- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Engelledim ben kimseyi kolay kolay silmem hayatimdan hatri vardir ama o kadar koydu ki dun o masada onlari izlemek. Bidaha asla yani sildim o ubence seninle dalga gecmisler seni özledim diye arayan erkek 3 erkek oturmaz bi kere bence onlar senin icin iddiaya girmisler yazı mazeme olmussun hemen ayrıl hatta yazma bile direk engelle anlasın terbiyesiz cocuk
Ya benim umrumda degilki aski meski. Dun sadece rezil gibi hissettim ya 3 kisi yemek yerken orda sanki suriyeli cocuklar gibi izledim onlari kendime guluyorum suandaAy hiç güleceğim yoktu dünyanın en komik ilişkisi.
Başı kavak yelleri gibi sonu da şöyle bitmiş biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar...
Üç haftalık ilişkiye çok anlam yüklememekle işe başla bakalım :)
Aynen oyle oldu buda herkese ornek olsunbkz: Kadınların efendi adam yerine serseri erkek tercihleri:)
bide diyolar ohh be dunya varmis falan
Eski konularima bak istersen evet psikolojimi bozdu zaten son 6 ayimiz kotuydu o iliski 6 ay once bitmisti aslinda. Giderim olur psikologa. Sende gorgu kurali almamissin demekki dusunsene 3 kisi yemek yiyo onunde ve sana sormuyolar bile ya sormuyolar??!!mavi ekran verdim şuan.. avm de size ye dememişler diye bozulup ilişkinizi mi bitirdiniz. 1 ay önce nişanlıydınız 1 hafta sonra yeni birinden hemen hoşlandınız.. o arada onun bir arkadaşına da "arkadaşça" instagram dan yazıp kendinizce değerlendirdiniz. bence sorun sizde o 2 erkeği de bırakın bi psikoloğa gidin
Konu calismak degil sormasiydi yoksa umrumda degil ismarlamasjSiz çalışmıyor musunuz, kendi yemeğinizi kendiniz sipariş edin?
Kaba biriymiş, nezaketen de olsa sorulur, ayrıl gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?