Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

maşallah canımm
sağolasın canım ..

aslında pek benzemiyorlar canlı canlı görünce :)) sağolasın canım.

nerocuğum ipek ve inci çok şekerler çok can yakar bunlar
alminayla çınarda çok tatlı anneleri kızımız pek güzel oğlumuzda yakışıklı

herkese selamm...
dün gece hiç uyumadık desem yeridir. beren ağlama krizleri geçirdi ve hiççç uyumadı. ateşi yok gazı yok ne mama ne uyku.. aman allahım altını açıom susması lazım ne mümkün.... sabaha zor çıkdık.. hemen hazırlandık düşdük dr yoluna... dr muayene etti. kulağında hafifi bir kızarıklık var dedi. birazda karnı gergin gazı olabilir dedi. tahilil istemiyorum şimdidlik ama 1 2 gün daha devam edrse geitirin dedi. iremde üşütmüş yavrum.göz damlası aferin bide augmentin verdi.bol bol serumfizyolojik uygula dedi..şimdi ikiside uyuyor.. beren geceden sonra tüm gün uyur sanırım. bende çok hastayım....nolucak halimiz bilmiyorum...
bu arada irem 7 beren 7900 kg mış. iyi dedi ama bana irem az gibi geldi yemio zaten eşşek hiçbişi((

bunlarda benim prensler

Eklentiler

• $006.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 12
  • $003.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
canım mr çektirmenin ve sonuç beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim inşallahhhhhhhhhh hiçbirşey çıkmayacak her şey normal annesi diceklerrrr

merhabalar herkese bende ikiz kızlarıma hamileyim.28+5 günlük karnımda kıpır kıpırlar ne güzel duygular yaşatıyolar bana.sizler bu günleri geçirdiniz.ne güzel.ben çok heyecanlanıyorum.çok merak ediyorum.nasıllar diye.herkes bakım konusunda gözümü korkutyolar.ama ben korkmuyorum.inşallah uslu olurlarda beni üzmezler.

kuzum geçmiş olsun çok......annen gelmiyecekmiydi sana??

maşallah cnm prenslerine kırmızıda çok yakışmış kuzuya....

hayırlı olsun aysena allah tamamına erdirsin cnm....

yavrukirpicim,annem erken girmişti menapoza..41 yaşındaydı,lise sondaydım o zaman zaten..

Maşallah kuzulara

ben de koyayım

masallah cnm ne guzeller allah sıze bagıslasın

tanıyor senı cnm artık bnmkılerde ole gorus alanından cıkınca azıolar ozellıkle oglum

gecmıs olsun cnm nazarmı var sızde nedır bı okutun kendınızı aslıcım kem gozler degmıs olabılır

ayy burcu kız buyutmussun masallah buyumus bubnar koca adam olmuslar yırım ben bu bebıslerın herbırını

allah tamamına erdırsın cnm

yalnız doktorum ultrasonda bebeğimin bir ayağını ayak bileğinden kıvrık gördü 2 seferdir gidişimde.onda biraz endişeliyim.biraz değil hatta çok endişeliyim hep dua ediyorum .allahım sağlıklı olsunlar diye ama bilmiyom doğduklarında görcez..sizlerin başına geldimi.yada şahit oldunuzmu.

maşallah almina ve çınara...çok tatlılar..

alminaçınar kuzularada maşallah tokanızıda yesinler bu arada......
teşekkür ederiz teyzecikler
Çok geçmiş olsun canım,benim sıpalar da gece uykularında huysuzluk etmeye başladılar...

Maşallah çok iyi toparlanmışlar canım ...

ya solebı baktımda sızın bebıslere aramızda ğek bı zamanda yok sızınkıler 7 kg ve ustu ıken 4 numara beze gecmıs ıken bnmkıler neden 6 larda kaldılar ve 3 numarayada yenı gectık zayıfmı gıdıo bnmkıler yaw

benimkiler de 7 kg civarı ama henüz 3 numara kullanıyoruz..4 numara 9 kg dan itibaren değil mi ?

nasıl kıvrık cnm....

kaç kilolar ki seninkiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…