- 26 Haziran 2021
- 39
- 55
- 38
- 41
- Konu Sahibi laraenve11
-
Çok alıngan ve hassas bir yapım var. En ufak bir kırgınlıkta hemen küsüyorum ve sürekli yalnız kalmak zorunda kalıyorum.
Aslinda sorununuzu siz cok iyi anlatmissiniz sorunuzun icinde. Kesinlikle daha ilimli, daha atilgan, daha umursamaz olmazsaniz bu yalnizliginiz sonsuza dek surer. Insanlari bu kadar cok onemsemeyin lutfen. Kendi akil sagliginiz icin.Çok kısaca anlatacağım. Şu ana kadar çok fazla arkadaş çevresi edinemedim. Çoğu yerden aram bozuk bir şekilde ayrıldım. Dolayısıyla pek öyle eski arkadaşlıklarım yok. Şimdi yeni bir işe başladım. İş ortamında sevilen biri olmak istiyorum. Çok alıngan ve hassas bir yapım var. En ufak bir kırgınlıkta hemen küsüyorum ve sürekli yalnız kalmak zorunda kalıyorum. Şimdi bana tavsiye verebilir misiniz? Yeni iş yerimde nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl sevilen bir insan olabilirim?
Kural 1 doğal olunÇok kısaca anlatacağım. Şu ana kadar çok fazla arkadaş çevresi edinemedim. Çoğu yerden aram bozuk bir şekilde ayrıldım. Dolayısıyla pek öyle eski arkadaşlıklarım yok. Şimdi yeni bir işe başladım. İş ortamında sevilen biri olmak istiyorum. Çok alıngan ve hassas bir yapım var. En ufak bir kırgınlıkta hemen küsüyorum ve sürekli yalnız kalmak zorunda kalıyorum. Şimdi bana tavsiye verebilir misiniz? Yeni iş yerimde nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl sevilen bir insan olabilirim?
Sevilen biri değil sayılan biri olun yeterli..Çok kısaca anlatacağım. Şu ana kadar çok fazla arkadaş çevresi edinemedim. Çoğu yerden aram bozuk bir şekilde ayrıldım. Dolayısıyla pek öyle eski arkadaşlıklarım yok. Şimdi yeni bir işe başladım. İş ortamında sevilen biri olmak istiyorum. Çok alıngan ve hassas bir yapım var. En ufak bir kırgınlıkta hemen küsüyorum ve sürekli yalnız kalmak zorunda kalıyorum. Şimdi bana tavsiye verebilir misiniz? Yeni iş yerimde nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl sevilen bir insan olabilirim?
Kimseye kendini sevdirmeye çalışma.Dogal ol.Çok kısaca anlatacağım. Şu ana kadar çok fazla arkadaş çevresi edinemedim. Çoğu yerden aram bozuk bir şekilde ayrıldım. Dolayısıyla pek öyle eski arkadaşlıklarım yok. Şimdi yeni bir işe başladım. İş ortamında sevilen biri olmak istiyorum. Çok alıngan ve hassas bir yapım var. En ufak bir kırgınlıkta hemen küsüyorum ve sürekli yalnız kalmak zorunda kalıyorum. Şimdi bana tavsiye verebilir misiniz? Yeni iş yerimde nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl sevilen bir insan olabilirim?
Ahanda kendin dedin. Küsüom ediom diye. Bunları bırak. Patron dğilsen kimse senin nazınla oynamazÇok kısaca anlatacağım. Şu ana kadar çok fazla arkadaş çevresi edinemedim. Çoğu yerden aram bozuk bir şekilde ayrıldım. Dolayısıyla pek öyle eski arkadaşlıklarım yok. Şimdi yeni bir işe başladım. İş ortamında sevilen biri olmak istiyorum. Çok alıngan ve hassas bir yapım var. En ufak bir kırgınlıkta hemen küsüyorum ve sürekli yalnız kalmak zorunda kalıyorum. Şimdi bana tavsiye verebilir misiniz? Yeni iş yerimde nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl sevilen bir insan olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?