Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

erenzeyno kaç gün gidiyo canım biliyomsun tahmini
cnm bnm bezler2 hafta falan gıdıo 52 lı paketı 9 10 gun gıdıo

katılıyorum bızım bebeklıgımızde yurutecte vs de gectı

yuh lafa bakarmısın cahıl cuheyla ınsanlar ıyı ozaman sevgılı kaynanan kızına solesın zamanında kızı dogursun doguracaksa eger hatta onlar cınsıyetıde kendılerı yapıodur
kusura bakma ama fatoscum yarın bıgun bunlar yanlıs cocuk yapmıssın bunun burası ıyı olmamıs demeyede baslar gıdısat ole valla sınır oluorum bu tıp karakterlere tombıks ten fırlamıs gıbıler ya

beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.......

o kadar dolmuştum ki.....

allahım yardımcımız olsun hepimizin....... yakınlarımızada biraz vicdan merhamet versin..

ben yatıyorum herkese iyi geceler..
rıca ederız :) ben yoktum ama okudum hepsını ustume aldım

Çınar uyudu,Almina uyandı 1.saat oldu...
saat 2 ..ne zaman uyucak,ne zaman uyucam yaaa..offffffff ...:95: :95:

bnmkıler uyudu bıle saat 10 da yıkadım uyuttum kısmetse yarın oglene kadar uyucaklar.
bı bıcı bıcı yaptırsan cnm uyur belkı rezene cayıda rahatlatır bak oda ıyı gelır

nefescım ne oldu kuzuna mr cektırmıssın cıddı bısey yok demı

yarın belli olacak canım ne oldu umarım ciddi bişey yoktur kuzumda hayırlısı

bıcı bıcı yaptılar,buna rağmen...

yatamadım iyimi :))))))))

ayşenur selam :)

bebişlerin kg larına laf ederler. mama veriyorum diye kızarlar. giysi aldığıma kızarlar..

bide bigün kayınpeder dediki, bu çocuklar saf gibi bakıyorlar dedi.. evet dedim mama yiyorlarya ondan..

mama yiyen çocuk akıllı olmazmışda..

haddim değil laf söylemek ama en iyisi seyrek görüş canım...

ayyyyyy ölecem deyemedinmi sen saf saf bakıyorsun ondan öyle gelmiştir sana diye .bukadara kadar ya ufacık sübyanlarla ugraşıyor insanlar pes pes yazık allah yardımcıları olsun

valla kızlar 6 senedir bu insanları idare etmeye çalışıyorum işte..

geçen pazar geldiler. biz kahvaltı etmedik dedim saat 11,30 du. zaten yatamadık ogün 5 te yatmıştık onada yatmak denirse..

bön bön bakıyorlar bu saate kahvaltımı kalır biz 8 de yaptık dediler. ben sizin gibi 9 da hortlamıyorumki diycektim amaa.. evimin üstündeydiler ağzımı açmadım.

bende mamalarını edireyim yatayım inşallah üç dört saat uyanmazlarda bende uyurum.

valla benim kuzular banyo yaptımı cin gibi oluyorlar benimde bildigim banyo yapınca çocuk rahatlar uyur yok benimkiler ayılıyor.

erezyon sen anason filenmi veriyorsun çocuklara normalden fazla uyuyor seninkilerde bir kanlarına baktırsana onların

uzun bir aradan sonra herkese günaydınlar.eskiyi okuyamadım umarum bi aksilik yoktur.ben halla yatıyorum malum kırık hemen iyileşmişyor.çok sıkıldım ama bebelerde hiç durmuyor kızıma bu halimle gece ben bakıyorum annem yetişemiyor gece çünkü.böle iştee bu günmlerde geçecek inş...

günaydın şekerler...

yaşadıklarınızı okudum sabah sabah sinirim tepeme çıktı..Fatoş ve Almina Allah sabır versin size..hele de Almina annene ne denilir ki..

Fatoşcum işin zor,aynı yerde yaşıyorsun..en iyisi uzak olmak..sen ikiz çocuk taşıdın kolay mı?özel anneleriz biz,yavrularımıza kavuşmak için ölümlerden döndük..benimkiler uzaktalar,kayınpederim torunlarını görmeye gelmedi daha düşünün 7 aylık oldular!ama telde ölüyo onlar için,resimlerini istiyo falan..hepsi hikaye! kaynanamı seviyorum ama kayınpederimi sevemedim..sinsi biraz,içten pazarlıklı..

Nefes bugün mü alacaktın sonuçları?bizi habersez bırakma,dualarımız seninle..

Htc hoşgeldin,nasılsın?

Dırım liste süper..yeşil mercemik dediğin çorbası dimi?

Artvinli sağol güzel sözlerin için

günaydın kızlarr,

biz gündüz nöbetindeyiz ama burada asıl muhabbet gece dönüyor belliki, ben de kahvaltı ederken okuyorum sizi :) dün gece temizlik yaptım ben de, bugün doktora gidicem de bayaa arayı açmışım zor oldu ama kuşgibi hafifledim resmen. 40 değil 80 kontrolü oldu artık.
Öncelikle size birşey sormak istiyorum ben 50'lik paketi tek bebeynen bir haftada bitiriyorum yani günde 7 kere fln altını değiştiriyorum, her emzirme öncesinde ya da sonrasında, fazla mı değiştiriyorum yaa, öyleyse hemen azaltiim walla işime gelir.
fatoşcum senin yazdıklarını okurken ben gerildim walla nasıl insanlar bunlar yaaa, Allah sana sabır versin. maalesef insan çocukla sadece kendi evinde rahat edebiliyor, tek çocukla bile. geçen hafta annemlerdeydik babam "biz namaz kılıyoruz çocuğun altını açarken iyice dikkat ediyorsun değil mi fln dedi" ki ben canbebe üzerinde açarım her zaman bulaştırmam biyere yani, neyse.
almina senin annenin de sinirleri biraz bozuk olabilir belki, menopoz mu diyicem ama senin yaşın itibarıyle annen o devri aşmıştır. yoksa insan çocuğunun zor gününde ne yapacağını şaşırır o üzülmesin diye, baksanıza biz 2-3-10 aylık hukukumuzla deli gibi bağlanıyoruz bebeklerimize.
nefescim inşallah temizdir mr, ya sizin elinizde iki bebe ounca ister istemez kkıyasa gidiliyor işte sanırım, umarım sonuçlar temizdir canım.
htc07 tekrar geçmiş olsun, biraz daha iyimisin?
erenzeyno bence de aşırı uyuyolar yaa, ben walla iraz fazla uyusa tedirgin oluyorum, kan değerlerine bi baktır bence de. ki ilk 3 ay 20 saate kadar uyku normalmiş günde ona rağmen rahatsız oluyorum.
dırımım süppersin yaaa haftalık mönüsü dahi önceden hazır, tam ev hanımısın walla ben erkek olmalıymışım galiba ne yemek ne temizlik hiiçbirini yapasım yok
dorukla nero gelmemiş dün sanki? dorukcumm senin sana benzeyen kızına hastayım facete yazacaktım da şimdi aklıma gelmişken, o şapkalı maskeli fotolar ne ööle bayıldımm maşallah.
vilcimmm ben de varım ankaradaaa, unuttun beni, hatta beren de var artıkk, kalabalıkızzz.
artvinlim, firdoscumm, canancımm size de koccaman

evet ankaralılar diyoruz en azından :)
vil, doudou, kirpoş ve ben yaza bizde görüşürüz inş.

yazılanları okudum ve gerginliğim iyice arttı

aynen canım. banyo bizimkilerdede ters tepiyor :)

canım rabbim acil şifalar versin. bu halinle bebeğine bakmana üzüldüm. inşallah çabucak iyileşirsin.

amin canım amin...
günaydın sanada..

valla böyle insanlar işte...

canım ben altlarını kaka yaptılarsa hemen değiştiriyorum ama çiş için o kadar acele etmiyorum.bizde günde en fazla 10 bez kullanıyoruz ikisine. bazende 6.. değişiyor..

merhaba hanımlar
sabah çığlıklarla uyandım durmadan bağırıyorlardı karınları tok altları temiz ilgi istiyorlarda hangi biriyle ilgileniyim şaşırdım yeni sızdılar bende bir nefes aldım
kirpi beni unuttun hiç pas vermiyorsun ama cevaplayım bende her mama öncesi değiştiriryorum dr öyle söylemişti 3 saatte bir yani günde 16 tane bez harcıyorum 92 li bez 1 hafta yetmiyor
diğer güzeller hepinize

aranıza bende gelebilirmiyim :)

geçmişi biraz okudumda allah kolaylıklar ve bol sabır versin sizlere ve tüm ikiz annelerine...
unutmayın bu zorlu uykusuz dönemler bitecek biraz sabır...ama insan bazen çok yorgun ve güçsüz hissediyor kendini biliyorum...

bende çok zor dönemler atlattım.çocuklarıma 2.ci aydan itibaren yalnız baktım...
annemden yana hiç bir şikayetim olmadı şimdiye kadar..ne zaman gel dedim hemen geldi kaldı...
şimdi bile söyle işin olduğunda ara geleyim diye...

benimkiler şimdi 2 yaşındalar ve eski zorlukları kalmadı..yaramazlıkları bol ama onuda idare ediyoruz..

vallaha dıyecek lafta kalmadıkı bunlara gulmekten baska elımden bısey gelmıo bunasıl bı cahıllıktır bole ya nefese katılıorum kısı kendındn bılır ısı dıceksın sız safsınız herkesı ole sanıosunuz dıceksın 2010 turkıyesınde su akla fıkre bakın ya orta cagdan mı kaldınız dıcem ama ozaman bıle sanmıorum ınsanların bu denlı cahıl olabıleceklerını pes pes pess

ıns kuzuların ıyıdır.
valla bılmıorumkı 10 ıla 12 saat arası uyuyolar 4 veya 5 saat tte bır doyuruorum yoksa acıkıp uyanıolar banada cok gıbı gelıo ama uyandırmayada kıyamıorum acaba su yıkama ısını 3 4 gune mı dusursem aklım karıstı sımdı :26:

kırpım ne gıbı komplıkasyonlar olabılırkı fazla uyuyan bebelerde ?
hıc dr a sormayıda akıl edemedım bnm bebeısler bııraz kansız ama ondan olabılırmı acaba

ne haddımıze tabıkı aramıza katılabılırsın sevınırız buna cnm hosgeldın

nefes geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin

ben bu kadarını yapabildim sen küçük ama maşallahları var sen b i kız doğurmuşsn aynı sana çekmiş yazık üzüldüm sana deseydin
canım hoşgeldin nasıl bakıyosun artık ufak da değiller ki kucağına almak bile zor olur Allah yardım etsin
burcu biraz fazla gidiyomuş sizin ama belki bi dahaki ay daha da azalır
hoşgeldinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…