Yeni ve daha büyük bir ev ama....

benim anneannemde babaanemde köydeki ewlerinde tek başlarına yaşıyorlar ve biri 85 diğeri 76 yaşında...sizin kayınvalide alışmış biri bana baksın hizmet etsin gelin demek hizmetçi dmeektir diye düşünmeye bu yüzden yalnız kalamam diyor...kalsın ewinde kışlar gelsin 3 ay sizde ewliliğinizin tadını çıkarın yaaa

aman sakın büyük eve çıkma. bak sakın arkadaşım. evin büyük olunca derdinde büyük oluyor. benim evim 3 katlı 9 odası var ve eşim ev büyük olduğu için evde herkesin kalabileceğini düşünüyor. evin mahremiyeti yok oluyor. sen evde misafir yada sürekli kalıcı birini istemediğindeyse, sana han gibi ev aldık içine sığamadınmı gözün doysun derler. sakın diyorum sana. en azından şimdi ev küçük diye bahanen de var. hem zaten küçük diye tabir ettiğin evde yaşarsan kayınvalidenle yaşamak zorunda da kalmayacakmışsın madem. hiç bulaşma derim. ben kendimi küçük eve atmaya bakıyorum..

Çok ilginç cidden tanıştırmama sebebleri ne olabilirki eşinizin?

sebebini ben de bilmiyorum..eşimin ailesini henüz hiç görmedim ama beni telefonla ararlar,telefonda aramız iyi. eşim de zaten ailesiyle telefonda çok sık görüşmez ve 2,5 yıldır yanyana da gelmediler.ailesiyle aralarında bir sorun da yok. peki o zaman beni neden tanıştırmıyorsun diyorum, bana senin yüzünden diyor.senden tam anlamıyla emin olma gerekiyor,sana tam olarak güvenmem gerekiyor diyor.güvenini sarsacak ne yaptım, sana hiç yalan söyledim mi diyorum,bana kem küm ediyor,doğru dürüst cevap vermiyor yani,eşimin ailesi sürekli telefon açıp eşimin izninde yanlarına gitmemeizi istiyorlar.ama eşim her izninde bir bahane buluyor ve beni götürmüyor kendisi de gitmiyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…