden. Ilk gittigimden 2 gun sonraki sonucuma 882 cikmisti yani gecen persembe. Insallah hersey yolundadir. Allah hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.İnşallah hayırlı haber alırsın Rabbimin izniyle canım bende 1 Şubat perşembe gideceğim kontrole birbirimize yazalım senin en son hcg kaçtı benim ilk gebeligimde çok heyecanlıyım bazen nette olumsuz şeyler okuyunca moralim bozuluyor
Aaaaa avocado yasak oldugunu bilmiyordum. Neden acaba? Oysa avocado folic aside zengin sebzelerin arasinda yer aliyor ve Ben hergun en az yarim avocado tuketmeye ozen gosteriyordum.Özellikle protein önemli. Doktor bana her gün muhakkak bir bardak süt iç dedi. Bol bol yumurta, peynir, yoğurt süt tüketmen lazım. Et, tavuk falan da önemli doktor haftada iki gün balık yememi söyledi. İlk zamanlar ceviz bebeğin beyin gelişimi için önemli diyorlar ama doktora sormadım bilmiyorum. günde bir bardak kahve hakkın var dedi çay için bir sınırlama yok ama tabi aşırıya kaçmamak lazım. Birde avakado ve bakla yasak. Ihlamur dışında bitki çayı da içmemelisin.
Doktorun bana söyledikleri bunlar. Ama tabi devamlı bunları uygulayacam diye kendimi fazla kasmadım. Ben de zaten bol bol yumurta ve yoğurt tüketiyorum. Süt içemedim hamile kaldığımdan beri elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum işte.
KIZLAR BENDE KATILDIM ARANIZA EN SON 25 ARALIKTA ADET OLDUM VE ADETİMİN 3. GÜNÜ İDRAR TESTİ POZİTİF NET VE 4. GÜNDE KANDAN BAKTIRDIM 353 ÇIKTI DEĞERİM ŞUAN HESAPLAMAM GÖRE TAM 4 HAFTA 7 GÜN YARIN 5 HAFTA OLCAK DOKTORA GİDİCEM ULTRASONDA GÖRÜNÜR MÜ SİZCE BİRDE BETA HCG DEĞERİM İYİ Mİ ?
KEŞKE GÖRÜNSE ÇOK RAHATLIYCAM DIŞ GEBELİK GİBİ ŞEYLERDEN KORKUYORUM KÜRTAJ DÜŞÜK OLAYLARI BENİ ÇOK KORKUTUYOR KALBİ DURMASI FALAN ALLAHIM KORUSUN YA TEK ÇAREMM O BENİM KAYBETMEK İSTEMİYORUMDaha çok yeni şuan görünmeyebilir, görünmezse de sakın moral bozma o yuzden . Suan hcg değerin de gayet iyi bence , bir hafta sonra daha iyi anlarsın canım değerlerin durumunu .
Canım benim stres yapma biraz akışına bırakmaya çalış hem daha çok yeni seninki gerçekten , o yüzden bir hafta dişini sık ve ağır işler yapma , ağır kaldırma , gün içinde dinlenmeye çalış uzanarak ve bekle miniğin gelişsin :) ah sana diyorum ama benim de şuan bekleyişim sürüyor tam da senin korktugun konulardaKEŞKE GÖRÜNSE ÇOK RAHATLIYCAM DIŞ GEBELİK GİBİ ŞEYLERDEN KORKUYORUM KÜRTAJ DÜŞÜK OLAYLARI BENİ ÇOK KORKUTUYOR KALBİ DURMASI FALAN ALLAHIM KORUSUN YA TEK ÇAREMM O BENİM KAYBETMEK İSTEMİYORUM
İŞTE ELİMİZDE OLMADAN DÜŞÜNÜYORUZ BUNLARI YAŞAYAN ÇOK VAR ÇÜNKÜ BİRDE İLK GEBELİĞİM YA TEDİRGN OLUYOR İNSAN İNŞALLAH CANIM SAĞ SAĞLİM GEÇSİN GEBELİĞİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAHHCanım benim stres yapma biraz akışına bırakmaya çalış hem daha çok yeni seninki gerçekten , o yüzden bir hafta dişini sık ve ağır işler yapma , ağır kaldırma , gün içinde dinlenmeye çalış uzanarak ve bekle miniğin gelişsin :) ah sana diyorum ama benim de şuan bekleyişim sürüyor tam da senin korktugun konulardayarın gidicem kontrole umarım olumlu sonuclanır, hepimiz yavrularımızı alalım kucağımıza inşallah
Canım ben de balık süt yogurt yunurta peynir ıspanak patates kabak elma portakal mandalina muz bide ceviz bunları dikkatle tüketiiyorum ama canım kek filan da istiyo pasta tarzı kendim yapıyorumÖzellikle protein önemli. Doktor bana her gün muhakkak bir bardak süt iç dedi. Bol bol yumurta, peynir, yoğurt süt tüketmen lazım. Et, tavuk falan da önemli doktor haftada iki gün balık yememi söyledi. İlk zamanlar ceviz bebeğin beyin gelişimi için önemli diyorlar ama doktora sormadım bilmiyorum. günde bir bardak kahve hakkın var dedi çay için bir sınırlama yok ama tabi aşırıya kaçmamak lazım. Birde avakado ve bakla yasak. Ihlamur dışında bitki çayı da içmemelisin.
Doktorun bana söyledikleri bunlar. Ama tabi devamlı bunları uygulayacam diye kendimi fazla kasmadım. Ben de zaten bol bol yumurta ve yoğurt tüketiyorum. Süt içemedim hamile kaldığımdan beri elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum işte.
Rabbim inşallah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin canım perşembe bı gelse hayirlisiylaAynen canim yapalim. Benim de ilk gebeligim. Olumsuz sheyler okumamaya calis, ama baska seyler okurken cikiyor karsina yinede. Ben de vesveseye kapilmaya basladim o yuzden. Ilk gittigimden 2 gun sonraki sonucuma 882 cikmisti yani gecen persembe. Insallah hersey yolundadir. Allah hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Aaaaaa cok korkunc bisey yaEvet canım alttan baktırma derim ben ilk gebeliğimde alttan muayene etti iki saat sonra bebeğim düştü
Aaaaa avocado yasak oldugunu bilmiyordum. Neden acaba? Oysa avocado folic aside zengin sebzelerin arasinda yer aliyor ve Ben hergun en az yarim avocado tuketmeye ozen gosteriyordum.
KIZLAR BENDE KATILDIM ARANIZA EN SON 25 ARALIKTA ADET OLDUM VE ADETİMİN 3. GÜNÜ İDRAR TESTİ POZİTİF NET VE 4. GÜNDE KANDAN BAKTIRDIM 353 ÇIKTI DEĞERİM ŞUAN HESAPLAMAM GÖRE TAM 4 HAFTA 7 GÜN YARIN 5 HAFTA OLCAK DOKTORA GİDİCEM ULTRASONDA GÖRÜNÜR MÜ SİZCE BİRDE BETA HCG DEĞERİM İYİ Mİ ?
anladım canım demek istediğim kendim alsam bi sıkıntı olmaz dimi?merhaba canim
Doktorlar keseyi ve bebeği gormeden tamam sen hamilesin demiyorlar folik asit de reçetesiz aliniyor o yüzden yazmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?