- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
canım günün kötü geçmiş galiba,gecen iyi olur inşallah...
birsen ,famelex,eylül ,fatoşçum iyi akşamlar hepinize .:92:
saol canım..
evet çok kötü geçti..
inşallah gece iyi geçer. bitki çayı yaptım şimdi. inşallah iyi gelir..
sanada iyi geceler canım...kusura bakma ben kaçırdım galiba kuzuna mr çektirmişsin...umarım ciddi birşey yoktur.neden çektirdiniz canım?
canım benim noldu .neyse sizin muhabbet güzel bizim varlığımızdan bihabersiniz kolay gelsin.her ne kadar tınlanmasakta :26:
canım emre nesnelere elini pek uzatmıyor yeni yeni uzatmaya başladı bide ayaklarının üzerindede hiç durmuyordu oturuyordu hemen onuda şimdi yapmaya başladı ama 10 sn kadar duruyor dr.8 gün küvezde kaldugu için huylandı bir ay bekleye biliriz ama biz erken önlem alalım dedi .bugün kontroleden dr motor gelişimi sanki gerigibi dedi desteklide pek oturmuyor ama ben dua ediyorum inşallah tembelliktendir ama başka bişeyde olsa herşey bizler için .
iyigeceler herkeze herkez iyidir inşallah
bir kaç gündür giremedim eşim şehir dışından geldi çoluk çocuk aile saadeti yaşamaya çalıştık ama her zamanki gibi koşturmayla geçti.
bugün emrem emara girdi am koşturmayla olan bir gündü sabah 8,30 dan akşam 6,30 kadar koşturduk iyiki gün beklemeyelim diye ünüversitenin özelinden çektirdik bide ordan halletmeseydik ne rezillik çekecektik bide içeride iki tane adamımız var sadece uyutma olayı 2 saat mafetti bizi biri makattan yazılmış biz yapamayız dedi çocuga gidin dedi hadi oraya gittik biz yapamayız büyük poliklinigine gidindedi sonunda mamasına kattık ilacı oldu bitti ama yazık eşim alinde 9 kilo çocukla canı çıktı
inşallah yarın öğlen verecekler sonuçları tabi hoca orda olursa gösterecegiz bide o var geçen bir hafta yokmuş nasıl bir saçmalık anlayamadım. inşallah güzel haberler alırız yarın sadece tebbellikten yapıyor derler bende rahatlarım .
canım yanılmıyorsan kayınvalidenle aynı şehirdesin.işine karışmak gibi olmasın ama arada sırada babaanneye bıraksan 1-2 saat nefes alsan biraz kafan dağılır.ibakmazmı babaanne...insan evladını kimseye teslim etmek istemiyor ama başka alternatif yoksa istemedende olsa deneyebilirsin...bende yardımcı ablamıza bırakıp çıkıyorum artık çünkü akşamları eşime sarmaya başladım,agresifleşiyorum,çocuklara tahammülüm zorlaşıyor. başta bende çok ufak işlerimde sadece anneme bırakarak çıkıyordum şimdi artık ablaya bırakıp çıkıyorum alıştım yani...
canım emre nesnelere elini pek uzatmıyor yeni yeni uzatmaya başladı bide ayaklarının üzerindede hiç durmuyordu oturuyordu hemen onuda şimdi yapmaya başladı ama 10 sn kadar duruyor dr.8 gün küvezde kaldugu için huylandı bir ay bekleye biliriz ama biz erken önlem alalım dedi .bugün kontroleden dr motor gelişimi sanki gerigibi dedi desteklide pek oturmuyor ama ben dua ediyorum inşallah tembelliktendir ama başka bişeyde olsa herşey bizler için .
birşey çıkmaz canım inşallah...ya benim kızlar hala doğru düzgün sıralamıyor..tutunup koltuğa ayağa falan kalkmıyor. ben kaldırıp tutturursam bekliyorlar..biri sürüklenerek emekliyor öbürü koca dötünü kaldırıyor zorlanınca yana deviriyor yani TEMBELLER...beni hasta ediyorlar ama artık pes ettim. doktorumuz gelişimleri normal dediği için takmıyorum..bende emeklemeden yürümüşüm herhlade benimkilerde bana çekecek...
bakmaz canım.. kızının çocuklarına bakıyor.. görüyorlar halimi..
allaha havale ediyorum.. eşimede dedim.. annenler çok dua etsinler kimsenin eline düşmesinler. benim zor günümde yanımda olmadılar.. bende refaha kavuşunca onların yanında olamıycam dedim...........
geçmiş olsun canım nesi var emre nin ??
bu arada mama sandalyesi,yürüteç falan asla gerek yok bıdı bıdı ediyordum kendi kendime..anasını satayım ikisini de alıcam sanırım...anakucağında çok zorlanıyorum..bacakları ile kolumu kelepçeliyorlar,tekme atıyorlar,zor zaptediyorum kendimi bağırmamak için..ikisi şu an karınları yerde komando vaziyetindeler..çınar bey totosunu yerden kaldırmaya dört ayak pozisyonuna geçmeye çalışıyor,tabi beceremiyor,sinirlenip bağırıyor kerata.ilerde iyice emekledikleri zaman tek başıma hangisinin peşinden koşacam...dr.lar yürütece sıcak bakmıyorlar evet ama alıcam yine de..çoğumuzun bebekliği yürüteçle,örümcekle geçmiş..şükür halimize...
bakmaz canım.. kızının çocuklarına bakıyor.. görüyorlar halimi..
allaha havale ediyorum.. eşimede dedim.. annenler çok dua etsinler kimsenin eline düşmesinler. benim zor günümde yanımda olmadılar.. bende refaha kavuşunca onların yanında olamıycam dedim...........
çok üzücü...bu durumda birşey diyemem..ettiğin duada çok yerinde olmuş...kızının ki torunda seninki ne...yedi yabancı halimize acıyor...Allah yardımcın olsun..eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. olsun sende alırsın kızları güzelce sarıp sarmalarsın eşinle birlikte çıkarsınız. haftada bir bile olsa iyi geliyor insana...
sağol canım .
ben geçen yazdım buraya bu günlerde elbet geçecek büyüyecekler böyle kalmayacaklar ama bu zor günlerimizde kim yanımızda kim deyil kim bizi düşünüyor ögreniyoruz işte ben diyorum bu annem olsa affetmem çünki çok zor günler bunlar ben bütüngün camdan dışarı bakmadıgımı biliyorum yakında oksijensizlikten hastalanacagım allahım bizlere çocuklarımıza sağlık versin ne diyelim
sağol canım .
ben geçen yazdım buraya bu günlerde elbet geçecek büyüyecekler böyle kalmayacaklar ama bu zor günlerimizde kim yanımızda kim deyil kim bizi düşünüyor ögreniyoruz işte ben diyorum bu annem olsa affetmem çünki çok zor günler bunlar ben bütüngün camdan dışarı bakmadıgımı biliyorum yakında oksijensizlikten hastalanacagım allahım bizlere çocuklarımıza sağlık versin ne diyelim
geçmiş olsun canım nesi var emre nin ??
bu arada mama sandalyesi,yürüteç falan asla gerek yok bıdı bıdı ediyordum kendi kendime..anasını satayım ikisini de alıcam sanırım...anakucağında çok zorlanıyorum..bacakları ile kolumu kelepçeliyorlar,tekme atıyorlar,zor zaptediyorum kendimi bağırmamak için..ikisi şu an karınları yerde komando vaziyetindeler..çınar bey totosunu yerden kaldırmaya dört ayak pozisyonuna geçmeye çalışıyor,tabi beceremiyor,sinirlenip bağırıyor kerata.ilerde iyice emekledikleri zaman tek başıma hangisinin peşinden koşacam...dr.lar yürütece sıcak bakmıyorlar evet ama alıcam yine de..çoğumuzun bebekliği yürüteçle,örümcekle geçmiş..şükür halimize...
birde doğumdan sonra bana dedilerki.. görümcem ve valide...küçücük çocuk doğurmuşsun.. 10 gün daha sıkamadın dişini........
dr um geldi dediki... hayatımdaki en zor yaptırdığım doğumlardan biriydi, eğer 1 hafta daha bekletseymişiz senide çocuklarınıda kaybederdik......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?