Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alttan bakınca gördüm canım benim şuanda 5+6 ya da direk 6 emin değilim anlamıyorum zaten bu hafta işini..

Kızlar kalp atışını dinledim çok iyi Dedi ama kesenin arkadasında kanama var Dedi ama benim kanamam YÖK bilgisi olan var mı

Senin daha yeni başladı yani ileri ki haftalar da bulantılar artıyor üçüncü aydan sonra hafifliyormus
BENde 6 haftalığım ama mide bulantısı ve kusmayı bana sorun 2 sabahtır ölüm gibi. Hiç geçmiyor inşallah 3 ayla kalır.

Kızlar kalp atışını dinledim çok iyi Dedi ama kesenin arkadasında kanama var Dedi ama benim kanamam YÖK bilgisi olan var mı
Canım bol bol dinlen ani hareket yapma. Kesede hafif kanama olduğunda dikkat etmek gerekiyormuş. Kanaman olursa ki inşallah hiç olmaz doktoruna mutlaka haber ver. Kalp atışlarını dinlemişsin darısı da bana olsun

Canım bol bol dinlen ani hareket yapma. Kesede hafif kanama olduğunda dikkat etmek gerekiyormuş. Kanaman olursa ki inşallah hiç olmaz doktoruna mutlaka haber ver. Kalp atışlarını dinlemişsin darısı da bana olsun
İnş darısı sana

kızlar merhaba son adet tarihim 8 ocak ve dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve çift çizgiyi gördüm sonra hemen kanda baktırdım 439 çıktı. Sizce normal mi?Doktora gitmek için biraz daha beklemelimiyim?

Hayırlı olsun gözün aydın canım. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. İçerde kanama bölgesi olması demek düşük riskin var demek dikkat etmessen dışarı da da kanaman olur. Bende de kendimi çok yorduğum fazlasıyla iş yaptığım için kanama oldu sonra dikkat edince geçti. Ama şimdi yine içerde kanama bölgesi oluşmuş kendini yorma, yükseğe uzanma, ayakta fazla kalma ve ağır kaldırma. doktorun progestan vermiş olması lazım. Aksatmadan kullan mutlaka canım.

Bir şey vermedi 3 hafta sonra bakalım Dedi tekrar kendini yorma Dedi hiç yormuyorum zaten

kızlar merhaba son adet tarihim 8 ocak ve dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve çift çizgiyi gördüm sonra hemen kanda baktırdım 439 çıktı. Sizce normal mi?Doktora gitmek için biraz daha beklemelimiyim?
2 gün sonra artması lazım tekrar kan aldır canım artış varsa son adetine göre 5 hafta say o güne randevu al keseyi görmek için

2 gün sonra artması lazım tekrar kan aldır canım artış varsa son adetine göre 5 hafta say o güne randevu al keseyi görmek için
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için Allah razı olsun. pazartesiye randevu alırım o zaman. Peki doktora gittiğimde tekrar kan vermem gerekecek mi?

Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için Allah razı olsun. pazartesiye randevu alırım o zaman. Peki doktora gittiğimde tekrar kan vermem gerekecek mi?
Genelde alıp bakıyorlar ilerleme varmı diye 5 haftada gidersen direk keseye bakar

Bende keseyi görmeye gittiğim de rahim etrafında kanama alanı var dedi doktor ama bende çok az bi lekelenme olmuştu biraz iş yapmıştım evde kendimi yorunca geldi doktor dinlen iş yapma dedi. Lekelenme o gün kesildi zaten. Bir hafta sonra gittiğimde kanama alanı vardı ama hiçbirşey gelmedi dinlendim bol bol ertesi hafta gittiğim de kanama alanı kayboldu yoktu. Ben hala istirahatteyim. Sende dinlen iş yapma kendini yorma inşallah bir sonraki kontrol de iyi haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…