- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sağolasın canım ..maşallah canımm
maşallah tüm güzel yavrulara, alminacım seninkiler nekkadar benziyo birbirinee. nasıl ekleniyo yaaa ben de eklemek istiyorumm.
ya elif artık ben odadan çıkınca ağlıyo, görüş alanı dahilindeysem ilgilenmesem bile ağlamıyo fazla.
nerocuğum ipek ve inci çok şekerler çok can yakar bunlar
alminayla çınarda çok tatlı anneleri kızımız pek güzel oğlumuzda yakışıklı
canım mr çektirmenin ve sonuç beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim inşallahhhhhhhhhh hiçbirşey çıkmayacak her şey normal annesi diceklerrrriyigeceler herkeze herkez iyidir inşallah
bir kaç gündür giremedim eşim şehir dışından geldi çoluk çocuk aile saadeti yaşamaya çalıştık ama her zamanki gibi koşturmayla geçti.
bugün emrem emara girdi am koşturmayla olan bir gündü sabah 8,30 dan akşam 6,30 kadar koşturduk iyiki gün beklemeyelim diye ünüversitenin özelinden çektirdik bide ordan halletmeseydik ne rezillik çekecektik bide içeride iki tane adamımız var sadece uyutma olayı 2 saat mafetti bizi biri makattan yazılmış biz yapamayız dedi çocuga gidin dedi hadi oraya gittik biz yapamayız büyük poliklinigine gidindedi sonunda mamasına kattık ilacı oldu bitti ama yazık eşim alinde 9 kilo çocukla canı çıktı
inşallah yarın öğlen verecekler sonuçları tabi hoca orda olursa gösterecegiz bide o var geçen bir hafta yokmuş nasıl bir saçmalık anlayamadım. inşallah güzel haberler alırız yarın sadece tebbellikten yapıyor derler bende rahatlarım .
maşallah tüm güzel yavrulara, alminacım seninkiler nekkadar benziyo birbirinee. nasıl ekleniyo yaaa ben de eklemek istiyorumm.
ya elif artık ben odadan çıkınca ağlıyo, görüş alanı dahilindeysem ilgilenmesem bile ağlamıyo fazla.
herkese selamm...
dün gece hiç uyumadık desem yeridir. beren ağlama krizleri geçirdi ve hiççç uyumadı. ateşi yok gazı yok ne mama ne uyku.. aman allahım altını açıom susması lazım ne mümkün.... sabaha zor çıkdık.. hemen hazırlandık düşdük dr yoluna... dr muayene etti. kulağında hafifi bir kızarıklık var dedi. birazda karnı gergin gazı olabilir dedi. tahilil istemiyorum şimdidlik ama 1 2 gün daha devam edrse geitirin dedi. iremde üşütmüş yavrum.göz damlası aferin bide augmentin verdi.bol bol serumfizyolojik uygula dedi..şimdi ikiside uyuyor.. beren geceden sonra tüm gün uyur sanırım. bende çok hastayım....nolucak halimiz bilmiyorum...
bu arada irem 7 beren 7900 kg mış. iyi dedi ama bana irem az gibi geldi yemio zaten eşşek hiçbişi((
Eki Görüntüle 117275 Eki Görüntüle 117274 bunlarda benim prensler
merhabalar herkese bende ikiz kızlarıma hamileyim.28+5 günlük karnımda kıpır kıpırlar ne güzel duygular yaşatıyolar bana.sizler bu günleri geçirdiniz.ne güzel.ben çok heyecanlanıyorum.çok merak ediyorum.nasıllar diye.herkes bakım konusunda gözümü korkutyolar.ama ben korkmuyorum.inşallah uslu olurlarda beni üzmezler.
masallah cnm ne guzeller allah sıze bagıslasın
herkese selamm...
dün gece hiç uyumadık desem yeridir. beren ağlama krizleri geçirdi ve hiççç uyumadı. ateşi yok gazı yok ne mama ne uyku.. aman allahım altını açıom susması lazım ne mümkün.... sabaha zor çıkdık.. hemen hazırlandık düşdük dr yoluna... dr muayene etti. kulağında hafifi bir kızarıklık var dedi. birazda karnı gergin gazı olabilir dedi. tahilil istemiyorum şimdidlik ama 1 2 gün daha devam edrse geitirin dedi. iremde üşütmüş yavrum.göz damlası aferin bide augmentin verdi.bol bol serumfizyolojik uygula dedi..şimdi ikiside uyuyor.. beren geceden sonra tüm gün uyur sanırım. bende çok hastayım....nolucak halimiz bilmiyorum...
bu arada irem 7 beren 7900 kg mış. iyi dedi ama bana irem az gibi geldi yemio zaten eşşek hiçbişi((
merhabalar herkese bende ikiz kızlarıma hamileyim.28+5 günlük karnımda kıpır kıpırlar ne güzel duygular yaşatıyolar bana.sizler bu günleri geçirdiniz.ne güzel.ben çok heyecanlanıyorum.çok merak ediyorum.nasıllar diye.herkes bakım konusunda gözümü korkutyolar.ama ben korkmuyorum.inşallah uslu olurlarda beni üzmezler.
maşallah almina ve çınara...çok tatlılar..
teşekkür ederiz teyzecikleralminaçınar kuzularada maşallah tokanızıda yesinler bu arada......
Çok geçmiş olsun canım,benim sıpalar da gece uykularında huysuzluk etmeye başladılar...herkese selamm...
ya solebı baktımda sızın bebıslere aramızda ğek bı zamanda yok sızınkıler 7 kg ve ustu ıken 4 numara beze gecmıs ıken bnmkıler neden 6 larda kaldılar ve 3 numarayada yenı gectık zayıfmı gıdıo bnmkıler yaw
yalnız doktorum ultrasonda bebeğimin bir ayağını ayak bileğinden kıvrık gördü 2 seferdir gidişimde.onda biraz endişeliyim.biraz değil hatta çok endişeliyim hep dua ediyorum .allahım sağlıklı olsunlar diye ama bilmiyom doğduklarında görcez..sizlerin başına geldimi.yada şahit oldunuzmu.
ya solebı baktımda sızın bebıslere aramızda ğek bı zamanda yok sızınkıler 7 kg ve ustu ıken 4 numara beze gecmıs ıken bnmkıler neden 6 larda kaldılar ve 3 numarayada yenı gectık zayıfmı gıdıo bnmkıler yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?