Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende de adet düzensizliği vardı canım bu hafta sadece HCG ye baktı önceki gitmelerimmde progesteron bakmıştı düşük çıktığı için Progestan yazmıştı sat benim 28 Aralık ben çok erken farkettim hamile oldugumu

Senim sat 18 aralikti ama yumurtlamam gec oldugunu kesin biliyorduk ve bat 23 ocak gibi tahmin ediyordum ve o zamanlar ogrendim hamile oldugumu. 26 ocakta benim hcg 882 cikmisti, seninkiye gore yuksekmis benimki, bi kacc gun farkimiz var heralde. O yuzden de benimki yuksek olabilir. Bide her gebelik ozeldir canim, kendini baskalariyla kiyaslayip boshu boshuna stress yapmamaya calis. Bebek hissediyor herseyi.

Kusmaktan iyidir canım inşallah ben de kusmam şuan bulantılarım hafif başladı
Kaç haftalıksın?

Haklısın canım stres yapmamaya calisiyorum ama bazen elimde olmuyor İnşallah sağlıkla geçiririz hamileliklerimizi

Kusmaktan iyidir canım inşallah ben de kusmam şuan bulantılarım hafif başladı
Kaç haftalıksın?
Evet iyi ama bulantıdan bişey yiyesim gelmiyo bide boş mide ile ögürmek mahvediyo ama olsun bebiş için katlanıyoruz onlar iyi olsun da gerisi önemli değil. Ben 9 haftalık hamileyim

Evet iyi ama bulantıdan bişey yiyesim gelmiyo bide boş mide ile ögürmek mahvediyo ama olsun bebiş için katlanıyoruz onlar iyi olsun da gerisi önemli değil. Ben 9 haftalık hamileyim
İnşallah kısa zamanda atlatırız bunları canımm ben de bulanıyorum hafiften

Bu gun sabah yaptim sizce var mi

Eklentiler

• IMG-20180204-WA0020.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 51
Ama arada adet sancısı giriyor çok o kötü sizde oluyor mu
Hamileliğim boyunca hep soldaydı bugün sağdanda giriyor sanki adet olacakmışım sökülecekmiş gibi.. kanama olmadığı sürece normalmiş canım hareketlerime dikkat edince düzeliyor birde ayağını ve belini sıcak tut o zamanda azalıyor.

5 haftalık hamileyim. Sabah akşam kusuyorum. Evde yemek pişiremiyoruz. Salata ve balık yemekten öleceğim

Hanımlar malum hamilelikte asitli içecek içmek yasak peki limonata içebilir miyiz ya benim canım serin içecek içmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…