İyi geceler herkese..
Kevser hosgeldin canım burdasın artık ne güzel eski günleri özledim bee sanki karnımdayken iyyidiler son 2 ayı saymadan o zamanlar zordu
iyi akşamlar kızlar..
Artvinli seninle konuştığuma o kadar mutlu oldum ki..ne garip ya,yüzünü görmediğin sesini ilk defa duyduğun birine ısınıvermek..sanki yıllardır arkadaşmış gibi hissetmek.Cananda da böyle olmuştu...
as sölerim selamını..hangi kızları sordun benimkilerimi doudoununkilerimi :26:
Canım senin kızlrın çizelgesi var ya,bakıyorum kaç aylık olduklarına.,
Doudou nun kızları kaç aylık oldular merak ettim.
ewt canım ya çok ii oluyo arada gidip geliyorus böyle zeyneple... keşke sizlerde burda olsanız.. Ankaraya yolu düşenleri bekleriss
eylül canım ben hamileliğin en kötü olan neyi varsa yasadım 9.aya kadar kusmadan tut ayaga kalkıp biraz yürüyünce tansiyonun düşmesine kadar hiç yemek yedigimide hatırlamıyorum hastalık gibiydi ama işte insan hep eskiyi unutuyo bu gunler daha zor bakalım ilerde ne diçem
Allah bu günleri aratmasın diyelim canım en kötü günümüz böyle olsun başımıza bu bıcırıklardan neler gelicek kim bilireylül canım ben hamileliğin en kötü olan neyi varsa yasadım 9.aya kadar kusmadan tut ayaga kalkıp biraz yürüyünce tansiyonun düşmesine kadar hiç yemek yedigimide hatırlamıyorum hastalık gibiydi ama işte insan hep eskiyi unutuyo bu gunler daha zor bakalım ilerde ne diçem
dırım süpersinnnnnnnnnnnnkızlar haftalık yemek listemizz
- p.tesi:nohhut,pirinç pilavı,salata
- salı
atates oturtma,bugurpilavı,salata yada ayran - çarşamba:sebze yemeği)ıspanak,pırasa,bezelye vs.yoğurt salata makarna
- perşembe:fırında tavuk ve patates...
- cuma:yeşil mercimek,makarna ayran
Allah bu günleri aratmasın diyelim canım en kötü günümüz böyle olsun başımıza bu bıcırıklardan neler gelicek kim bilir
dırım süpersinnnnnnnnnnnn
:79::80::79::83::84:
kimsee merhaba bilemm demedi ama neyseeeeeeeeeeee
fatoşcuğum isyanını çok iyi anlıyorum helede böyle yaptığın için içine giren pişmanlık duygusu seni daha çok yoruyor.....ama şunu diyeyim size her geçen sene bir öncekini aramıyorsunuz....
ben geçen seneyi aramıyorum ama 20 aya kadar olan süreçç yorucu ve yıpratıcı...
ama ben şimdi şimdiii rahatlıyorum....kiiiiiiiiiiiii benim veletlerim çok yaramazzzzzzzz
women dediydi dersin heleki kızları olanlar dahada rahatlayacak
saol canım.. sende yazmasan kafayı yicektimmmm
inşallah öyle olur.. kul daralmayınca hızır yetişmezmiş.. biri gelse bi saatte olsa çıksam dışarı..iyi gelecek ama nerde...
birsen ,famelex,eylül ,fatoşçum iyi akşamlar hepinize .:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?