Yeni tüp bebek genelgesi

arkadaşlar bu konu gerçekten çok can sıkıcı .Başka bir arkadaşta bu konudan bahsetmişti başbakanlığın iletişim sayfasından yasaya karşı tepki mesajı gönderebilirsiniz ben gönderdim tabi sonucu değiştirir mi bilmem ama siz de deneyin.Ben artık devletten ümidi kestim yazıklar olsun onlara sanki katkıları varmış gibi birde bizi madur ediyorlar kendi paramızla rezil oluyoruz o insanlara hakkım helal etmiyorum.

sirenas arkadaşım başka bir arkadaşta topik açmış yasa ile ilgili bu bölümde yine oraya da bilgi verin ya burda toplanalım ya da yeni bir topik açılsın bu iş için birleşelim ve mail olayını halledelim hem eski genelgedeki sıkıntılarımızı anlatırız hem de yeni genelgedeki olumsuzlukları anlatalım..

arkadaşlar ben bu topi görmemiştim o yüzden yenisini açmıştım
bundan sonra bende burda yazacağım.

biz hakkımızı aramazsak kimse bizim hakkımızı aramaz
o yüzden tepkimizi bi şekilde ilgililere ulaştırmaya çalışalım

bende daha önce 4 olumsuz deneme yaptım herbirinde iyi kalitede 3 er embriyo transfer edilmesine rağmen sonuç alamadım 1 olduğunu düşününce kahroluyorum.

senağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlar çocuk istiyorum sitesinde dilekçe örnekleri var burdan ilgili adreslere dilekçelerimizi ulaştıralım linkini kopyalamayı başaramadım kk de yeniyim oyüzden acemilik çektiğim konular var yardımcı olursanız mail adreslerini buraya kopyalayabilirim

tamam bakıp kopyalamaya çalışayım ama bu kadar az olmaz daha çok olmalıyız..

bu genelge çok can sıkıcı... insanı iyice umutsuzluğa düşürüyor.

Bu yasanın çıkması an meslesi diyorlar.Biz tüm planlarımızı altüst etik ve haziran ayında başlamayı planladığımız tedavimize start verdik.Cuma-cumartesi 2 merkezle görüşüp, karar verdik.Uzun protokol olacak.
Eşim de ben de öğretim üyesiyiz. Dönem ortasında böyle bir baskı altında bıraktıkları için yasa koyucuları kınıyorum.Bir kere tepki maili yolladım ve yollmaya da devam edeceğim.
Herkese bol şans dilerim.

yeni topik açıyorum 8 mart dünya kadınlar gününe kadar toplanalım lütfen arkadaşlar..herkese yayalım..

arkadaşlar bu konuya buradaki insanları yöneltmek için daha dikkat çekici hale getirmemiz lazım, baksanıza fazla ilgilenen yok..... ben başlarda çok yazıp çizdim, devamını getiren çok az insan var. bu kadar hayati bir konu halbuki.

Başlığı değiştirelim bence

ÇOCUK SAHİBİ OLMA HAKKIMIZ ELİMİZDEN ALINIYOR; UYUMAYIN gibi.

kopyalamaları beceremiyorum, becerebilsem ben yaparım. bu konuda açılmış iki başlık var, ikisini birleştirelim. Konunun başına da mail atılacak adresleri yazalım.

canım birleştirdik zaten tüp bebekte yine 8 mart kadın lar gününde yasaya karşı mail atalım başlığında orda kalabalığız sende gel mail örnekleri var birde adresler sende mail at.

ben aileden sorumlu devlet bakanılığına da yazıyorum.. metnimi hazırlayacağım şahsi bir dilekçe olacak ama ilgilenenlere bunu kopyalayıp veya altına ismini yazıp imzalamayı ve yollamayı önerebilrim.

ben aileden sorumlu devlet bakanılığına da yazıyorum.. metnimi hazırlayacağım şahsi bir dilekçe olacak ama ilgilenenlere bunu kopyalayıp veya altına ismini yazıp imzalamayı ve yollamayı önerebilrim.

canım çok seviniriz ama diğer topiğe gelsen oraya gelen arkadaş daha çok

yani diyor ki sevgili başbakanımız ben ne dediğimi bilmiyorum!!!en az 3 çocuk yapın derken bize de ne yaparsanız yapın mı demek istiyor???yazık değil mi bize?yeni kanun açıklanmadan hemen br hafta önce üç tane transfer edildi ve bu benim 4. denemem..başarı oranımı arttırmak için bunu yapmak zorundaydık! olmazsa da yeniden denemek için en az bir yıl çalışıp para biriktirip yeniden deneyebilirim..ben şanslı bile sayılırım ki bir yılda tekrardan deneyebilirim ya peki diğer insanlar ne yapsın???devlet 1000 lira destekle oluyor sanıyor((yazık olsun yazık(((dua ediyorum ki tutunsun bana yavrularım!!!!!

Arkadaşlar yeni yasa bugün resmi gazetede yayınlandı bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur inşallah ..Bende normal yollarla hiç bir zaman anne olamayacak biri olarak hep ikiz çocuk istemiştim .1 ay sonra tedavim başlıycaktı ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim hiç bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sadece bu uygulama bir rant ve gelir olarak uygulamaya koyulduysa bubun hesabını ahirette nasıl verirler onlarda onu düşünsünler

canım bana yolla adreside ver.bu nasıl birşeydirya.resmen annelik hakkımızı göz göre göre elimizden alıyor.ben askari ücretle ev geçindiren biriyim.kiramı verecem evimimi geçindirecem çocukmu yapacam.
bu nasıl bir haksızlıkya.en azından durumu olmayanlar için devlet ek bütçe yardımı yapması lazım.
ve kesinlikle tek ebriyo yasasına karşıyım.muhalefet partiler bu tek ebriyo yasasını dile getirse eminim baya bir oy toplarla chpye yazımı göndersek acaba.

hayır yani parasını ben veriyorum 5 kuruş ilaç yardımı almıyorum tedavi yardımı almıyorum sanane benim embriyomdan....bebekleri koruyosan önce sokaktaki çocukları koru yok beni koruyorsan sananae ister 5 embriyo koydururum ister intihar ederim uyuzzzzz oluyorum bunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…