nasıl kıvrık cnm....
kaç kilolar ki seninkiler....
benimkiler de 7 kg civarı ama henüz 3 numara kullanıyoruz..4 numara 9 kg dan itibaren değil mi ?
sağolun teyzeleri
ernzeynom bizim bebekler daha ufak doğduya ondan
kronolojik doğumlarına değil düzeltilmişlerine göre gelişimleri takip ediliyor bliyorsun
6400 bırı 6500 kusur bırı azmı sızce duzeltılmıs 4 aylıgız
olede dun konusuldu eylul aslı nefesdı sanırım 4 numara bezden soz ettıler
bılıorum cnm ama tedırgın oluorum genede senınkıler kaç kg
bileğinden ayağı kıvrıkmış gibi gözükyo dedi yada anne karnında öle duruyor dedi.netten pevli bebek diye bakınca çıkyo.
6400 bırı 6500 kusur bırı azmı sızce duzeltılmıs 4 aylıgız
olede dun konusuldu eylul aslı nefesdı sanırım 4 numara bezden soz ettıler
bılıorum cnm ama tedırgın oluorum genede senınkıler kaç kg
saol cnmerenzeynocum 2.500 gr dan küçük doğan ve 34.haftadan önce doğan bebeklerimiz olduğu için 2 yaşına dek düzeltilmiş yaşlarına göre değerlendiricez...benimkiler orta dereceli prematüre..hele sizinkiler 28 haftalık doğum ileri derece prematüre sınıfındalar..Kiloları çok çok iyi seninkilerin,endişe etme...
canım nefes 36 haftalık doğum yaptı sen 28..yani arada nerdeyse 2 ay fark var....
daha tam belli değil anne karnındada öle duryo olavbilir deyince göstermedik.doğduğunda görcez.inşallah bişi yoktur dua edin bebeğim için olurmu...
saol cnm
saol canım moral oldu bende sız 7 8 leren bahsedınce bnmkılr cokmu gerı dıe dusundum
netten baktım pevlı bebeklere cok uzuldum ıns cnm sadece durusundan dolayı ole gorunmustur kıyamam
Sağolasın canımmaşallah çok tatlılar
İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzular nefescim..iyigünler herkeze
malesef sonuçlar yarına kaldı vermemişler bugün yarında eşim şehirdışında kim alacak sonuçları onuda bilmiyorum
emreyle egeyi biraz doğrulttum diye sevinirken berk sabah altıda bir kalktı istifraediyor wc yetişemiyecek durumda offf kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde yavrum bişeyde yemiyor içmiyor
biraz evel hepsini uyuttum iki lokma bişey yiyorum hemde size bakayım dedim .işim bir dünya berkten dolayı banyo azına kadar çamaşır perdelere kadar battı allahım yardım etsin bana berkimde hemen iyleşsin
daha tam belli değil anne karnındada öle duryo olavbilir deyince göstermedik.doğduğunda görcez.inşallah bişi yoktur dua edin bebeğim için olurmu...
iyigünler herkeze
malesef sonuçlar yarına kaldı vermemişler bugün yarında eşim şehirdışında kim alacak sonuçları onuda bilmiyorum
emreyle egeyi biraz doğrulttum diye sevinirken berk sabah altıda bir kalktı istifraediyor wc yetişemiyecek durumda offf kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde yavrum bişeyde yemiyor içmiyor
biraz evel hepsini uyuttum iki lokma bişey yiyorum hemde size bakayım dedim .işim bir dünya berkten dolayı banyo azına kadar çamaşır perdelere kadar battı allahım yardım etsin bana berkimde hemen iyleşsin
yalnız doktorum ultrasonda bebeğimin bir ayağını ayak bileğinden kıvrık gördü 2 seferdir gidişimde.onda biraz endişeliyim.biraz değil hatta çok endişeliyim hep dua ediyorum .allahım sağlıklı olsunlar diye ama bilmiyom doğduklarında görcez..sizlerin başına geldimi.yada şahit oldunuzmu.
bileğinden ayağı kıvrıkmış gibi gözükyo dedi yada anne karnında öle duruyor dedi.netten pevli bebek diye bakınca çıkyo.
iyigünler herkeze
ay kuzum masallah
AİNŞALLAH SAĞLIKLA CNM....
mikropmu kaptı cnm acaba dr dün bize dedi çocuklarda çok salgın varmış....
Canım benim ilk hamileliğimde kızımın birinde anne karnındayken bileğinden kıvrık olduğu söylenmişti.
Bununda dereceleri varmış tabi,bizimki sadece egzersizle geçici birşeydi.
Canını sıkma bence önemli birşey değil,iyi bir tedaviyle geçici bir durum.
Kızlar biz aşımızı olduk geldik.Yağızı uyuttum inşallah uyandığında ateşi olmaz.
7870 gr.olmuş.Boyumuzda 64,5 olmuşBu sağlık ocağında tamamen soyup tarttılar,bu uygulamalarını çok beğendim.Sadece bezimiz vardı altımızda.
Yeni sağlık ocağımızı çok beğendim kızlar.DR.çok güzel muayene etti,dr.diyorum prematüre doğdu 1870 gr.İnanmıyor neresi prematüre bunun diyor çok edepsiz olmuŞ dedi.Muayaene edene kadar çok zorladı dr.Ayaklarıyla nasıl ittiriyor sıpam.
Aşı olurken çok ağladık bir kaç gün huzursuzluk yaparmış,sanki çok huzurluymuş gibi bu aralar.İyice yandık yani:18:
B
AŞKİTOM mesajıma cevap verdiğin için saolasın arkadaşımKimse cevap yazmak istememiş bana
Mesajını okuyunca hemen calpol vermeye gittim.Ama malesef calpolü dolaba koymuşum,neyse gelir gelmez verdim şimdi uyuyor inşallah sorun çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?