Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

İyi geceler herkese..

Kevser hosgeldin canım burdasın artık ne güzel eski günleri özledim bee sanki karnımdayken iyyidiler son 2 ayı saymadan o zamanlar zordu

İyi geceler herkese..

Kevser hosgeldin canım burdasın artık ne güzel eski günleri özledim bee sanki karnımdayken iyyidiler son 2 ayı saymadan o zamanlar zordu

evet canım ben de aynısını söylüyorum karnımdayken o kadar zorluğa rağmen daha kolaymış gerçi hamileliği zor geçen arkadaşlar var ama benin sadece ikiz gebelikten dolayı olan ağırlık yoksa bi rahatsızlığım yokdu bi müddet daha bekleyebilirlermiş

eylül canım ben hamileliğin en kötü olan neyi varsa yasadım 9.aya kadar kusmadan tut ayaga kalkıp biraz yürüyünce tansiyonun düşmesine kadar hiç yemek yedigimide hatırlamıyorum hastalık gibiydi ama işte insan hep eskiyi unutuyo bu gunler daha zor bakalım ilerde ne diçem

kızlar haftalık yemek listemizz

1. p.tesi:nohhut,pirinç pilavı,salata
  2. salıatates oturtma,bugurpilavı,salata yada ayran
  3. çarşamba:sebze yemeği)ıspanak,pırasa,bezelye vs.yoğurt salata makarna
  4. perşembe:fırında tavuk ve patates...
  5. cuma:yeşil mercimek,makarna ayran

Canım bende kapattıkatn sonra annemle aynı şeyleri konuştum.
Hiç karşılaşmadık ama ne kadar sıcak ve samimi bir konuşmaydı dedim.
Ses tonunuda çok beğendim.Tam rehper öğretmen tonuydu.(buda ne demekse,işte öyleydi,eşimlede her konuştuğumuzda aynısını söylerim)

Valla medine bende aynıyım.
Okadar zor ve stresli bir hamilelilk yaşadım.Yağız daha 6,5 aylık ben şimdiden 2.çocuk hayalleri kuruyorum.
Annem kızıyor aklını başına topla diyo,sağlığından dahamı önemli diye.
Bazen kendimden şüphe ediyorum bende :18:

zeynepcimmmm burdasın sanırım nasılsın böcükler ne alemde..benimkiler çoştu bugün

Allah bu günleri aratmasın diyelim canım en kötü günümüz böyle olsun başımıza bu bıcırıklardan neler gelicek kim bilir
dırım süpersinnnnnnnnnnnn

kimsee merhaba bilemm demedi ama neyseeeeeeeeeeee

fatoşcuğum isyanını çok iyi anlıyorum helede böyle yaptığın için içine giren pişmanlık duygusu seni daha çok yoruyor.....ama şunu diyeyim size her geçen sene bir öncekini aramıyorsunuz....
ben geçen seneyi aramıyorum ama 20 aya kadar olan süreçç yorucu ve yıpratıcı...

ama ben şimdi şimdiii rahatlıyorum....kiiiiiiiiiiiii benim veletlerim çok yaramazzzzzzzz

women dediydi dersin heleki kızları olanlar dahada rahatlayacak

herkese iyi geceler...daha yeni oturabildim,bir çay içtim, hepsi uyudu ,uyanmazlarsa 1 saat kafamı dinlemek istiyorum...

Dirimcim kaçma hemen...sana bişey sorucam hep aklıma takılıyor..cehaletimi mazur gör.bu patates oturtma nasıl yapılıyor.sık sık yazıyorsun kolay bir tarifse bir ara alayım...

saol canım.. sende yazmasan kafayı yicektimmmm

inşallah öyle olur.. kul daralmayınca hızır yetişmezmiş.. biri gelse bi saatte olsa çıksam dışarı..iyi gelecek ama nerde...

iyigeceler herkeze herkez iyidir inşallah

bir kaç gündür giremedim eşim şehir dışından geldi çoluk çocuk aile saadeti yaşamaya çalıştık ama her zamanki gibi koşturmayla geçti.

bugün emrem emara girdi am koşturmayla olan bir gündü sabah 8,30 dan akşam 6,30 kadar koşturduk iyiki gün beklemeyelim diye ünüversitenin özelinden çektirdik bide ordan halletmeseydik ne rezillik çekecektik bide içeride iki tane adamımız var sadece uyutma olayı 2 saat mafetti bizi biri makattan yazılmış biz yapamayız dedi çocuga gidin dedi hadi oraya gittik biz yapamayız büyük poliklinigine gidindedi sonunda mamasına kattık ilacı oldu bitti ama yazık eşim alinde 9 kilo çocukla canı çıktı
inşallah yarın öğlen verecekler sonuçları tabi hoca orda olursa gösterecegiz bide o var geçen bir hafta yokmuş nasıl bir saçmalık anlayamadım. inşallah güzel haberler alırız yarın sadece tebbellikten yapıyor derler bende rahatlarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…