Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

sağolun teyzeleri
ernzeynom bizim bebekler daha ufak doğduya ondan
kronolojik doğumlarına değil düzeltilmişlerine göre gelişimleri takip ediliyor bliyorsun

nasıl kıvrık cnm....

kaç kilolar ki seninkiler....

6400 bırı 6500 kusur bırı azmı sızce duzeltılmıs 4 aylıgız

benimkiler de 7 kg civarı ama henüz 3 numara kullanıyoruz..4 numara 9 kg dan itibaren değil mi ?

olede dun konusuldu eylul aslı nefesdı sanırım 4 numara bezden soz ettıler

sağolun teyzeleri
ernzeynom bizim bebekler daha ufak doğduya ondan
kronolojik doğumlarına değil düzeltilmişlerine göre gelişimleri takip ediliyor bliyorsun

bılıorum cnm ama tedırgın oluorum genede senınkıler kaç kg

erenzeynocum 2.500 gr dan küçük doğan ve 34.haftadan önce doğan bebeklerimiz olduğu için 2 yaşına dek düzeltilmiş yaşlarına göre değerlendiricez...benimkiler orta dereceli prematüre..hele sizinkiler 28 haftalık doğum ileri derece prematüre sınıfındalar..Kiloları çok çok iyi seninkilerin,endişe etme...

canım nefes 36 haftalık doğum yaptı sen 28..yani arada nerdeyse 2 ay fark var....

bileğinden ayağı kıvrıkmış gibi gözükyo dedi yada anne karnında öle duruyor dedi.netten pevli bebek diye bakınca çıkyo.

çok ilginç inşallah sorunsuz olur cnm başka dr baktımı peki....konusunda uzman...

yook be cnm maşallah iyi kiloları.....

daha tam belli değil anne karnındada öle duryo olavbilir deyince göstermedik.doğduğunda görcez.inşallah bişi yoktur dua edin bebeğim için olurmu...

saol cnm

canım nefes 36 haftalık doğum yaptı sen 28..yani arada nerdeyse 2 ay fark var....

saol canım moral oldu bende sız 7 8 leren bahsedınce bnmkılr cokmu gerı dıe dusundum

daha tam belli değil anne karnındada öle duryo olavbilir deyince göstermedik.doğduğunda görcez.inşallah bişi yoktur dua edin bebeğim için olurmu...

netten baktım pevlı bebeklere cok uzuldum ıns cnm sadece durusundan dolayı ole gorunmustur kıyamam

iyigünler herkeze

malesef sonuçlar yarına kaldı vermemişler bugün yarında eşim şehirdışında kim alacak sonuçları onuda bilmiyorum

emreyle egeyi biraz doğrulttum diye sevinirken berk sabah altıda bir kalktı istifraediyor wc yetişemiyecek durumda offf kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde yavrum bişeyde yemiyor içmiyor
biraz evel hepsini uyuttum iki lokma bişey yiyorum hemde size bakayım dedim .işim bir dünya berkten dolayı banyo azına kadar çamaşır perdelere kadar battı allahım yardım etsin bana berkimde hemen iyleşsin

maşallah çok tatlılar
Sağolasın canım
İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzular nefescim..

AİNŞALLAH SAĞLIKLA CNM....

mikropmu kaptı cnm acaba dr dün bize dedi çocuklarda çok salgın varmış....

bileğinden ayağı kıvrıkmış gibi gözükyo dedi yada anne karnında öle duruyor dedi.netten pevli bebek diye bakınca çıkyo.

Canım benim ilk hamileliğimde kızımın birinde anne karnındayken bileğinden kıvrık olduğu söylenmişti.
Bununda dereceleri varmış tabi,bizimki sadece egzersizle geçici birşeydi.
Canını sıkma bence önemli birşey değil,iyi bir tedaviyle geçici bir durum.

Kızlar biz aşımızı olduk geldik.Yağızı uyuttum inşallah uyandığında ateşi olmaz.
7870 gr.olmuş.Boyumuzda 64,5 olmuşBu sağlık ocağında tamamen soyup tarttılar,bu uygulamalarını çok beğendim.Sadece bezimiz vardı altımızda.
Yeni sağlık ocağımızı çok beğendim kızlar.DR.çok güzel muayene etti,dr.diyorum prematüre doğdu 1870 gr.İnanmıyor neresi prematüre bunun diyor çok edepsiz olmuŞ dedi.Muayaene edene kadar çok zorladı dr.Ayaklarıyla nasıl ittiriyor sıpam.
Aşı olurken çok ağladık bir kaç gün huzursuzluk yaparmış,sanki çok huzurluymuş gibi bu aralar.İyice yandık yani:18:
B

AŞKİTOM mesajıma cevap verdiğin için saolasın arkadaşımKimse cevap yazmak istememiş bana
Mesajını okuyunca hemen calpol vermeye gittim.Ama malesef calpolü dolaba koymuşum,neyse gelir gelmez verdim şimdi uyuyor inşallah sorun çıkmaz.

sızde kendınıe bınazar duası okutun bence cok cok gecmıs olsun enfeksıyonel kaynaklı bısyemı acaba

Çınar ım yatağında dört ayak üstünde durmaya çalışırken çektim...
ay kuzum masallah

Çınar ım yatağında dört ayak üstünde durmaya çalışırken çektim...

maşallah kuzuma yerim ben onun totosonu

AİNŞALLAH SAĞLIKLA CNM....

mikropmu kaptı cnm acaba dr dün bize dedi çocuklarda çok salgın varmış....

ayyy bilmiyorum valla dr. götüreyim dedim eşim bugün bankalardan çıkamıyor offf her tarafım sorun çocuklarıda bırakacak kimse yok bugün

bide ne oldu tam yemegi yedim kalkacagım telsizden az bi ses geldi bende başta önemsemedim içim rahatetmedi bir gideyim bakayım dedim ne göreyim emre kusuyor kafayıda çevirememiş agzı dolmuş
ayyyy gitmesem çocuk boğulacak neysem onun üstünü deyiştirdim yatakta ne varsa hepsi banyoya banyoya çamaşırdan girilmiyor artık .hatta bugün servis geldi makinanın bir parçasını deyiştirecekti
valla bugün git yarın gel dedim makina boş kalmıyorki nereyede serecegim onca çamaşırı acil bir kurutma makinası lazım bana

ne asısı oldunuz cnm ıkıncı sılarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…