Yeni iliskimde olan terbiyesizlik soktayim..

Konu ac degil ben zaten evime gelip yemek soyledim konu sormamasiydi konu gorgu kurali anladinmi?

Evet boslukta kaldim

Bilmeden yorum yapma nisanlimla 6 aydir sorun yasiyoduk 6 ayda 3 kere bulustuk o iliski zaten bitmisti ben zorluyodum sadece iyikide bitmis
Masada üç erkek var ikisiyle flört edip biriyle çıkmaya başladın nişanlından ayrılalı yeni olmuştu ... özür dilerim yanlış anlamışım

Diger iliskimin 1 ay once adi bitti sadece normalde 6 ay once bana sevgisi bitmisti her gittigimde kovuyodu.. sevdigim icin israr ettim bitmisti zaten..

Masada üç erkek var ikisiyle flört edip biriyle çıkmaya başladın nişanlından ayrılalı yeni olmuştu ... özür dilerim yanlış anlamışım
Flort etmedim oburuyle iyice oku?? Sadece arkadasca sohbet ettik hayatta hersey flort degil ben oburunden hoslanmistim ve onunla yolima devam ettim nisanlima gelince o herseyi hakediyo sanane hizliyim belki

Aynen canım ayrıca boşver eski eskide kaldı kıyaslama yapma o da iyi olsaydı zaten ayrilmazdınız.
Evlilik öyle bir kurum ki canım lütfen eş adaylarınızı iyi tanıyın.
Evet canim evlenmekte bana gore sacma ben sadece kotu animda yanim olucak ayni sekilde bende onun yaninda olacigim bi dost ariyodum bosver iyiki ailem var

Konu ac degil ben zaten evime gelip yemek soyledim konu sormamasiydi konu gorgu kurali anladinmi?
Anladım güçlü kadın anladım. Evet ayıp etmişler. Sen de muazzam bir pasiflik örneği sergilemişsin.

Flort etmedim oburuyle iyice oku?? Sadece arkadasca sohbet ettik hayatta hersey flort degil ben oburunden hoslanmistim ve onunla yolima devam ettim nisanlima gelince o herseyi hakediyo sanane hizliyim belki
Bananeyse yazma buraya niye yoruma açıyorsun konuyu?? Koş koş yakalarsın belki

akjfahfhgfhagf
Önünüzde lahmacun mu yediler ?
Öbürüne saf diye üzüleceğinize kendinize üzülün derim.
Siz daha safmışsınız.
Benimde aklıma gelen yemek lahmacun niye acaba? Şimdi bastılar limonu bastılar yeşilliği içine acılı acılı gömdüler, yanına da kola
Kız haklı adam dövülür şu manzara karşısında

Evet canim evlenmekte bana gore sacma ben sadece kotu animda yanim olucak ayni sekilde bende onun yaninda olacigim bi dost ariyodum bosver iyiki ailem var
Tabiki aile hiçbirşeye değişilmez bak 9 yıllık evliyim eşin mi ailen mi deseler ailem ve evladım derim.
Ha eşim biraz iyi olsaydı esimde derdim ama eş bulunur aile bulunmaz.
Hemen karalari bağlama biraz kafanı toparla.rabbim herşeyi görüyor sana ve ailene layık birisi mutlaka çıkar karşına.

1 ay önce nişan atıyorsun, 3 hafta önce biriyle tanışıyorsun. O sana hemen şap diye "bağlanıveriyor" görür görmez. Sen de ondan etkileniyorsun. Şiir falan okuyor , çıkmaya başlıyorsunuz. Yazzııkk öbürü de seviyor ama. Sonra önünüzde hep beraber yemek yiyorlar. Ya arkadaşım bizimle dalga geçiyorsun onu anladık da biraz daha yaratıcı ol pliz.

Yanına gittiğinizde o masada oturanlardan biri ''kardeşim gibidir'' diye bahsettiğiniz arkadaşınız mıydı?
Eğer o da yanlarındaysa o size aynı değeri vermiyor demek ki hatta sizin bir iddiaya bile karışmanıza
neden olmuş olabilir. Hepsini engelleyin görüşmeyin bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…