Yeni nesil ilişki

Hayattankopan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
221
583
103
27
Herkese merhaba 1 haftadır konuştuğum biri var bu kişiyi iş ortamından tanıyorum. Daha önce kendisi bana birkaç kere yazmıştı görüşmek istedi ama sohbet çok uzamadı. Geçen hafta ben hikayesine cevap verdim daha somra wp a geçtik ve konuşmayı hep kendisi uzattı.
Bir haftadır her gün konuştuk ama son günlerde uzun saatler sonra cevap vermeye başladı ben de çok fazla uzatmadım bugün ben yazmadım kendisi de yazmadı ama ben lendimi zor tutuyorum. Sizce bu kişinin amacı ne ve ben ne yapmalıyım
(Bu arada kendisine karşı çok hoşlantım yoktu ama o biraz benim aklıma girdi 1 yıllık ilişkim biteli 3 ay oldu belki boşluk hissinden dolayı da bu kişiye takmış olabilirim)

Yel atmış kanma sakın.kopek çek akli başına gelsin aynı isyeri mi aaa kac kac uzaklaş

Hiç yazmayın hiç. Umursamaz olunca değerli olursunuz bunların gözünde. İlgilenmeyin.

Merhaba, bence eğer sizi ilk seferinde cezbettiği konuşma şekliyle konuşmuyorsa mutlaka değişen bazı şeyler vardır diye düşünüyorum . Mesela başkasıylada konuşuyor olabilir o yüzden bence ghost takılmak en iyisi. Yani muhattap olma ve yazma. Ayrıca ayrılalı çok kısa bi zaman olmuş bu yüzden de aklın kayıyor olabilir ama bence kaymasın ayrılıklar sonrası ilişkiler genellikle pişmanlıkla sonuçlanıyor. Sen sadece 1 yıllık sürekliliği devam ettirmiş oluyorsun kişi değişiyor. Kendini yıpratmaya değmez free olmanın tadını çıkar

Evet yazmamam gerekiyor kendisi aklımda yokken yazarak dikkatimi çekti yoksa özel bir ilgim yoktu bende yalnız kalma korkusu var bir de önceden yazıp birden böyle yapınca yanlış bir şey mi yaptım ya da sıkıcı biri miyim diye düşündüm

Klasik erkek taktiği önce ilgilenir sonra ilgilenmez ki aaa yazıyordu noldu da yazmıyo acaba diye algı yaratır. Cinsiyetçi değilim ama beyinler bezelye kadar maalesef. Eğer yazmaz umursamaz ve çok ilgilenmezsen emin ol peşine yapışır. Ama mesela onunla da olur mu bence olmaz. Çünkü onun ilgisi başkası yazana kadardır emin ol. Bu dönemin erkoları böyle malesef

Şimdiki ilişkilerin çoğu böyle maalesef. İsteyen adam her türlü yazar, siz kendinizde sorun aramayın.

Gerçekten artık hepsii prenses olmuş nerden bulacaksam düzgün birini

Acaba soğuk mu davrandınız? İş ortamından biriyle flörtleşmek bana pek sağlıklı gelmiyor bu arada. O da bunu fark edip uzaklaşmış olabilir mi?
Çok beğendiyseniz bir sorun derim. Ben pek gurur yapma taraftarı değilim. Ama evet arkadaşların da dediği gibi bu devrin erkekleri çok garip ve dengesiz.

Yok hayır normal davrandım aslında. Çok beğenme gibi bir durumum yok sadece birisiyle konuşmak istediğim büyük ihtimal boşluktan o da yazınca biraz kendimi kaptırdım. Sorup da kendimi küçük düşürmek istemiyorum eylülde yüz yüze bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…