Dra gittiğimde 6+2 olacak inş bende duyarım
Ben de bugun 7+0im diye gittim bebis 5+5 cikti biraz endiselendim ama bakalim neler olacak... var mi boyle bisey duyan veya yasayan?
Bende persembe gunu doktora gidecegim o zaman 7+0 olacak kalp arisini duyar miyim acaba kizlar
Merhaba ben de bugün gebe olduğumu öğrendim 4ocak son bat. Ovu testim 17 ve 18 inde kırmızı olmuştu yani 12 günlük bebisim betahcg55 cıktı sizce normal mi
canım benimde 03 ocak benimde 69 çıktı doktor 4 haftalık dedi seninle de 1 gün aramız varMerhaba ben de bugün gebe olduğumu öğrendim 4ocak son bat. Ovu testim 17 ve 18 inde kırmızı olmuştu yani 12 günlük bebisim betahcg55 cıktı sizce normal mi
Bende geçen hafta gittiğim de 7 haftalık tıklayın duydum kalp atışını :)Bende persembe gunu doktora gidecegim o zaman 7+0 olacak kalp arisini duyar miyim acaba kizlar
Sağolasın canım Allah razı olsun bugün dr a gittim 90 olmuş bir günde haftaya cumaya kadar kese görünür dedi inşallahNormal canım erken tahlil yaptırmışsın o yüzden değer düşük. 1 haftaya keseyi görürsün inşallah
canım ben bugun 6+1 de kalp atısını gördüm,zararı olur diye dinletmedi 2 hafta sonra dinletecekDra gittiğimde 6+2 olacak inş bende duyarım
Canım bana dr kaç haftalık demedi ben de sormayı unuttum. Nasıl hissediyorsun ağrın falan var mı hiçcanım benimde 03 ocak benimde 69 çıktı doktor 4 haftalık dedi seninle de 1 gün aramız var
Amin canim sagolbüyük ihtimalle duyarsın canım. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Ayyy insallah bende duyarimBende geçen hafta gittiğim de 7 haftalık tıklayın duydum kalp atışını :)
Canım ben uykuma düşkün, deliksiz uyuyan birisiydim. Ne alarm duyardim ne başka ses. Ama şimdi geceleri 2 kere uyanıyorum. Bazen bel ağrısı, bazen tuvalet için. Ama hayatta gece tuvalete kalktigimi hatırlamam. Artık bu gece uyanmalara alışmaya basladim sanki :)Ya kızlar benim hep uykum bölünüyor suan saat sabahın 6sı uyuyamıyorum böyle olan var mı ya
Su an bu mesaji gorunce resmen sevindim ayni durum bende de var sabah 6 dedi mi uykum bitiyor sanki. Bende normalde gece tuvalete kalkmazdim simdi geceleri de tuvalete kalkar oldum.Ya kızlar benim hep uykum bölünüyor suan saat sabahın 6sı uyuyamıyorum böyle olan var mı ya
Benim de pazartesi 6+2 olacak dinleriz Dedi ne zararı olurmuş ki dinlemenin keseyi mi gördüncanım ben bugun 6+1 de kalp atısını gördüm,zararı olur diye dinletmedi 2 hafta sonra dinletecek
İnşaallah canımAyyy insallah bende duyarim
Evet bende de oluyor ya gece birden uyanıyorum tekrar uykuya dalamıyorum. Bide gece WC ye de kalkıyorum.Ya kızlar benim hep uykum bölünüyor suan saat sabahın 6sı uyuyamıyorum böyle olan var mı ya
bende 6 haftalık hamisim... sat 20 aralikBenim gibi yeni gebe olan varmı
canım bende deliksiz uyurdum ama endişeden ya da bişey olucak korkusundan.. bebeği öğrendiğinden beri her gün sabahın 6sinda uyanıyorum... uykusuz uykusuz ise gidiyorum umarım geçecek bu uyku düzensizliği..Ya kızlar benim hep uykum bölünüyor suan saat sabahın 6sı uyuyamıyorum böyle olan var mı ya
bende cumartesi dinliycem 6+3oluyor kalp ritmi görünmüştü ses yoktu kesin duyarız dedi doktorum.Benim de pazartesi 6+2 olacak dinleriz Dedi ne zararı olurmuş ki dinlemenin keseyi mi gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?