Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de pazartesi 6+2 olacak dinleriz Dedi ne zararı olurmuş ki dinlemenin keseyi mi gördün
bebeğide gördüm ben canım,kalbinin atısınıda gördüm pır pır,makineden makineye degisiyormus canm suan cok kucuk dinletmek icin ısı vermem lazım zararlı dedi bende istemedim zaten,sende görürsün mutlaka önemli olan kalp atısının olması sonra duyarım :)

İnş pazartesi duyarsın dedi

Ben de oyleyim işte dr lar bu normal anne gece kalkmalarına gebelikte alışır diyor ama endiseeediyorum. Bir de cok akıntım kasıkta ve belde ağrım var acaba bunlar da mı normal

Ben de oyleyim işte dr lar bu normal anne gece kalkmalarına gebelikte alışır diyor ama endiseeediyorum. Bir de cok akıntım kasıkta ve belde ağrım var acaba bunlar da mı normal
Canim akinti herkeste farkli oluyormus. Bazilarinda az olurmus bazilarinda cok, her gebelik ozeldir diyorlar ya. Bugun doktoruma sordum bel ve kasik agrilarini, ara ara gelip gidiyorsa normal dediler. Ben gece bel agrilarimla da uyandigim oluyor ona da normal dedi. Agrilara dayaniriz yeterki bebishler guzelce buyusunler.

bende 11 haftaligim.ilk zamanlar agrim çok vardı. Simdi yok. Ama bulantilarim arada oluyor. Tabi eskisi gibi değil.

Ayy tabiki dayanırız sadece ben psikolojik olarak bebeğime birşey mi olcak diye düşünceye kapılıyordum bilsem ki normal vız gelir ağrı Allah razı olsun içim rahatladı biraz bugün ben de sorayım bakalım dr hazır gitmişken

Canım naptın belim kese göründü

Canım naptın ben perşembe keseyi gördüm seni merak ettim

Canım naptın ben perşembe keseyi gördüm seni merak ettim
Maşallah canim, benim doktor haftaya bakacağım dedi, sadece kan tahlili yaptı 12binlerde cıktı. Hamileliğin iyi gidiyor dedi, haftaya bakarız dedi. Amerikada öyle istediğin zaman baktiramiyorsun malesef. Ama olsun. Bebek iyi olsun da, bi hafta sonra gorsek 'te olur. Seninkiye kaç haftalık dedi canim?

Kızlar nasılsınız bulantılar başladı mı
Benim bir aydır bulantım var özellikle sabah kalktığımda mide bulantısıyla uyanıyorum ve ufak bir koku gelirse burnuma doğru lavaboya boş mide ögürmekten mahvoluyorum. Gün içinde de devam ediyor ama kusmuyorum.

Tabiki canım önemli olan sağlıkli olması tabiki 5 haftalık çıktı ultrason da canım doktorun acelesi vardı konuşamadik benim HCG 2524 çıktı canım düşük bir deger mı ya

Tabiki canım önemli olan sağlıkli olması tabiki 5 haftalık çıktı ultrason da canım doktorun acelesi vardı konuşamadik benim HCG 2524 çıktı canım düşük bir deger mı ya
Dsuk olsaydi doktorun soylerdi heralde, benimki ne kdr haftalik oldugu haftaya belli olacak. Benim adet duzensizligim oldugu icin sat'a gore hesaplayamiyoruz. Bide ben tedavi ile hamile kaldigim icin cogul gebelikten de shubheleniyorum acikcasi. Senin doktor hcg disinda baska hangi hormonlara bakti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…