Yeni iliskimde olan terbiyesizlik soktayim..

Ben disarda yemek yiyince surekli izliyolar cunku. Kotu anlamda demedim.
Bak sen burda suriyeli çocukları siniflandirmissin "disaridan" bakıyorlar diye. Sana yapılan muamele de bu seni çok özlediğini gelmeni istediğini soyleyen ve senin de cokkk seviyor düşüncesiyle gittiğin sevgilin de sana dışarıdan baktirmış. Dis kapının mandali muamelesi ve sen de gibi gibi gibi yaptı bana diyerek dertleniyorsun. Bu olayda Gibi yok canım. Her şey net sonuca odaklı mışş gibi hissetme zaten öyle hissetmen icin kurgulanmış kendini kandırma.

Son düzenleme:
Bu çocuk kaç yaşında? Çocuk diyorum zira yaşı varsa bile benim gözümde 15 yaşında bir ergenden farksız...

Kararının arkasında dur tükürdüğünü yalama ve kesinlikle bir daha görüşme...

Bir süre aşk işlerine ara verin, bu süreçte daha çok kendinizle ilgilenin. Mesela sizi mutlu eden ve size bir şeyler katacak hobiler edinin. Örneğin; dil öğrenmek, gitar çalmak, spor yapmak gibi. Okuyorsanız derslerinize yoğunlaşın. Duygusal olarak boşluğa düşmüşsünüz önce kendinizi toplamalısınız.

Özet:
2.5 yıl nişanlı kaldım
1 hafta sonra gördüğüm ilk erkekle ex nişanlımın yerini dolduracaktım ki, (erkeksiz yaşanmaz çünkü)
2 erkekle karşılaştım.
Kafam karıştı, ilk teklif edene şans verdim
Öküzün teki çıktı
Keşke digerine şans verseydim.
Şimdi şans versem olur mu?
(Erkeksiz yaşanmaz çünkü)

Not: Suriyeli çocuklar gibi bakacak kadar açım.

Ne eksik ne fazla.
Tam olarak bu kadarsınız.

kız cebinde para yok madem ne aç aç dolaşıyosun sana yemek ısmarlamak zorunda mı hiç anlayamıyorum sizleri üstelik bu çocuk seninle dalga geçmiş insan yanında arkadaşları varken sevgilisini çağırır mı

Konuya mesaj yazan, acısını dindirmek için tavsiye veren iyi niyetli arkadaşlar,
Konu sahibi kendini ilişkiden ilişkiye sürüklediğine pişman değil.
Tam tersi
Denedim bununla olmadı,
Pişman olduğumla nasıl sevgili olurum diye soruyor.
Varsa bir yolu bu konuda aydınlatın.

Sen iki arkadaşla birlikte konuşup arada seçim yapmaya çalışırken ayıp değildi ama dimi? Öyle saça böyle tarak işte.

Aralarında konuşmadilar mı sanıyorsun sen? Belki iddiaya bile girdiler hangimizi seçecek diye. Daha 3 hafta olmuş sevgilim diyosun. Tanımadan etmeden sevgilim derseniz böyle olur.

Bi de oturup Suriyeli gibi izleyeceğine bi işin çıkmış gibi, size afiyet olsun deyip kalksaydın

Ayy cok kotu olmus ya sen neden kendine istetmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…