bebeğide gördüm ben canım,kalbinin atısınıda gördüm pır pır,makineden makineye degisiyormus canm suan cok kucuk dinletmek icin ısı vermem lazım zararlı dedi bende istemedim zaten,sende görürsün mutlaka önemli olan kalp atısının olması sonra duyarım :)Benim de pazartesi 6+2 olacak dinleriz Dedi ne zararı olurmuş ki dinlemenin keseyi mi gördün
İnş pazartesi duyarsın dedibebeğide gördüm ben canım,kalbinin atısınıda gördüm pır pır,makineden makineye degisiyormus canm suan cok kucuk dinletmek icin ısı vermem lazım zararlı dedi bende istemedim zaten,sende görürsün mutlaka önemli olan kalp atısının olması sonra duyarım :)
Ben de oyleyim işte dr lar bu normal anne gece kalkmalarına gebelikte alışır diyor ama endiseeediyorum. Bir de cok akıntım kasıkta ve belde ağrım var acaba bunlar da mı normalCanım ben uykuma düşkün, deliksiz uyuyan birisiydim. Ne alarm duyardim ne başka ses. Ama şimdi geceleri 2 kere uyanıyorum. Bazen bel ağrısı, bazen tuvalet için. Ama hayatta gece tuvalete kalktigimi hatırlamam. Artık bu gece uyanmalara alışmaya basladim sanki :)
Kaç haftalık hamilesinBen de oyleyim işte dr lar bu normal anne gece kalkmalarına gebelikte alışır diyor ama endiseeediyorum. Bir de cok akıntım kasıkta ve belde ağrım var acaba bunlar da mı normal
Naptin canim :)Bende persembe gunu doktora gidecegim o zaman 7+0 olacak kalp arisini duyar miyim acaba kizlar
Canim akinti herkeste farkli oluyormus. Bazilarinda az olurmus bazilarinda cok, her gebelik ozeldir diyorlar ya. Bugun doktoruma sordum bel ve kasik agrilarini, ara ara gelip gidiyorsa normal dediler. Ben gece bel agrilarimla da uyandigim oluyor ona da normal dedi. Agrilara dayaniriz yeterki bebishler guzelce buyusunler.Ben de oyleyim işte dr lar bu normal anne gece kalkmalarına gebelikte alışır diyor ama endiseeediyorum. Bir de cok akıntım kasıkta ve belde ağrım var acaba bunlar da mı normal
Ayy tabiki dayanırız sadece ben psikolojik olarak bebeğime birşey mi olcak diye düşünceye kapılıyordum bilsem ki normal vız gelir ağrı Allah razı olsun içim rahatladı biraz bugün ben de sorayım bakalım dr hazır gitmişkenCanim akinti herkeste farkli oluyormus. Bazilarinda az olurmus bazilarinda cok, her gebelik ozeldir diyorlar ya. Bugun doktoruma sordum bel ve kasik agrilarini, ara ara gelip gidiyorsa normal dediler. Ben gece bel agrilarimla da uyandigim oluyor ona da normal dedi. Agrilara dayaniriz yeterki bebishler guzelce buyusunler.
Cnm doktor isim iptal oldu ya ...pazartesi gidicem aklimdasin hemen yazicammmNaptin canim :)
Çok heyecanlı canim hayirli haberlerle donesinCnm doktor isim iptal oldu ya ...pazartesi gidicem aklimdasin hemen yazicammm
Insallah cnm cok sagolÇok heyecanlı canim hayirli haberlerle donesin
Canım naptın belim kese göründüİnşallah hayırlı haber alırsın Rabbimin izniyle canım bende 1 Şubat perşembe gideceğim kontrole birbirimize yazalım senin en son hcg kaçtı benim ilk gebeligimde çok heyecanlıyım bazen nette olumsuz şeyler okuyunca moralim bozuluyor
Canım naptın ben perşembe keseyi gördüm seni merak ettimAynen canim yapalim. Benim de ilk gebeligim. Olumsuz sheyler okumamaya calis, ama baska seyler okurken cikiyor karsina yinede. Ben de vesveseye kapilmaya basladim o yuzden. Ilk gittigimden 2 gun sonraki sonucuma 882 cikmisti yani gecen persembe. Insallah hersey yolundadir. Allah hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Canim benim bulantim cok ama kusmuyorum yemek yapamiyorum. Salcadan tavuktan sucuktan midem bulaniyorKızlar nasılsınız bulantılar başladı mı
Kusmuyosan iyidir canım kusmak insanı mahvediyo ben de yeni bulanmaya basladım kusmuyorum ama senin gibi herşeyi yiyemiyorum dahaCanim benim bulantim cok ama kusmuyorum yemek yapamiyorum. Salcadan tavuktan sucuktan midem bulaniyor
Maşallah canim, benim doktor haftaya bakacağım dedi, sadece kan tahlili yaptı 12binlerde cıktı. Hamileliğin iyi gidiyor dedi, haftaya bakarız dedi. Amerikada öyle istediğin zaman baktiramiyorsun malesef. Ama olsun. Bebek iyi olsun da, bi hafta sonra gorsek 'te olur. Seninkiye kaç haftalık dedi canim?Canım naptın ben perşembe keseyi gördüm seni merak ettim
Benim bir aydır bulantım var özellikle sabah kalktığımda mide bulantısıyla uyanıyorum ve ufak bir koku gelirse burnuma doğru lavaboya boş mide ögürmekten mahvoluyorum. Gün içinde de devam ediyor ama kusmuyorum.Kızlar nasılsınız bulantılar başladı mı
Tabiki canım önemli olan sağlıkli olması tabiki 5 haftalık çıktı ultrason da canım doktorun acelesi vardı konuşamadik benim HCG 2524 çıktı canım düşük bir deger mı yaMaşallah canim, benim doktor haftaya bakacağım dedi, sadece kan tahlili yaptı 12binlerde cıktı. Hamileliğin iyi gidiyor dedi, haftaya bakarız dedi. Amerikada öyle istediğin zaman baktiramiyorsun malesef. Ama olsun. Bebek iyi olsun da, bi hafta sonra gorsek 'te olur. Seninkiye kaç haftalık dedi canim?
Dsuk olsaydi doktorun soylerdi heralde, benimki ne kdr haftalik oldugu haftaya belli olacak. Benim adet duzensizligim oldugu icin sat'a gore hesaplayamiyoruz. Bide ben tedavi ile hamile kaldigim icin cogul gebelikten de shubheleniyorum acikcasi. Senin doktor hcg disinda baska hangi hormonlara bakti?Tabiki canım önemli olan sağlıkli olması tabiki 5 haftalık çıktı ultrason da canım doktorun acelesi vardı konuşamadik benim HCG 2524 çıktı canım düşük bir deger mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?