Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canim yapalim. Benim de ilk gebeligim. Olumsuz sheyler okumamaya calis, ama baska seyler okurken cikiyor karsina yinede. Ben de vesveseye kapilmaya basladim o yuzden. Ilk gittigimden 2 gun sonraki sonucuma 882 cikmisti yani gecen persembe. Insallah hersey yolundadir. Allah hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

Aaaaa avocado yasak oldugunu bilmiyordum. Neden acaba? Oysa avocado folic aside zengin sebzelerin arasinda yer aliyor ve Ben hergun en az yarim avocado tuketmeye ozen gosteriyordum.

KIZLAR BENDE KATILDIM ARANIZA EN SON 25 ARALIKTA ADET OLDUM VE ADETİMİN 3. GÜNÜ İDRAR TESTİ POZİTİF NET VE 4. GÜNDE KANDAN BAKTIRDIM 353 ÇIKTI DEĞERİM ŞUAN HESAPLAMAM GÖRE TAM 4 HAFTA 7 GÜN YARIN 5 HAFTA OLCAK DOKTORA GİDİCEM ULTRASONDA GÖRÜNÜR MÜ SİZCE BİRDE BETA HCG DEĞERİM İYİ Mİ ?

Eklentiler

• IMG-20180125-WA0014.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 27

Daha çok yeni şuan görünmeyebilir, görünmezse de sakın moral bozma o yuzden . Suan hcg değerin de gayet iyi bence , bir hafta sonra daha iyi anlarsın canım değerlerin durumunu .

İLK DEFA HAMİLE KALDIM VE BAŞIMDA KİMSEM YOK HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUM NELER TAVSİYE EDERSİNİZ NASIL BESLENMELİYİM NELERE DİKKAT ETMELİYİM ÇOK ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİM ACAYİP STRESLİ ZAMANLARIMDA OLDUM ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ İŞTE PCO VAR DİYE 1 BUÇUK SENEDİR BEKLEDİM VE KLOMEN KULLANDIM BU ŞEKİLDE OLDUM BEKLEMİYORUM HİÇ YAŞADIKLARIMDAN SONRA HELEKİ EN ZOR ZAMANLARIMDA İLAÇ GİBİ GELDİİ MİNİK TIRTILIMM

Daha çok yeni şuan görünmeyebilir, görünmezse de sakın moral bozma o yuzden . Suan hcg değerin de gayet iyi bence , bir hafta sonra daha iyi anlarsın canım değerlerin durumunu .
KEŞKE GÖRÜNSE ÇOK RAHATLIYCAM DIŞ GEBELİK GİBİ ŞEYLERDEN KORKUYORUM KÜRTAJ DÜŞÜK OLAYLARI BENİ ÇOK KORKUTUYOR KALBİ DURMASI FALAN ALLAHIM KORUSUN YA TEK ÇAREMM O BENİM KAYBETMEK İSTEMİYORUM

KEŞKE GÖRÜNSE ÇOK RAHATLIYCAM DIŞ GEBELİK GİBİ ŞEYLERDEN KORKUYORUM KÜRTAJ DÜŞÜK OLAYLARI BENİ ÇOK KORKUTUYOR KALBİ DURMASI FALAN ALLAHIM KORUSUN YA TEK ÇAREMM O BENİM KAYBETMEK İSTEMİYORUM
Canım benim stres yapma biraz akışına bırakmaya çalış hem daha çok yeni seninki gerçekten , o yüzden bir hafta dişini sık ve ağır işler yapma , ağır kaldırma , gün içinde dinlenmeye çalış uzanarak ve bekle miniğin gelişsin :) ah sana diyorum ama benim de şuan bekleyişim sürüyor tam da senin korktugun konularda yarın gidicem kontrole umarım olumlu sonuclanır, hepimiz yavrularımızı alalım kucağımıza inşallah

İŞTE ELİMİZDE OLMADAN DÜŞÜNÜYORUZ BUNLARI YAŞAYAN ÇOK VAR ÇÜNKÜ BİRDE İLK GEBELİĞİM YA TEDİRGN OLUYOR İNSAN İNŞALLAH CANIM SAĞ SAĞLİM GEÇSİN GEBELİĞİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAHH

Canım ben de balık süt yogurt yunurta peynir ıspanak patates kabak elma portakal mandalina muz bide ceviz bunları dikkatle tüketiiyorum ama canım kek filan da istiyo pasta tarzı kendim yapıyorum

Rabbim inşallah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin canım perşembe bı gelse hayirlisiyla

Iyi aksamlar kizlar yyaa benim midem cok kotu hic bisey yiyemiyorumm.. kusma yok ama bulanti beni mahvediyor.. siz nasilsiniz

Evet canım alttan baktırma derim ben ilk gebeliğimde alttan muayene etti iki saat sonra bebeğim düştü
Aaaaaa cok korkunc bisey ya ben yarin 7 haftanoluyorum insallah karindan bakacak be insallah yavrusum sagliklidir

5 haftalık gebeyim dr iyi Dedi ama sabahtan beri sızlamam var kaşığım da normal mi

Aaaaa avocado yasak oldugunu bilmiyordum. Neden acaba? Oysa avocado folic aside zengin sebzelerin arasinda yer aliyor ve Ben hergun en az yarim avocado tuketmeye ozen gosteriyordum.

bakla zehirliyormuş sanırım bebeği ama avakado için bi bilgim yok doktor öyle dedi canım zaten yemediğim için detayını sormadım

Şuan görebilmen için değerin düşük canım bikaç gün daha beklemen lazım değerinin en az 1500 falan olsun

Kızlar merhaba,
Ben yeni gebe olduğumu öğrendim. 2 gün önce beta 69 du. dün sultangazi bahat hastanesi hamza bahat'a gittim bilen vardır belki nasıl bir doktor bilmiyorum. aşırı bir gribim var ağır geçiriyorum çok fazla b12 eksikliğim var 1 hafta önce iğne tedavisine başlamıştım. hamilelik oluşunca kestim ilaçları .adet tarihim gelmeden hamile kaldığımı anladım. son Adet tarihim 3 ocak 2018. dün gittiğim doktor tansiyonuma baktı kilomu ölçü daha 4 haftalık olmasına rağmen karından ultrasona baktı. sonra ben durumu anlattım. ilaç filan yazmıcam günlük hayatına devam edebilirsin yasak filan yok dedi. 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. folikait filan yazması gerekmiyor muydu. yada b12 için vitamin filan. sanki biraz başından mı sağdı anlamadım? ne yapmam lazım başka bi doktora gitmelimiyim?

merhaba canim
Doktorlar keseyi ve bebeği gormeden tamam sen hamilesin demiyorlar folik asit de reçetesiz aliniyor o yüzden yazmamıştır.

folik asit için sorun olmaz ama b12icin yanlış bilgi vermek istemem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…