- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Konu ac degil ben zaten evime gelip yemek soyledim konu sormamasiydi konu gorgu kurali anladinmi?Sevgili "güçlü kadın",
3 yaşındaki kız çocuğu gibi önümde yediler de yediler, bana mama vermediler, eve aç döndüm demek sana yakışmadı. Aç karnını kendin doyursaydın. Bunun haricinde ilişki dinamiklari kafamı karıştırdı pek bir şey anlamadım.
Bilmeden yorum yapma nisanlimla 6 aydir sorun yasiyoduk 6 ayda 3 kere bulustuk o iliski zaten bitmisti ben zorluyodum sadece iyikide bitmisDaldan hop dala kondum sonunda bir dala kondum nedir bu dalda ki durum ??
Evet boslukta kaldimAdam sizi yemeğe çağırıyor, gittin baktın yanında 2 adam daha var, ve çoktan üçü birden yemeğe başlamışlar.
Niye oturuyorsunuz ki? Şu yapılan yeterince büyük saygısızlık zaten, yemek ısmarlamaması mı sorun?
Bir de 1 ay önce nişanlı ile ayrılıyor, 3 hafta önce yeni bi ilişkiye başlıyorsunuz. 1 hafta mı boş kaldınız yani? Çok hızlı ilişkiler değil mi?
Masada üç erkek var ikisiyle flört edip biriyle çıkmaya başladın nişanlından ayrılalı yeni olmuştu ... özür dilerim yanlış anlamışımBilmeden yorum yapma nisanlimla 6 aydir sorun yasiyoduk 6 ayda 3 kere bulustuk o iliski zaten bitmisti ben zorluyodum sadece iyikide bitmis
Diger iliskimin 1 ay once adi bitti sadece normalde 6 ay once bana sevgisi bitmisti her gittigimde kovuyodu.. sevdigim icin israr ettim bitmisti zaten..Ya diğer ilişkinizde değer ilgi görmemişsiniz birini tanıma ilgi görme ihtiyacı duyup görüşmüşsünüz kime ne boşverin. Ama bana da iddia gibi geldi üzgünüm.Eğer böyle bişey varsa ve o arkadasınız da bunun ıcındeyse kötü... Hiç muhattap olmayın boş insanlar işte.
Flort etmedim oburuyle iyice oku?? Sadece arkadasca sohbet ettik hayatta hersey flort degil ben oburunden hoslanmistim ve onunla yolima devam ettim nisanlima gelince o herseyi hakediyo sanane hizliyim belkiMasada üç erkek var ikisiyle flört edip biriyle çıkmaya başladın nişanlından ayrılalı yeni olmuştu ... özür dilerim yanlış anlamışım
Evet canim evlenmekte bana gore sacma ben sadece kotu animda yanim olucak ayni sekilde bende onun yaninda olacigim bi dost ariyodum bosver iyiki ailem varAynen canım ayrıca boşver eski eskide kaldı kıyaslama yapma o da iyi olsaydı zaten ayrilmazdınız.
Evlilik öyle bir kurum ki canım lütfen eş adaylarınızı iyi tanıyın.
Anladım güçlü kadın anladım. Evet ayıp etmişler. Sen de muazzam bir pasiflik örneği sergilemişsin.Konu ac degil ben zaten evime gelip yemek soyledim konu sormamasiydi konu gorgu kurali anladinmi?
Bosver yediler iste eve gelip bende yedimNe yediler?
Bananeyse yazma buraya niye yoruma açıyorsun konuyu?? Koş koş yakalarsın belkiFlort etmedim oburuyle iyice oku?? Sadece arkadasca sohbet ettik hayatta hersey flort degil ben oburunden hoslanmistim ve onunla yolima devam ettim nisanlima gelince o herseyi hakediyo sanane hizliyim belki
:) Çok açımda o yüzden dikkatimi çekti:) Boşverin ikisiyle de birdaha görüşmeyin. Belliki ergen beyinli.Bosver yediler iste eve gelip bende yedim
Benimde aklıma gelen yemek lahmacun niye acaba? Şimdi bastılar limonu bastılar yeşilliği içine acılı acılı gömdüler, yanına da kolaakjfahfhgfhagf
Önünüzde lahmacun mu yediler ?
Öbürüne saf diye üzüleceğinize kendinize üzülün derim.
Siz daha safmışsınız.
Tabiki aile hiçbirşeye değişilmez bak 9 yıllık evliyim eşin mi ailen mi deseler ailem ve evladım derim.Evet canim evlenmekte bana gore sacma ben sadece kotu animda yanim olucak ayni sekilde bende onun yaninda olacigim bi dost ariyodum bosver iyiki ailem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?