Bende de adet düzensizliği vardı canım bu hafta sadece HCG ye baktı önceki gitmelerimmde progesteron bakmıştı düşük çıktığı için Progestan yazmıştı sat benim 28 Aralık ben çok erken farkettim hamile oldugumuDsuk olsaydi doktorun soylerdi heralde, benimki ne kdr haftalik oldugu haftaya belli olacak. Benim adet duzensizligim oldugu icin sat'a gore hesaplayamiyoruz. Bide ben tedavi ile hamile kaldigim icin cogul gebelikten de shubheleniyorum acikcasi. Senin doktor hcg disinda baska hangi hormonlara bakti?
Senim sat 18 aralikti ama yumurtlamam gec oldugunu kesin biliyorduk ve bat 23 ocak gibi tahmin ediyordum ve o zamanlar ogrendim hamile oldugumu. 26 ocakta benim hcg 882 cikmisti, seninkiye gore yuksekmis benimki, bi kacc gun farkimiz var heralde. O yuzden de benimki yuksek olabilir. Bide her gebelik ozeldir canim, kendini baskalariyla kiyaslayip boshu boshuna stress yapmamaya calis. Bebek hissediyor herseyi.Bende de adet düzensizliği vardı canım bu hafta sadece HCG ye baktı önceki gitmelerimmde progesteron bakmıştı düşük çıktığı için Progestan yazmıştı sat benim 28 Aralık ben çok erken farkettim hamile oldugumu
Kusmaktan iyidir canım inşallah ben de kusmamBenim bir aydır bulantım var özellikle sabah kalktığımda mide bulantısıyla uyanıyorum ve ufak bir koku gelirse burnuma doğru lavaboya boş mide ögürmekten mahvoluyorum. Gün içinde de devam ediyor ama kusmuyorum.
Haklısın canım stres yapmamaya calisiyorum ama bazen elimde olmuyor İnşallah sağlıkla geçiririz hamileliklerimiziSenim sat 18 aralikti ama yumurtlamam gec oldugunu kesin biliyorduk ve bat 23 ocak gibi tahmin ediyordum ve o zamanlar ogrendim hamile oldugumu. 26 ocakta benim hcg 882 cikmisti, seninkiye gore yuksekmis benimki, bi kacc gun farkimiz var heralde. O yuzden de benimki yuksek olabilir. Bide her gebelik ozeldir canim, kendini baskalariyla kiyaslayip boshu boshuna stress yapmamaya calis. Bebek hissediyor herseyi.
Evet iyi ama bulantıdan bişey yiyesim gelmiyo bide boş mide ile ögürmek mahvediyo ama olsun bebiş için katlanıyoruz onlar iyi olsun da gerisi önemli değil. Ben 9 haftalık hamileyimKusmaktan iyidir canım inşallah ben de kusmamşuan bulantılarım hafif başladı
Kaç haftalıksın?
Benim hiç bir şeyim YÖK şükürKızlar nasılsınız bulantılar başladı mı
İnşallah kısa zamanda atlatırız bunları canımm ben de bulanıyorum hafiftenEvet iyi ama bulantıdan bişey yiyesim gelmiyo bide boş mide ile ögürmek mahvediyo ama olsun bebiş için katlanıyoruz onlar iyi olsun da gerisi önemli değil. Ben 9 haftalık hamileyim
Var canim hayirli olsun :)Bu gun sabah yaptim sizce var mi
Benimki çok ilginç acikinca midem bulanıyor :))İnşallah kısa zamanda atlatırız bunları canımm ben de bulanıyorum hafiften
Geçen haftaya kdr benim de oluyordu ama şimdi yok çok shukur. Sanci girse iyimi acaba diye merak ediyorsun, girmeyince de herşey yolundami acaba diye merak ediyorsunAma arada adet sancısı giriyor çok o kötü sizde oluyor mu
Hamileliğim boyunca hep soldaydı bugün sağdanda giriyor sanki adet olacakmışım sökülecekmiş gibi.. kanama olmadığı sürece normalmiş canım hareketlerime dikkat edince düzeliyor birde ayağını ve belini sıcak tut o zamanda azalıyor.Ama arada adet sancısı giriyor çok o kötü sizde oluyor mu
Aaaa doğum tarihi aynıııııAma arada adet sancısı giriyor çok o kötü sizde oluyor mu
Sen kaç haftalık hamilesinİnşallah kısa zamanda atlatırız bunları canımm ben de bulanıyorum hafiften
Geçmiş olsun canım o çok kötü oluyor. İnşallah ileri deki haftalarda bulantıların hafifler5 haftalık hamileyim. Sabah akşam kusuyorum. Evde yemek pişiremiyoruz. Salata ve balık yemekten öleceğim
Son adete göre hesaplıyor burası :) ama benim 6+2 doğrusu burda yanlış yazıyor drun dediğine göreAaaa doğum tarihi aynııııı
Keseyi gördün müAaaa doğum tarihi aynııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?