Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım demek istediğim kendim alsam bi sıkıntı olmaz dimi?
Canım sen bilirsin ama benim daha önce hamile kalmadan önce doktorumun verdiği bi folik asit vardı onu kullanıyodum hamile kalınca gittiğimde doktorum onu değiştirdi başka folik asit verdi onuun içinde daha cok vitamin var diye..yani bi doktora danış bence

Rica ederim canim :) rahat olmaya çalış o zaman her şey daha güzel olur . hayirli olsun Allah saglikla kucagimiza alıp büyütmeyi de nasip etsin

Bugun gordum keseyi canim minikte olsa dis gebelik degil sukur kan verdim haftaya alcam sonuc kalbinife o zaman duyarim inşallah:))

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Haftaya kalp atışı için erken olur gibi ama inşallah duyarsın.

Insallah canim tesekkur ederim bebek ne zman gorunur peki ? :)

ben 6+4'de kalp atışı duydum canım genelde 7. ve 8. haftada çıkıyor kalp atışı. 9+2'de gittiğimde bu şekilde görünmüştü canım

Eklentiler

• IMG_1375.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 52
Bende persembe gunu doktora gidecegim o zaman 7+0 olacak kalp arisini duyar miyim acaba kizlar

Ben de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?

Bende persembe gunu doktora gidecegim o zaman 7+0 olacak kalp arisini duyar miyim acaba kizlar
Hastanenin cihazı yeniyse duyarsin canim :) ben 6+3te devlete gittim cihaz eskiymis ne bebek görüldü ne de kalp atışı oradan çıkıp özele gittim kalp atışlarını duydum . insallah sen de duyarsin

Hastanenin cihazı yeniyse duyarsin canim :) ben 6+3te devlete gittim cihaz eskiymis ne bebek görüldü ne de kalp atışı oradan çıkıp özele gittim kalp atışlarını duydum . insallah sen de duyarsin
Ozele gidecem cnm bilmiyorum artik ama insallah duyarim yazarim size

Merhaba ben de bugün gebe olduğumu öğrendim 4ocak son bat. Ovu testim 17 ve 18 inde kırmızı olmuştu yani 12 günlük bebisim betahcg55 cıktı sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…