yeni keşifler yeni heycanlar

alya naz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
79
34
42
öncelikle herkese merhaba bu sitede çok yeniyim ayakkabıya karşı büyük bir zaafım var yeni yerler keşfetmeyi seviyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum en son aldığınız ayakkabılarınızın resimlerini atabilirsiniz bende kendi ayakkabılarımı sizinle paylaşıcam...bu benim son cicilerim :)Eki Görüntüle 1524887

öncelikle herkese merhaba bu sitede çok yeniyim ayakkabıya karşı büyük bir zaafım var yeni yerler keşfetmeyi seviyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum en son aldığınız ayakkabılarınızın resimlerini atabilirsiniz bende kendi ayakkabılarımı sizinle paylaşıcam...bu benim son cicilerim :)Eki Görüntüle 1524887
41 (3).jpg
buda bu yılın modası için aday bi ayakkabı çok güzel gözüküyor

ilk ayakkabıyı daha çok sevdim güle güle giy canım:KK36:bu yılın modasına uymak için kütahya porselenin tabaklarını giymek istemiyorum ben:KK48:

ilk ayakkabıyı daha çok sevdim güle güle giy canım:KK36:bu yılın modasına uymak için kütahya porselenin tabaklarını giymek istemiyorum ben:KK48:
çok teşekkür ederim canım ama ciddi anlamda bu ayakkabıyı her yerde görmeye başladım yorumunada bayıldım bu arada:KK70:

teşekkürler canım işin şakası bize ne giysek yakışır öyle değilmi:KK19::21:

alyacım çok zevklisin gerçekten son eklediğin ayakkabının çok benzeri bendede var görümcem almıştı:KK28:

X