- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Canım sen bilirsin ama benim daha önce hamile kalmadan önce doktorumun verdiği bi folik asit vardı onu kullanıyodum hamile kalınca gittiğimde doktorum onu değiştirdi başka folik asit verdi onuun içinde daha cok vitamin var diye..yani bi doktora danış benceanladım canım demek istediğim kendim alsam bi sıkıntı olmaz dimi?
çok teşekkür ederim ilk çocuğum benim o bakımdan birazda endişeliyim :)folik asit için sorun olmaz ama b12icin yanlış bilgi vermek istemem canim
Bugun gordum keseyi canim minikte olsa dis gebelik degil sukur kan verdim haftaya alcam sonuc kalbinife o zaman duyarim inşallah:))Şuan görebilmen için değerin düşük canım bikaç gün daha beklemen lazım değerinin en az 1500 falan olsun
Bende aynı şekilde dün gördüm haftaya kalp atışı Dedi kan verdim )Bugun gordum keseyi canim minikte olsa dis gebelik degil sukur kan verdim haftaya alcam sonuc kalbinife o zaman duyarim inşallah:))
Kac haftaliksin?Bende aynı şekilde dün gördüm haftaya kalp atışı Dedi kan verdim )
Bugun gordum keseyi canim minikte olsa dis gebelik degil sukur kan verdim haftaya alcam sonuc kalbinife o zaman duyarim inşallah:))
Şuan 5 hafta 3 günlükKac haftaliksin?
Insallah canim tesekkur ederim bebek ne zman gorunur peki ? :)Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Haftaya kalp atışı için erken olur gibi ama inşallah duyarsın.
Ne guzel hayirli olsun canim bebek ne zmana gorunurmus sordun mu peki ?Şuan 5 hafta 3 günlük
Evet bana da erken geldi ama dr görürüz DediHayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Haftaya kalp atışı için erken olur gibi ama inşallah duyarsın.
Haftaya inşallah teşekkür ederim tatlımNe guzel hayirli olsun canim bebek ne zmana gorunurmus sordun mu peki ?
Insallah canim tesekkur ederim bebek ne zman gorunur peki ? :)
Dra gittiğimde 6+2 olacak inş bende duyarımben 6+4'de kalp atışı duydum canım genelde 7. ve 8. haftada çıkıyor kalp atışı. 9+2'de gittiğimde bu şekilde görünmüştü canım
Hastanenin cihazı yeniyse duyarsin canim :) ben 6+3te devlete gittim cihaz eskiymis ne bebek görüldü ne de kalp atışı oradan çıkıp özele gittim kalp atışlarını duydum .Bende persembe gunu doktora gidecegim o zaman 7+0 olacak kalp arisini duyar miyim acaba kizlar
Ozele gidecem cnm bilmiyorum artik ama insallah duyarim yazarim sizeHastanenin cihazı yeniyse duyarsin canim :) ben 6+3te devlete gittim cihaz eskiymis ne bebek görüldü ne de kalp atışı oradan çıkıp özele gittim kalp atışlarını duydum .insallah sen de duyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?