Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

erenzeyno arkadaşım yavrularının uykuları iyi bence..çünkü küçükler daha ve bol bol uykuya ihtiyaçları var..

hergün mü yıkıyorsun kuzularını ?

Son düzenleme:
selam hatunlar.......herkez iyimi bakalım......

dün bizimde kontrolümz vardı.iyilermiş çok şükür gelişimleri...

kızlar inanılmaz bir soğuk alğınlığı ve mikrop varmış çocuklarda dr dedi çok dikkat edin çok salgın kalabalık yerlere çıkarmayın gripli insanlara dikkat edin hastanede oda kalmadı bu hafta dedi.....

bende boğazlarım geçmedi bu sabah dr gittim kronik faranjit varmış birsürü ilaç verdi yolladı aman en kısa sürede geçer inşallah çok sinir bu boğaz acısı....

nefes kuzum iyi haberler ile inşallah.......

canım kansızlık olabilir diicektimm

burcum unutmuşum wallaaa özür, eylülü de unutmuşummm :26:

aşkitomm hoşgeldinn, sen unu elemiş eleği asmışsın ne güzell

Ben de genç kızken hep ikizlerim olsun isterdim. Çok zor olduğu için yani ben öyle düşündüğüm için bu duamdan vazgeçtim. Çok güzel bir duygu olsa gerek. Eminim ki çok da zahmeti vardır. Benim de iki tane, biri 5 yaşında diğeri 5 aylık..

Selam arkadaşlar

Aman geçmişi okuyayım dedim biraz,ne çok yazışmışsınız yaw.

Hepsini bitiremedim,çok işim var.Yağızı uyuttum tam temizliğe giriştim sıpa 30 dk.sonra uyanmış pöf.

Kızlar bugün aşıya götürücez yağızı,ateş yapıyormu bu ayki aşıYapmıyor diyin lütfeeeeeeen

Bende 2 gündür yağıza kahvaltı vermeye başladım.Dün bebelac kahvaltı hazırladım 2,5 kaşıktan içine tuzu alınmış peynir koydum ,bugünde yumurta ekledim.Yarında pekmez eklerim.
Siz nasıl hazırlıyorsunuz kahvaltılarını.Acaba bebelac kahvaltısının içine ağırmı gelir koyduklarım?

Hepinizi öptüm yine gelmeye çalışırım

artvinli arkadaşım ben kızlarıma her aşılarından önce calpol içirip öyle götürüyordum..
ne ateş oluyordu nede çok ağlamaları...gelincede uyutuyordum kalkınca hiç birşey olmamış gibi oluyorlardı...

İyi geceler herkese..

Kevser hosgeldin canım burdasın artık ne güzel eski günleri özledim bee sanki karnımdayken iyyidiler son 2 ayı saymadan o zamanlar zordu

canımmm hoşbuldum evet evet korkunç problemli bi hamileliğe rağmen özledim he

ayy şimdi hatırladım da çok zordu bee.. vazgeçtim vazgeçtim uyyyy... tansiyon bulantı spazm..

aşk kadınım, patates oturtma nası oluyo??

canım hiiiç merak etme emre ege den önce yüriycek bak görürsün, benim de çağla öyleydi sağa sola bile damla dan 3 ay sonra döndü, emeklemesi 2 ay geriden geldi sesi bile çıkmıyordu ama şimdi gör; yürüyor hemde çağlaaa çağğlaa diye diye koşturuyo artık odadan odaya, ama damla hala yürümüyor hiiiç takmıyorum çünkü gerçekten kas ve bacak gelişimleriyle alakalı, her çocuk farklı sakın kıyaasa sokma kimsenin de kıyaslamasına izin verme, başta sen kıyaslama rahat ol ki insanlarda rahat olsun..

canım benim noldu .

valla kızlar herkez alıngan kırılgan oldu bu çocuklar bizi depresyonamı sokuyor nedir :96:

evet alınganız hem de çok, önemsenmek istiyoruz, kendimizi evde çocuk bakan hiçbi işe yaramayan insanlar olarak hissediyoruz

alminacım al mutlaka inan çok rajhatlıyorsun zaten öyle saatlerce kalmıyorlar ama en azından oyalıyor onları aa nerdeyim ben bu ne derken sen de bi wc ye gidersin.. ben 6.ayda daha oturttum yürütece ama 2 aydır da çok sıkılıyorlar diye koymadım, zaten kış geldi küçük odaya geçince gerek kalmadı hep halının üstündeler, yazın salonda takır takır gezdiler

inan emeklediklerinde daha rahat edeceksin, tabii ki oh demiycen hep peşlerinde olcan ama en azından senin kucağından başka bi yerde de eğlenebilecek o emekleyip bi çekmece bulacak hoop hadi öbürü de gelecek beraber çekmeceyi boşaltırken günün 1 saati bitmiş olacak ben çok seviniyordum ohhh bir gün daha bitti..

kızlar düşünüyorum da gerçekten geçio benimkiler yaşında çok büyük değiller ama şu ilk 9 ay çok zor sonra zamanla yavaşlıyor.. Allah yardımcımız olsun..yaza çok rahatlıycaksınız ha sabır.. ben de bu yazdan umutluyum tutçam ellerinden haydi parkaaaaa

hoşgeldin canım.. ayyy bi 2 yaşına girsek :))

Eki Görüntüle 117245 Eki Görüntüle 117244

grili olan incim gülen yüzlüm teyzeleri........

diğeri yaramazım ipek....

oyyyş maşallah canlarım benim yaaa

uyyyyyyyy ammaniin kız aşı dedin de ben unuttum ya kızların 1. yaş aşısını anammm.. hemen bi org. yapmam lazımm offff.. nasıl unuttum yaw. arıyım bi dr.uumuzu alık oldum ben iice alıkkkk

gelmez gelmez bişi yedir paşama hergün yeni bişi ekle ki olaki allerjik bi durum varsa hangisini n yaptığını anlarsın

eylülcüm saol yorumun için canım.. allaha havale ettim artık.

nerocum maşallah kuzulara canım..

maşallah tüm güzel yavrulara, alminacım seninkiler nekkadar benziyo birbirinee. nasıl ekleniyo yaaa ben de eklemek istiyorumm.

ya elif artık ben odadan çıkınca ağlıyo, görüş alanı dahilindeysem ilgilenmesem bile ağlamıyo fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…