erenzeyno arkadaşım yavrularının uykuları iyi bence..çünkü küçükler daha ve bol bol uykuya ihtiyaçları var..
hergün mü yıkıyorsun kuzularını ?
Eki Görüntüle 117245 Eki Görüntüle 117244
grili olan incim gülen yüzlüm teyzeleri........
diğeri yaramazım ipek....
canım kansızlık olabilir diicektimm
burcum unutmuşum wallaaa özür, eylülü de unutmuşummm :26:
aşkitomm hoşgeldinn, sen unu elemiş eleği asmışsın ne güzell
İyi geceler herkese..
Kevser hosgeldin canım burdasın artık ne güzel eski günleri özledim bee sanki karnımdayken iyyidiler son 2 ayı saymadan o zamanlar zordu
ayy şimdi hatırladım da çok zordu bee.. vazgeçtim vazgeçtim uyyyy... tansiyon bulantı spazm..eylül canım ben hamileliğin en kötü olan neyi varsa yasadım 9.aya kadar kusmadan tut ayaga kalkıp biraz yürüyünce tansiyonun düşmesine kadar hiç yemek yedigimide hatırlamıyorum hastalık gibiydi ama işte insan hep eskiyi unutuyo bu gunler daha zor bakalım ilerde ne diçem
kızlar haftalık yemek listemizz
- p.tesi:nohhut,pirinç pilavı,salata
- salı
atates oturtma,bugurpilavı,salata yada ayran - çarşamba:sebze yemeği)ıspanak,pırasa,bezelye vs.yoğurt salata makarna
- perşembe:fırında tavuk ve patates...
- cuma:yeşil mercimek,makarna ayran
iyigeceler herkeze herkez iyidir inşallah
bir kaç gündür giremedim eşim şehir dışından geldi çoluk çocuk aile saadeti yaşamaya çalıştık ama her zamanki gibi koşturmayla geçti.
bugün emrem emara girdi am koşturmayla olan bir gündü sabah 8,30 dan akşam 6,30 kadar koşturduk iyiki gün beklemeyelim diye ünüversitenin özelinden çektirdik bide ordan halletmeseydik ne rezillik çekecektik bide içeride iki tane adamımız var sadece uyutma olayı 2 saat mafetti bizi biri makattan yazılmış biz yapamayız dedi çocuga gidin dedi hadi oraya gittik biz yapamayız büyük poliklinigine gidindedi sonunda mamasına kattık ilacı oldu bitti ama yazık eşim alinde 9 kilo çocukla canı çıktı
inşallah yarın öğlen verecekler sonuçları tabi hoca orda olursa gösterecegiz bide o var geçen bir hafta yokmuş nasıl bir saçmalık anlayamadım. inşallah güzel haberler alırız yarın sadece tebbellikten yapıyor derler bende rahatlarım .
canım hiiiç merak etme emre ege den önce yüriycek bak görürsün, benim de çağla öyleydi sağa sola bile damla dan 3 ay sonra döndü, emeklemesi 2 ay geriden geldi sesi bile çıkmıyordu ama şimdi gör; yürüyor hemde çağlaaa çağğlaa diye diye koşturuyo artık odadan odaya, ama damla hala yürümüyor hiiiç takmıyorum çünkü gerçekten kas ve bacak gelişimleriyle alakalı, her çocuk farklı sakın kıyaasa sokma kimsenin de kıyaslamasına izin verme, başta sen kıyaslama rahat ol ki insanlarda rahat olsun..canım emre nesnelere elini pek uzatmıyor yeni yeni uzatmaya başladı bide ayaklarının üzerindede hiç durmuyordu oturuyordu hemen onuda şimdi yapmaya başladı ama 10 sn kadar duruyor dr.8 gün küvezde kaldugu için huylandı bir ay bekleye biliriz ama biz erken önlem alalım dedi .bugün kontroleden dr motor gelişimi sanki gerigibi dedi desteklide pek oturmuyor ama ben dua ediyorum inşallah tembelliktendir ama başka bişeyde olsa herşey bizler için .
canım benim noldu .
valla kızlar herkez alıngan kırılgan oldu bu çocuklar bizi depresyonamı sokuyor nedir :96:
geçmiş olsun canım nesi var emre nin ??
bu arada mama sandalyesi,yürüteç falan asla gerek yok bıdı bıdı ediyordum kendi kendime..anasını satayım ikisini de alıcam sanırım...anakucağında çok zorlanıyorum..bacakları ile kolumu kelepçeliyorlar,tekme atıyorlar,zor zaptediyorum kendimi bağırmamak için..ikisi şu an karınları yerde komando vaziyetindeler..çınar bey totosunu yerden kaldırmaya dört ayak pozisyonuna geçmeye çalışıyor,tabi beceremiyor,sinirlenip bağırıyor kerata.ilerde iyice emekledikleri zaman tek başıma hangisinin peşinden koşacam...dr.lar yürütece sıcak bakmıyorlar evet ama alıcam yine de..çoğumuzun bebekliği yürüteçle,örümcekle geçmiş..şükür halimize...
canım benimde ege felaket emeklemesi filan yok zaten istemiyorum emeklesinler. ama enerji hiç bitmiyor totosunun üstüne bile oturmaz bütün gün ya ellerinden tutup tay tay yaptırıyoruz yada zıplıyor ayakta biryere ellerini dayadımmı duruyor acayip bir çocuk cin gibi ama bizi çok yoruyor
ama işte emredede hiç haraket yok biri haddinden fazla biride az tabi emre daha çok göze batıyor bu sefer
sağol canım .
ben geçen yazdım buraya bu günlerde elbet geçecek büyüyecekler böyle kalmayacaklar ama bu zor günlerimizde kim yanımızda kim deyil kim bizi düşünüyor ögreniyoruz işte ben diyorum bu annem olsa affetmem çünki çok zor günler bunlar ben bütüngün camdan dışarı bakmadıgımı biliyorum yakında oksijensizlikten hastalanacagım allahım bizlere çocuklarımıza sağlık versin ne diyelim
hoşgeldin canım.. ayyy bi 2 yaşına girsek :))aranıza bende gelebilirmiyim :)
geçmişi biraz okudumda allah kolaylıklar ve bol sabır versin sizlere ve tüm ikiz annelerine...
unutmayın bu zorlu uykusuz dönemler bitecek biraz sabır...ama insan bazen çok yorgun ve güçsüz hissediyor kendini biliyorum...
bende çok zor dönemler atlattım.çocuklarıma 2.ci aydan itibaren yalnız baktım...
annemden yana hiç bir şikayetim olmadı şimdiye kadar..ne zaman gel dedim hemen geldi kaldı...
şimdi bile söyle işin olduğunda ara geleyim diye...
benimkiler şimdi 2 yaşındalar ve eski zorlukları kalmadı..yaramazlıkları bol ama onuda idare ediyoruz..
Selam arkadaşlar
Aman geçmişi okuyayım dedim biraz,ne çok yazışmışsınız yaw.
Hepsini bitiremedim,çok işim var.Yağızı uyuttum tam temizliğe giriştim sıpa 30 dk.sonra uyanmış pöf.
Kızlar bugün aşıya götürücez yağızı,ateş yapıyormu bu ayki aşıYapmıyor diyin lütfeeeeeeen
Bende 2 gündür yağıza kahvaltı vermeye başladım.Dün bebelac kahvaltı hazırladım 2,5 kaşıktan içine tuzu alınmış peynir koydum ,bugünde yumurta ekledim.Yarında pekmez eklerim.
Siz nasıl hazırlıyorsunuz kahvaltılarını.Acaba bebelac kahvaltısının içine ağırmı gelir koyduklarım?
Hepinizi öptüm yine gelmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?