Yeni ve daha büyük bir ev ama....

oturun küçük ve çekirdek ailecek yaşadığınız evde bence...
azıcık aşım kaygısız başım misali..

kayınvaliden belli aralıklarla dönüşümlü çocuklarından kalsın...

4 kız bir oğlan

1 er ay kalsa....

ki böyle olmalı zaten...eşinize böyle söyleyin...hem herkes bakar hem herkez biraz nefes alır..

Kızın kaynanaya bakması ayıpmış anneyi bakmak görevi oğula aitmiş.. Ne derim ki bu cahil kafadan sonra..

oturun küçük ve çekirdek ailecek yaşadığınız evde bence...
azıcık aşım kaygısız başım misali..

taşınmayın aczıcık aşım kaygısız başım

En mantıklısıda bu galiba belki cocuk olursa tasınırım ama cok sonra hayatımı zehir etcek en guzel yıllarım ama bana huzuru cok goren kaynanam Allahından bulur inşallah evlendıgımden beri bir huzur vermedi..

Kızın kaynanaya bakması ayıpmış anneyi bakmak görevi oğula aitmiş.. Ne derim ki bu cahil kafadan sonra..

o zaman taşınmayın;

altlı üstlü oturun...kapınız bari ayrı olur...

2 seçeneğiniz var ya eşinizi ikna edeceksiniz tüm kardeşlerde kalacak belli aralıklarla

yada taşınmayın bari kapınız ayrı olsun..

ev üstüne ev çok zor olur...iyi düşünün..

K.valideniz tek kalamayacak kadar yaşlı mı? Tek kalsın, gerekirse her gün telefonla ya da giderek kontrol edersiniz, iyi mi eksiği gediği var mı diye. Benim k.validem 75 yaşında, k.pederim daha da yaşlı. Kışın gelin bizde kalın dediğimizde bile (memlekette soba derdi var, Ankara'da evler kaloriferli diye) yok, biz kendimize bakabiliyoruz diyip gelmiyorlar. Ama eşim ve kardeşleri de sürekli komşularına maddi manevi destek veriyorlar, k.validemlere her gün uğrasınlar, boş bırakmasınlar, ağır işlerini yapsınlar diye. Siz de böyle bir yöntem bulsanız?

canım evin hayırlı olsun. diğer konularını da okudum..senin bu kayınvalidenin başka oğlu yok mu?

pardon şimdi anladım.maalesef tek erkek..
ben olsam rest çekerdim eşime.zaten hiç yalnız bırakmamışki sizi.terbiyesiz kadın..
kendi kendine bakamıyormu bu kadın çok mu yaşlı.nedir yani amaç? niye senle kalmak istiyor.?

canım evin hayırlı olsun. diğer konularını da okudum..senin bu kayınvalidenin başka oğlu yok mu?

1 tane daha var canım onun han kadar evi var başta ben annemi yanlız bırakmam yanıma alcam demişti ama 9 ay geçti ses seda yok. Eşide istemedi haklı olarak sonucta ev onun ne gereği var düşündü.. Kaynanam eltimede tavsiyede bulunuyor gelin bana tasının 1 oday bana verın yeter diyor sankı saray var eltimin 3 cocugu var kaynanamın evi 75 mt anca var eltimin evi ise 150 mt yani hangi mantıklı insan ordan tasınırda kaynanasında oturur... Kaynanamdada akıl yok nasıl soyleyebiliyor... Boyle işte ee iyisi ben oturayım evimde en buyuk hayalımdı ya genıs ev ama kısmet ıste kapım ayrı olsun kafam rahat en azından sarayda olsa kaynanamla oturmam muhtac olmadıktan sonra

Eşinizin yeni ev alma nedeni yalnızca daha büyük bir eve geçmek miydi yoksa siz de aynı apartmanda oturmaktan kurtulmak için mi farklı bir ev istediniz.Şu durumda farklı bir ev almanız bile gereksiz olmuş, bence siz yine de kıpırdamayın yerinizden küçük de olsa ev en azından başınız rahat olur.

55 Yaşında gayet dinç kaynanam sadece kilo sorunu var ama yine şükür bütün ihtiyacını gideriyor. Ama alışverişe çıkmıyor sadece kızına gider o kadar evinde yemek pişirmez bana bakın der gibi hastalandgında sureklı yuzumuze vurur.. Anlatmak istediği ben tekim kalamıyorum.. Tekim diyor niye alşverişe cıkıyım niye yemek yapıyım dıyor kafası boyle... Benim babannemde koyde yasıyor 80 yasında dedem bazen buraya gelırdı tek kalırdı yıne yemegını pişirir işini gorurdu. Bizimki bize güveniyor işte

Her ikisi tabikide ama iki şekildede kurtuluş yok hatta o eve taşınmam bitişim olur.. Ama kaynanam lafı gelince ev üstüne ev olmaz der benim anlamadığım evin var ihtiyacını giderebiliyosun maaşın iyi maşallah niye bize yapışıyor onu anlamıyorum

Açık açık konuşsanız?Kendisi de diyormuş ev üstüne ev olmaz diye.Belki gururlu biridir de siz ima etseniz bile vazgeçer bu fikrinden

Açık açık konuşsanız?Kendisi de diyormuş ev üstüne ev olmaz diye.Belki gururlu biridir de siz ima etseniz bile vazgeçer bu fikrinden

Gurur mu ? Bak ne anlatcam sana eşim annesinde kahvaltı yapar sadece pazar günleri benimle oda cumartesi annesine 2 ekmek alır... Kaynanam bize ekmek yoktu pazar günü aç kaldım dedi bir gün gururlu bir insan o kadar nimetlerin içinde o kelimeyi bile kullanmazdı gururdan eser yok kaynanamda kucuk cocuk gıbı aynı

Yani ben bu insanları anlamıyorum. nasıl kalamaz evde yalnız. benimde babam vefat etti annem yalnız yaşıyo. 1 ablam var abim yok ama olsaydı da ablam ve ben annemi asla gelinimize bırakmazdık. anneme gel bizde kal arada diyoruz huzurunuzu bozmiyim diyo. ama aynı şeyi annem yaşıyo babaannem ( babam dışında1 kızı 2 oğlu daha var) anneme sen yalnızsın geleyim yanında kalayım diyo. tabi biz kabul etmiyoruz. öyle birşey olursa dönüşümlü kalabilir ancak. ezdirmeyin kendinizi. diğerlerininki can da sizinki ne

55 yaş çok genç neden kendisi yanlız kalamıyorki,bir sürü yaşlı insanlar var hemde tek başlarına kalıyorlar,k.valideniz sırtını size dayamış açıkcası..Sorunu olur çok hastadır anlarım ama bahane çıkarıyor sırf oğlundan ayrılmamak içinde yapıyor olabilr bunu.

Amaç oğlundan ayrılmamak zaten. Eşim o kadar vefalıdır ki hep arara sorar hergun kaynanam bu pazar eşimi görmedi diye tansiyonu çıkmış sözde hayır yani oğlun evlendi artık neden kabul edemiyor

ay canım aman aman 500 metre evinde olsa eğer bişr odasına kaynana gelecekse taşınma derim. kendimi bir an senin yerine koydum da. akşam eve gidecem ayağımı uzatıp oturamayacağım. sigara tiryakisiyim gizligizli içecem. spor muş bakım mış özel ihiyaçlarımı yapamayacağım ay öyle ev mi olur ne anladım bu hayattan. bakıma muhtaç da değilmiş. boşver ya otur evinde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…