Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba ben de bugün gebe olduğumu öğrendim 4ocak son bat. Ovu testim 17 ve 18 inde kırmızı olmuştu yani 12 günlük bebisim betahcg55 cıktı sizce normal mi

Normal canım erken tahlil yaptırmışsın o yüzden değer düşük. 1 haftaya keseyi görürsün inşallah

Ya kızlar benim hep uykum bölünüyor suan saat sabahın 6sı uyuyamıyorum böyle olan var mı ya
Canım ben uykuma düşkün, deliksiz uyuyan birisiydim. Ne alarm duyardim ne başka ses. Ama şimdi geceleri 2 kere uyanıyorum. Bazen bel ağrısı, bazen tuvalet için. Ama hayatta gece tuvalete kalktigimi hatırlamam. Artık bu gece uyanmalara alışmaya basladim sanki :)

Ya kızlar benim hep uykum bölünüyor suan saat sabahın 6sı uyuyamıyorum böyle olan var mı ya
Su an bu mesaji gorunce resmen sevindim ayni durum bende de var sabah 6 dedi mi uykum bitiyor sanki. Bende normalde gece tuvalete kalkmazdim simdi geceleri de tuvalete kalkar oldum.

canım bende deliksiz uyurdum ama endişeden ya da bişey olucak korkusundan.. bebeği öğrendiğinden beri her gün sabahın 6sinda uyanıyorum... uykusuz uykusuz ise gidiyorum umarım geçecek bu uyku düzensizliği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…